Som man sår får man skörda men ingen är beredd att ta ansvar

Intressant att notera att partiet Italiens bröder, som i svensk media pekats ut som ”postfascistiskt”, nu är Italiens största parti enligt en sammanställning från Europe Elects.

Partiet bildades 2012 och stödet för partiet har stadigt ökat sedan presidentvalet 2018. I och med att Italiens bröder får 20,5% av väljarstödet, är de därmed marginellt större än det invandringskritiska partiet Lega Nord som den tidigare inrikesministern Matteo Salvini har som hemvist medan de vänsterliberala partierna har reducerats till småpartier.

Samma mönster med växande stöd för invandringskritiska partier ses som bekant även i övriga Europa inklusive Sverige och grundar sig i att den oansvariga öppna hjärtan-politiken i decennier fått styra i de flesta länder samt även varit rättesnöre för EU, som alltför länge blundat för de negativa konsekvenserna den ogenomtänkta politiken fört med sig.

Som man sår får man skörda och det är obegripligt att så många politiker, journalister samt medborgare fortfarande förfasas över de högervindar som blåser över Europa. Istället för att lägga om sin egen destruktiva politik inom såväl migrations- som integrationsområdet, fortsätter dessutom makthavarna att driva på för fortsatt hög och kravlös invandring trots att man redan sitter med fakta på bordet om att man misslyckats med det man åtagit sig att göra hittills.

Även om våra politiker redan visat otaliga gånger att de inte arbetar för folkets bästa, är det dock det enda demokratiska verktyg som svensken anser sig ha då modet att stå upp till kamp mot etablissemanget tryter hos de flesta. Nästa års val blir intressant ur många aspekter och det handlar om att ta ställning, men framförallt blir det avgörande för hur våra barns framtid ska te sig. Det finns dock alltid en överhängande risk att majoriteten röstar som de alltid har gjort och jag tror inte på några stora överraskningar den här gången heller, så det är nog bara att förbereda sig på att vi kommer att få leva med konsekvenserna av såväl oansvarig politik som väljarnas ointresse för mycket lång tid framöver.

#onlyinsweden

Källa: Fria Tider

11 reaktioner till “Som man sår får man skörda men ingen är beredd att ta ansvar

 1. Jag har inga stora förhoppningar på kommande val.
  Decennier av hjärntvätt från sozzeriet ger uppenbarligen resultat.
  Dessutom slänger väl sozzeriet in en 100-lapp till pensionärerna så är den saken avklarad….
  Arma land.

  Gillad av 2 personer

 2. De sk mittenpartierna har ingen framtid längre. Det är endast partier med en tydlig ideologi som får dela på kakan. Vänster,Höger och nu också Partiet Nyans. Tre partier med tydlig ideologi. Folk vill ha tydlighet och inget flum som till exempel Centerparti och miljöparti,vad är det ens för partier? Annie Lööf-lika hatad som Adolf Hitler och Olof Palme. Centerpartister skall bespottas och hatas lokalt,regionalt och centralt. Rid i natt-budkavle går. Spotta din lokala centerpartist med GPS. De skall käppjagas till helvetets utmarker.

  Gillad av 1 person

  1. Likheten mellan dagens sossar, Hitler och Centerpartiet haltar inte mycket, för de röstar ständigt för att Sverige ska delta i invasionskrig och att pengar skall till centralmakten Gross-Deutschland/EU, men varför blanda in Olof Palme i det där gänget? Han fördömde satans mördare, kallade fulmedierna för vad det var d.v.s. ”vilseledning” och var en del av att bygga folkhemmet.

   Gilla

   1. Att jämföra med Olof Palme gjorde jag enbart för att tydliggöra det enorma hat som Annie Lööf möts av.

    Gilla

   2. Bankmaffians psykopater hatade säkert Olof Palme, men de älskar förmodligen Annie Lööf som helt tydligt arbetar åt dem.

    Gilla

 3. Nästa val….om det inte blir ändringar i valsystemet vinner socialdemokraterna på fusk, de är beredda att gå över lik bara de får behålla makten. Vi borde införa ett liknande system som i Danmark, där tar man en vit lapp och går in i båset och skrivet upp vilken siffra man vill rösta på (alla partier finns med i nummerordning) de har ju vissats sig att de står folk och tittar vilka lappar man tar och detta tycker många är fel, sen har vi många socialdemokrater som står utanför vallokalerna och nästan hotar folk till att de ska lägga sin röst på ”rätt” parti. I förra valet så hittade de internationella valobservatörerna mycket de hade att anmärka på, just detta vill inte socialdemokraterna kännas vid de är ju bland annat här de har chans till fusk. De vill ju gärna framhäva att Sverige har världens bästa valsystem, har vi det?

  Gillad av 2 personer

 4. Tvingas fler rika att skicka sina barn med invandrarbarnen,
  Så kommer dom också att rösta på SD.

  Att få sämre utbildning, kravlös utbildning som anpassas
  Flyktingar och fantasi betyg.

  Svenska barn kan inte svenska utan pratar blatte svensk
  Kan inte grammatik eller stava.

  Vill ni veta hur dåligt kolla in SVT invandrare personal
  Kan inte stava, kan inte tekniken och inte läsa, för texten kommer
  Fel mestadels.
  Skam för svenska folket att vi tvingas betala så många tusenlappar
  För totalt oduglig personal.

  Gilla

  1. Jo, Det är förfärligt, Maria.

   Jag som är helsvensk ingenjör med ”tur” på svåra uppgifter och talar utmärkt engelska och ganska bra tyska är däremot arbetslös med 3700 kronor i månaden… men huvudsaken, om jag har förstått radikalfeministerna rätt, är väl att INTE vita äldre svenska män anställs, eftersom de är ”privilegierade”. Hur 3700 kronor i månaden är ”privilegierat” vill de inte diskutera. När man tar upp saken blir man enbart utesluten av de kamratliga s.k. ”kamraterna” i Vänsterpartiet.

   Vill man dessutom hjälpa riktiga barn och riktiga flyktingar, så effektivt som möjligt. d.v.s. i de flesta fall lokalt, så är man dessutom ”Rasist!”, detta även om man hyllar den sekulära muslimen Amineh Kakabaveh som är kurd och har ställt sig på de förtryckta människornas sida i förorterna. Hon är av annan s.k. ”ras” och etnicitet, så i min mening är det V som är rasister som utesluter henne. Vänstern har även gett sig på Malcom Kyeyune som jag också hyllar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s