Folket får avgöra om barn ska exponeras för HBTQI-propaganda

Ungerns nya barnskyddslag har retat upp vänsteretablissemanget i väst och media har därför ägnat de senaste veckorna åt att svartmåla Ungern som homofobiska samtidigt som de påstås kränka mänskliga rättigheter. EU som består av idel aktivister har länge haft ett horn i sidan till Ungern och Viktor Orbán, särskilt på grund av deras restriktiva migrationspolitik och ser nu sin chans att attackera. EU-kommissionen har därför lagt sig i och meddelade förra veckan att man inleder ett så kallat överträdelseförfarande mot Ungern på grund av den så kallade antipedofillagen.

Nu meddelar premiärminister Viktor Orbán att landet kommer att hålla en folkomröstning om lagen som förbjuder homo- och transsexuell propaganda för barn i syfte att skydda barnen. Det ungerska folket kommer också att få svara på fem frågor, bland annat om de ser positivt eller negativt på de förbud som lagen innebär samt om de tycker att det är rimligt att byta kön på barn.

Smart drag av Orbán att lägga över beslutet på folket så att de får tycka till och samtidigt visa EU att det inte är något som hans parti påtvingat folket. Det låter dessutom sunt att skydda barn från tidig exponering av dylik propaganda – något som svenska barn å sin sida nästan drunknar i när man överröser dem med information både i skola och TV-program etc, vilket skapat en kraftig ökning av unga patienter som är osäkra på sitt kön.

Ungern går som vanligt sin egen väg och är en nagel i ögat på globalisterna – där har vi nog grundproblemet.

https://www.friatider.se/orban-later-folket-rosta-om-antipedofillagen

9 reaktioner till “Folket får avgöra om barn ska exponeras för HBTQI-propaganda

  1. Tänk den dagen då vi får bestämma, Ungern gör helt rätt det är väl detta som kallas för demokrati. Här har vi vart fjärde år något som kallas för val, där alla partier och politiker lovar guld och gröna skogar för att sen när valet är över då börjar kohandeln.

    Gillad av 3 personer

  2. Det känns som att de fd kommunistländerna i öst är de enda som lyckats behålla något slags förstånd och man undrar ju ifall det har med att de just var kommunistiska? Att de länderna skulle stiga upp som räddningen för Europa trodde man ju inte för 35 år sedan.

    Gillad av 3 personer

  3. När Ryssland införde liknande lagar för 7-8 år sedan gick homo-lobbyn i taket! Vad homo-lobbyisterna inte talade om för folk att lagarna också gällde pedofili, trafficking, nekrofili och diverse andra avvikande sexuella avarter för att skydda minderåriga! Och exakt samma lobby kör nu samma lögnaktiga kampanj mot Ungern trots att det inte påverkar vuxna homosexuellas ställning i samhället vare sig i Ungern eller Ryssland. Kan det vara så att den här lobbyn egentligen har alldeles för många med dragning mot pedofili i sina led?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s