Från burkini till trans – vad ska man toppa med nästa år?

Årets framsida av Sports Illustrated sägs i år vara historisk eftersom det är första gången i tidningens 57-åriga historia som en transperson pryder omslaget. Leyna Bloom föddes nämligen som pojke.

För två år sedan gjorde man också ett spektakulärt utspel då man lyfte fram kvinnoförtryck som något positivt i och med att man satte den somalisk-amerikanska modellen Alima Aden iförd hijab och burkini på omslaget.

Temat i år är förutom HBTQ verkar även vara BLM eftersom man valt att göra tre separata omslag – förutom Bloom syns nämligen även Naomi Campbell och den amerikanska rapparen Meghan the Stallion på omslagen.

Vad kommer härnäst som passar det politiskt korrekta narrativet? Det var bättre förr – vem minns inte när Elle MC Pherson, Cindy Crawford, Tyra Banks med flera fyllde omslagen – men det är bara att inse att den tiden är förbi och numera är det inte vackra atleter man vill ska synas, utan det handlar mer om själva budskapet.

https://politiken.dk/kultur/medier/art8297311/Denne-forside-af-Sports-Illustrated-er-historisk.-Kan-du-se-hvorfor

13 reaktioner till “Från burkini till trans – vad ska man toppa med nästa år?

 1. Vänstern arbetar på samma sätt som vilken cancer som helst, de infiltrerar allt från Green Peace till skrivbordsaktivister och alla arbetar de efter samma vänsteragenda. Ingen ska undgå deras politik och de gör allt som står i deras makt att alla ska tänka som dom, de ger sken av att deras politik är den enda rätta, tillhör man dom så tillhör man de ”goda” och då är allt okej från våld till förtryck där de gömmer sig bakom deras politik. I vänsterns namn är allt tillåtet eftersom allt för vänstern handlar om makt, de ser inte till den lilla människan längre, de har blivit tvungna att hitta ny röstboskap eftersom deras gamla antingen dör ut eller kommer underfund med att deras politik inte har något att erbjuda dagens samhälle.

  Gillad av 1 person

  1. Jag undrar om det inte är alla miljögifter i kombination med fulmedierna som gör att Vänstern är ute på ett så extremt frånstötande spår? Förtryck är visserligen ondskefullt, så även radikalfeminismens förtryck av män. Alla bör väl få ha sin egen frihet från förtryck, men å andra sidan är ju frågan om man inte bör ha ”frihet från” det som är förargelseväckande, likaväl som friheten från miljögifterna? Där tycker jag att samhället kommit ur balans.

   Gillad av 1 person

  1. Kanske lite sarkastiskt menat. En sådan här person saknar helt kvinnans inre organ som äggledare, ovariers, uterus och ägg för att fortplantas sig. Internt förblir dom män, med större lungor, större hjärta, smalare höfter och mörkare röst. Förändringarna är endast yttre och framkallas genom hormoninjektioner som ger bröst och mjukare hud. Manipulationen känns egentligen allt annat än trevlig.

   Gilla

 2. # Zappa
  Är det någonting jag inte tycker om på TV, då #Zappar jag för att visa mitt missnöje. Jag har problem med kvinnoförnedrande symboler som sjalen (Vill inte använda ordet slöja, detta då det för mig symboliserar slöjan vid bröllop )Jag #Zappar när sjal visas på tv:n. Jag #Zappar när kavla upp ärmarna visas. Ett knapptryck bort, #Zappa helt enkelt,

  Vänligen från Nina

  Gillad av 2 personer

  1. Bojkott fungerar, särskilt om man är många och välorganiserade. När man siktar på företags/länders ekonomi så händer det grejer.

   Gillad av 1 person

 3. Nå, nu skall jag inte vara den som är den. Jag vet att våran traditionelle skira ”slöja” är en symbol för kvinnans oskuld. Skall man rata det som är kvinnoförnedrande bör man även rata detta plagg. Skillnaden är många gånger dock att sjalen inte fås tas av. Jag är kommen till åren, med en vuxen son, så en slöja skulle se lite märkligt ut på mig.:O).. Jag skulle vid ett eventuellt bröllop avstå slöjan. Detta ungdomens plagg :O)

  Vänligen från Nina

  Gillad av 1 person

  1. Slöja kan också bäras av troll och monopolkapitalister, som är allt annat än oskyldiga. Evidens:

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s