Bli vegan och slipp tvångsvaccinering

Den från början frivilliga vaccineringen mot Covid-19 har alltmer övergått till tvång i många länder, där det bland annat krävs att vissa arbetsgrupper måste vara vaccinerade om arbetstagaren vill behålla sitt jobb. I flera arabländer har detta tillämpats sedan en längre tid, medan man i Europa varit mer avvaktande. De senaste veckorna har dock denna kränkning av mänskliga rättigheter slagit rot även på våra breddgrader och i bland annat Frankrike och Storbritannien drivs detta nu fullt ut.

Tack vare den brittiska advokatbyrån Lewis Silkin har det nu tänts ett hopp, i alla fall om man är vegan. Det har nämligen slagits fast att veganer kan undantas de obligatoriska Covid-19-vaccinationsreglerna eftersom etiska överväganden om djurförsök innebär att de skyddas av arbetsrätt. Advokatbyrån sade till den brittiska tidningen The Telegraph att ”vissa etiska veganer kan kan slippa vaccinationer på grund av att de oundvikligen har testats på djur” och etisk veganism betraktas juridiskt som en övertygelse och därmed obestridlig när det gäller anställdas rättigheter.

Så om galenskapen sprider sig till Sverige kan man alltid hävda att man är vegan. 😉

https://t.co/hE2Dt0zJNg?amp=1

6 reaktioner till “Bli vegan och slipp tvångsvaccinering

 1. Muslimer som vägrar gris kan också omfattas genom att vaccinet innehåller gelatin. Jag blev just nu både vegan och muslim.

  Gilla

 2. Alla dessa underliga och ogenomtänkta formuleringar …

  … vissa etiska veganer …

  Logiskt sett, så förutsätter det att det finns oetiska veganer …

  Anledningen är troligare att veganerna troligen kommer att gå hädan pga att de som oftast är undernärda och som följd har sämre immunförsvar och dålig läkförmåga. Det skulle då bli övertydligt att injektionerna är skadliga, t.o.m. dödliga. Ett bra immunförsvar och läkförmåga behövs när man vill experimentera med [konstgjorda] kemikalier i sin kropp, vilket inte är speciellt smart …

  Gillad av 1 person

 3. Är inte andra övertygelser också övertygelser då? Är inte övertygelser om mänskliga rättigheter som att själv få välja medicinering, inte bli diskriminerad och Helsingforsdeklarationens etiska principer, också övertygelser?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s