Tusentals klimatforskare varnar för att vi nu är nära brytpunkten

Klimathysterin kan nu konstateras vara tillbaka på samma nivå som innan coronapandemin tack vare ett enormt fokus på skrämselpropaganda från media där man dagligen rapporterar om allt från extremväder till smältande isar och fiskar som blir kokta.

Nu har dessutom 14.000 forskare gått samman och kräver krafttag för att tackla klimatnödläget i en skrivelse som i går publicerades i tidningen BioScience, där man anklagar regeringar världen över för att konstant misslyckats med att stoppa överexploateringen av jorden som de anser är grundordaken till krisen.

Artikelförfattarna kräver nu förändring inom sex områden: förbud av fossila bränslen, nedbrytning av föroreningar, återställande av ekosystem, byte till växtbaserade dieter, flyttning från obestämda tillväxtmodeller och stabilisering av den mänskliga befolkningen. Dessutom kräver de att utbildning i klimatförändringar inkluderas i skolans grundläggande läroplaner globalt för att öka medvetenheten.

Med tanke på den massiva klimatkampanjen vi nu upplever krattar man så klart manegen för att kunna implementera dylika krav på befolkningen och här i Sverige har vi fungerat lite som en testballong med gröna skatter, diverse förbud, introducering av insektsbaserad kost, vegokost i skolor, nedstängning av kärnkraft, klimatorienterad undervisning i skolorna, implementering av elbilar etc. Vissa hävdar dessutom att massvaccineringen mot Covid-19 egentligen syftar till att minska populationen på den överbefolkade planeten, vilket jag låter vara osagt.

Man undrar hur många av dessa tusentals forskare som är beroende av bidrag för att kunna fortsätta sitt arbete och att man konstant fortsätter stänga ute de många forskare från debatten som driver en annan tes om klimatet borde vara en ögonöppnare för fler att vi inte får hela bilden, men i en tid när de flesta varken orkar ifrågasätta eller ta reda på fakta blir vi ett lätt byte som kan brytas ned utan motstånd.

#followthemoney

https://www.aljazeera.com/news/2021/7/28/thousands-of-scientists-declare-worldwide-climate-emergency

6 reaktioner till “Tusentals klimatforskare varnar för att vi nu är nära brytpunkten

 1. Ett effektivt och snabbt sätt att förbättra levnadsvillkoren för hundratalsmiljoner människor är att ta pengar från ”klimatåtgärder” och istället använda dessa resurser på preventivmedel, vattenreningsanläggningar, avsaltningsanläggningar, sjuk- och hälsovård, kommunikationer (fordon men också telefon, internet), jordbruksmetoder, sop- och avfallshantering etc.

  Något jag funderar på är hur alla dessa klimatalarmister skulle reagera om det, enligt deras synsätt, skulle bli ett för kallt klimat? Kommer då världsomfattande kampanjer för att vi ska flyga mer och köra mer bensin- och dieselfordon att iscensättas?

  Liknande tema: Denna ”antirastiska bidragsmiljard” (se friatiders hemsida) som det islamistkopplade S-förbundet Tro och solidaritet kräver, skulle göra en enorm nytta för att höja levnadsstandard och hygien i vilket slumområde som helst när det gäller att ta hand om sopor och avfall.

  Gillad av 1 person

 2. Snart Gulag för alla som inte knäböjer för PK-adeln.
  Spanien skulle tydligen driva igenom någon lag som ger möjlighet för staten att konfiskera privat egendom ”vid behov”, läste jag…
  Nu släpper snart alla fördämningar hos socialisterna
  Och manegen är krattad med decennier av sozze-hjärntvätt.
  Framtiden verkar ligga i en stuga i ödemarken så man slipper allt och alla.

  Gillad av 1 person

  1. Framtiden blir en stuga i ödemarken om S/MP får bestämma. För oss vanliga dödliga alltså. Politikeradeln fortsätter som förut. Oxfilé i kväll Ulla? Nej nu blir det Ostron Stefan.

   Gillad av 2 personer

 3. Jag ställer mig starkt kritisk till att alla dessa 14 000 är klimatforskare. Man kan också fråga sig vilken koppling till egna ekonomiska intressen som ligger i botten, vilket även Jenny undrar. Mest troligt är att det rör sig om charlataner.

  Gillad av 1 person

 4. Förut fanns det ett rättesnöre i samhället, de normala och icke normala! De icke normala hamnade på dårhus, blev kanske inte så väl bemötta och vanligt förekommande omänskligt behandlade men de var likasinnade! I dag är det som fan har öppnat portarna och släppt ut den ena galningen efter den andra och jag tror att den större majoriteten i Sverige har hamnat i Miljöpartiet!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s