Kvinnofängelse

Al Jazeera rapporterar i dag om hur afghaner flyr till Kandahar när striderna mellan Talibanerna och regeringsstyrkorna trappas upp och i bildkollaget från uppsamlingslägret återfinns bland annat detta foto. Är det en kappsäck med mannens personliga ägodelar? Nej det är hans hustru som sitter bredvid iförd ”traditionell” klädsel. 😖

Man upphör aldrig att reagera över denna förfärliga behandling av kvinnor och flickor som vi dessutom bara förväntas acceptera som en ”kulturell sedvänja” när kvinnoförtrycket importeras till Sverige samt implementeras både i samhället och skolan, medan våra syltryggar till politiker jamsar med. Bedrövligt!

#låtallafåkännavindenblåsagenomhåret

9 reaktioner till “Kvinnofängelse

 1. Världens första och enda feministiska regerings värdegrund är i perfekt symbios med denna urgamla tradition.
  Men passa dig om du skriver negativt om en libanesisk polis som hatar svenska vita män och SD. Då har du fel värdegrund och är rasist.

  Jag skulle gärna se Anna Linde och Annie Lööf underordna sig dessa män och ta på sig denna heltäckande klädsel frivilligt. För det vet vi ju att bära traditionell muslimsk klädsel alltid är kvinnans fria val.

  Gillad av 3 personer

 2. Bilden är djupt olustig egentligen men även jag ler åt den, men sen kommer tankarna. Nu ska socialdemokraterna satsa en miljard mot rasismen det blir ungefär som att spola ner 1 miljard i toan. Dessa pengar borde satsas på fattiga äldre, pensionärer och våra barn, I dagens samhällsbild betyder antirasism samma sak som rasism mot oss vita, titta på polisen Nadim Ghzale som till och med får stöd för sina rasistiska tankar av molgan och blir hyllad av vänsterliberala samt av socialdemokratiska politiker högt upp i regeringen.
  Eller Centertoppen Muharrem Demirok där han öppet säger att han är så ”Jävla trött på vita män”, i dagens samhälle är det uttalande helt okej, hade jag sagt samma sak om invandrare så hade jag fått polisen efter mig, men han glider igenom som om ingenting har hänt.

  Antisemitismen frodas i SSU sanningen är att Islam står för den ohotat största rasismen de hatar djur, kristna, otrogna och kvinnors rättigheter, ändå vinklas bilden av rasism att det är vi svenskar som står för allt. DN hade ett reportage härom dagen där de framkom att det gick att välja läkare, vilket jag inte tycker är konstigt klart man vill att de ska kunna prata svenska. Men när det gäller att tillgodose patienters önskemål som är utlandsfödda å de vill ha läkare eller någon annan vårdpersonal som förstår dem då förväntas vårdgivaren lösa detta.

  EU-domstolen beslöt nyligen att en arbetsgivare som del av sin klädkod får förbjuda personalen att bära iögonenfallande religiösa och politiska attribut. Föga förvånande har alla accepterat detta utom Europas inflyttade fundamentalistiska slöjbärande muslimer. Man kan inte leva kvar i en muslimsk tro och sedan njuta av ett än så länge demokratiskt samhälle.

  Varför kan inte de anpassa sig till vårt samhälle och kultur?
  Varför tror vissa att vårt samhälle och vår livsstil ska ändras, bara för att de kommer hit?
  Det finns ett femtiotal länder som delar deras tro varför åker de inte ditt?
  Kan de vara så att de vill ta över vårt land med deras seder och tro?

  Gillad av 3 personer

  1. Du är en fin och mogen människa som vill satsa pengar på fattiga, äldre, pensionärer och våra barn och det är grundtanken bakom sossarna.

   Ingen är väl förvånad att de s.k. ”Socialdemokraterna” vill satsa en miljard mot rasismen som de har skapat ihop med borgarna. För att kunna vara anti-rasist och framstå som godheten måste man först givetvis skapa känslor av rasism, men de har ändå inte riktigt lyckats.

   Planen har tyvärr slagit lite slint. Vem hade kunnat förutspå att SD skulle införa nolltolerans mot rasism och att AfS, MED och NMR skulle förbli små spillror?

   Visst är de antisemiter i SSU, eftersom det här drabbar även semitiska folkgrupper, vilket inte enbart är israeler, men så finns det hedervärda anti-sionister också, även judar, som är emot landsstöld och etnisk rensning, men fegheten gör ofta att de kniper käft. De är rädda för den rasistiska organisationen Expo som arbetar åt sionisterna.

   Islamismen innehåller också många problem, precis som all sekterism. Vissa vill anpassa sig till vårt samhälle och kultur, särskilt kvinnorna. Hucklet brukar åka av efter ca 1-2 år i Sverige har jag märkt. Det är klart att det leder till vissa balkongflygningar, men det är ett litet lidande i två sekunders fritt fall, jämfört med livslångt lidande under huckle.

   Shariapoliserna kommer nog inte ta över. Svensk kultur är mer tilltalande och starkare för majoriteten av både för män och kvinnor. Vi behöver bara få bort idiotpolitikerna som lismar för det sekteristiska eländet ca 10%. Det är allt. Sekulära muslimer kommer garanterat hjälpa till OCH det kommer vi behöva mot de verkliga rasisterna som finns etablissemanget som skapar eländet.

   Gillad av 1 person

 3. Idag begravdes polismannen Andreas Danman, ingen från regeringskansliet fanns på plats inte heller statsministern. Nu vet inte jag om någon annan politiker var närvarande under begravningen, de är upp till varje politiker att rannsaka sig, men det är väl för mycket begärt av dem. Jag hade hoppats på att de hade visat sig för att stationera ren signalpolitik att de som hände inte är okej, att samhället inte accepterar ett mord på en polisman och att stötta hans familj och anhöriga, men även visa sympati med resten av poliskåren. Det är och förblir vår frihet och demokrati vi pratar om, vi har en statsminister som inte verka bry sig utan är mer bekymrad över att vi svenskar väljer bort utländska läkare och hellre väljer en svensk läkare.
  Det är synd att statsministern inte är arbetslös, men det lär han bli och turligt nog kanske han kan söka jobbet som Afghanistans president för han verka bry sig mer om dem än om Sverige eller oss svenskar och vår frihet.

  Gillad av 3 personer

 4. Bra ”Gringo” att du nämner de 50-tal länder/nationer som borde vara de naturliga tillflyktsländerna – men det är ju erövring av väst som gäller.
  De ingår i OIC – organisation islamic conference och är en mycket stark sammanslutning
  som i åratal under Obama´s styre jobbat för att brottsförklara ”hädelse av profeten M.” på liknande sätt som i ex. Pakistan – att genom FN genomföra en sådan ”lag” – är i dag lite osäker
  på var ”ärendet ”ligger – men aldrig under ett antal år att representanter för ”väst” framfört
  – glöm det , kommer aldrig att ske – men detta utspelade sig under Obama/H.Clinton -tiden –
  de stod oftast som värd i N.Y./UN -building – självklart för islamkramaren B.Obama.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s