Kom bara kom – den humanitära stormakten har både råd och plats

Alla asylaktivister kan fira lite extra i dag när det står klart att de humanitära ändringarna i utlänningslagen som regeringen tillsammans med C och V drivit igenom, enligt Migrationsverkets prognos kommer att öka antalet asylsökande ensamkommande ”barn” som söker asyl i Sverige. Dessutom väntas fler vuxna och barn få stanna på grund av ”särskilt ömmande omständigheter”. Vi har inte ens klarat av att hantera de som redan befinner sig i Sverige så att välkomna nya behövande känns just nu helt rätt – tack till regeringens knähundspartier!👌

Den invandringspolitiska uppgörelse som den dåvarande borgerliga regeringen slöt med Miljöpartiet våren 2011, i syfte att öka invandringen till Sverige efter att SD kommit in i riksdagen hösten 2010, har inte fört mycket gott med sig och nya siffror som härrör till lagen om ”vård som inte kan anstå” från 2013 är ingen positiv läsning.

År 2014 kostade vården för illegala invandrare eller så kallade ”papperslösa” 88 miljoner kronor i de tre storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö, medan siffran förra året hade tredubblats till 270 miljoner kronor. Ett enormt slöseri med skattebetalarnas pengar som hade behövts för att ta hand om vården för inhemska medborgare. Det är en skam att vårt en gång så välfungerande välfärdsland fått en så bedrövlig vårdsituation, där särskilt den kollapsade psykiatrin är ett kapitel för sig.

Vi är nog rätt ensamma i världen om att erbjuda ett så resursslukande vårdutbud åt människor som inte har rätt till den, medan det egna folket får stå åt sidan. Denna årliga utgiftspost kommer dessutom fortsätta stiga eftersom man bestämt att den generösa öppna hjärtan-politik som man finansierar med skattemedel ska bestå – pengar som borde gå till det egna folket som är med och finansierar godhetsknarkarnas lekstuga istället för till illegala migranter som inte vill respektera beslutet och återvända till sina hemländer samt som i längden blir en börda för vårt redan problemtyngda samhälle.

#onlyinsweden

#vibetalar

https://sverigesradio.se/artikel/prognos-fler-ensamkommande-asylsokande-barn-till-sverige

https://www.friatider.se/kostnaderna-skenar-vard-illegala-kostar-over-kvarts-miljard

12 reaktioner till “Kom bara kom – den humanitära stormakten har både råd och plats

 1. Ribbenkrok, eller vad han heter, är inte bättre än polisen och förs.kasse och msb förstöraren. Men du har rätt, politikerna är de verkliga Sverige förstörarna. Nu är det krattat i radio och tv inför den avskyvärda paraden… Trans, trams, homogena etc för hela slanten.. Dessutom palestina snyft utan ett ord om vem som startar våldet.

  Gillad av 2 personer

 2. Folket vill inte ha migranterna och politiker fortsätter
  Med generös massinvandring.

  Vem som helst kan komma till Sverige och bli försörjd i massa
  År utan anledning och utan kontroll.
  Kan överklaga hur många gånger som helst.
  Och kosta hur många miljoner som helst.

  Samtidigt som gamla, sjuka och funktionshindrade uteslut
  Från välfärden.

  Politikerna har i över 40 år valt att släppa in terrorister, knarklangare,
  Kriminella klaner och andra brottslingar och illigala Afghanistanier utan
  Att få frågesätta lögnerna.
  Alltså har politikerna bestämt att släppa in alla kriminella människor.

  Vi läser dagligen om sjuka som inte får sin medicin för den är för dyr
  På t ex 15 000 män. Samtidigt kostar en kriminella 70 miljoner samhället.

  Klart är att våra politiker värderar kriminella mycket mer än
  De som betalat och byggt upp samhället.

  Gillad av 1 person

  1. Du ska få se på valfläsket snart! Att lura folk är lika lätt som att lura en babian och de där babianerna kommer återigen rösta in exakt samma politiker som lurade dem förra valet med exakt samma taktik, för babianer har inte något längre minne.

   Politikerna som lurar dem kommer få vad de vill ha, mer åt sig själva och allt törstigare babianer.

   Gilla

  1. På tal om sossar skrev en lokal S-politiker och Facebookvän i går att ”har vi verkligen råd med RUT när äldrevården ser ut som den gör”? Som om den stora kostnaden skulle ligga där och ingen annan stans. 🤦‍♀️

   Gilla

   1. Sozzar i ett nötskal.
    Hjärntvättade och verklighetsfrånvända.
    Arma land som ska styras av dylika…

    Gillad av 1 person

  2. De har sänkt skatten i decennier i hop med borgarna, i vart fall för de allra rikaste. kolla bara in hur förmögenheterna numera är fördelade i Sverige!

   ”Dessutom har förmögenheten för många av de allra rikaste har ökat kraftigt vilket ytterligare har drivit upp priserna på bostäder i mer attraktiva lägen, på avstånd ifrån de växande utanförskapsområdena. De ekonomiskt mest utsatta som konkurrerar med utländska arbetare eller invandrare har däremot fått sänkta reallöner samtidigt som kostnaderna har ökat kraftigt för boende.”
   Källa: https://om.swebbtv.se/blogg/130-lordagsintervju-19-del-1-lars-bern-om-globaliseringens-konsekvenser-den-okande-skuldsattningen

   Förlåt. Går inte att kolla videon där, p.g.a. censur av Google, sannolikt på order av Sveriges regering i utbyte mot skattefrihet för nya serverhallar i Sverige.

   Gilla

 3. Idag och imorgon kommer jag att ha stånd på Kiviks marknad där jag kommer att sälja bland annat egendesignade kepsar och tröjor med texten” Annie Lööf-lika hatad som Adolf Hitler.” En pin med texten ”Käppjaga din lokala Centerpartist till helvetets utmarker” säljs också i mitt stånd.

  Gillad av 1 person

   1. Hahah,Tompas! BTW,tröjorna kostar 75 kronor och kepsen 42. Pinnen får du på köpet. Obs,endast kontanter!

    Gilla

 4. Man får väl ändå hoppas att det denna gång avgörs snabbt huruvida det är riktiga barn eller bara lycksökare som vill sitta i knät på grundlurade bittra kåta rasistiska sexistiska ”vänsterkvinnor”. Jo du läste rätt, för de ser ned på vita medelålders män med normal sexuell läggning, men anklagar aldrig sig själva för att de skapar det problem som de själva är bittra för.

  Det gynnar naturligtvis inte vänstern att göra sig ovän med alla medelålders vita män med normal sexuell läggning. Vi är nämligen ganska många och det kan göra att vi ställer oss i en osund motposition. Det ska vi inte göra, men V måste tryckas ned under 4% och nya partier måste ersätta dem!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s