Frankrike ska tvångsvaccinera barn

Mer folkliga vaccinprotester att vänta i Frankrike framöver efter att landets premiärminister Jean Castex i dag deklarerade att man förutom att kräva vaccinpass på allmänna offentliga platser såsom restauranger, biografer och sportanläggningar, även kommer att införa obligatorisk vaccinering för skolelever i åldern 12-17 år efter sommarlovet.

Det är faktiskt inte klokt och mycket skrämmande att man tänker ge sig på barn på det här sättet genom att använda dem som försökskaniner med ett vaccin som innefattar såväl stora risker som okända långsiktiga biverkningar! Nog för att en del länder infört möjligheten för barn att vaccinera sig där man rekommenderar föräldrarna att låta sina barn injiceras med vaccinet, men Frankrike måste vara det första landet i världen där man tänker tvinga friska barn. Avskyvärt! Särskilt när man i många länder inte vill vaccinera barn pga riskerna det innebär samt att barn klarar sjukdomen bra. Det är för sjutton inte Ebola eller någon annan allvarlig sjukdom vi pratar om – finns det inget sunt förnuft kvar på den här planeten?!

Dessutom kan man fråga sig hur mycket vaccin en människokropp klarar av på kort tid? Två sprutor hittills och det står redan klart att det behövs minst en till – kanske står även ett Deltavaccin redo i skåpet, det gäller att smida medan järnet är varmt.

#followthemoney

#inteminabarn

https://sverigesradio.se/artikel/obligatorisk-vaccination-mot-covid-19-i-franska-skolor

8 reaktioner till “Frankrike ska tvångsvaccinera barn

 1. Fy fan! Rent ut sagt trodde jag någonstans att världen blir smartare ju längre tiden går, men tillbaka utvecklingen av allt är skrämmande! Tur att man inte lever för evigt, synd bara om våra barn som får ärva skiten till samhället!

  Gillad av 1 person

 2. Mest fascinerande är att Macron lär ”vinna” nästa val precis som att sozzeriet kommer att ”vinna” nästa val här.
  DDR.

  Gillad av 1 person

 3. Jag önskar att svensken likt fransmannen hade haft lite kurage och pissat på etablissemanget, visat att allt från invandring till vaccin är en förljugen väg, detta tillför inte oss någonting, inte ett piss. Ändå är detta den enda vägen, den enda vägen politiker vill känna till och visa oss, hur kan det ha blivet så fruktansvärt fel! Politikerna vill alltid vi ska framstå som världens ultimata moraliska och humanitär supermakt, på vems bekostnad?? Inte betalar politiker något! Det är vi skattebetalare som betalar med vårt blod, vår frihet och vår välfärd. De fortsätter på sin inslagna politiska kartbild där varken Sverige eller svenskar finns på kartbilden, allt handlar om att dessa landsförrädare ska få det mycket bättre än alla oss andra de bryr sig inte ett dugg om folket, allt de vill är att få ingå i elitens inre krets.

  Några ord från de som har levt före oss
  Ingenting förenar som hat – varken kärlek, vänskap eller beundran, Anton Tjevhcov
  Jag älskar förräderi men hatar förrädare , Platon

  Gillad av 1 person

 4. Minns hur det gick för Marie Antoinette. Den 16 oktober 1793 steg Marie Antoinette upp på schavotten och huvudet skildes från kroppen. Om fransmännen är lite fulla i fan så kan de göra detsamma med den lismande makaronen.

  Gillad av 1 person

 5. Jag är mållös så jag bifogar en passande trudelutt till de franska vaccinstationernas väntrum istället…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s