Glädjebudskapen avlöser varandra

Efter första dagen på nya jobbet är jag helt slut och att ha på sig sjukhuskläder som jag sluppit tidigare var väldigt annorlunda – kändes som jag gick omkring i en nattsärk.😄 På väg till parkeringshuset följde jag ett blodspår på trottoaren några hundra meter fram till Akutmottagningens entré där det slutade i en pöl med färskt blod som ingen hade städat upp. Det var väl ännu en skottlossning eller knivhuggning som behövde stjäla resurser – vi börjar vänja oss.

Jag har inte haft tid att ens kasta en blick på nyhetsflödet i dag, men vid en kort genomläsning kan jag konstatera att Aftonbladet basunerat ut att migrantkaoset 2015 blev en ekonomisk succé för Sverige som tydligen får en större vinst ju mer invandrarna kostar i bidrag och annat – detta genom att tillämpa en vänsterideologi som går ut på att stater kan undvika ekonomiska problem genom att helt enkelt bara skapa mer pengar hela tiden. 👌💰

De glada beskeden fortsätter när det svenska damlandslaget i fotboll i dag deklarerade att man tänker genomföra en politisk aktion under OS genom att knäböja för BLM eftersom spelarna känner att man gör skillnad när man tar ställning för mänskliga rättigheter och alla former av orättvisor. Att de naiva damspelarna egentligen lägger sig platt för en vänsterextremistisk aktivistgrupp som förespråkar våld och rasism är irrelevant när det handlar om att godhetsknarka.

Noterar dessutom att SR verkar ha rasismen i Sverige som tema eftersom man bland årets sommarpratare återkommer till ämnet i flera program, senast i dag igen när en psykolog pratar om ”rasism och minoritetsstress”. Men det gäller så klart att få medborgarna att fokusera på ”rätt” problem så att vi inte – ve och fasa – skulle få för oss att identifiera de verkliga utmaningarna som landet tampas med, för då kunde det bli riktigt kritiskt för de stackars beslutsfattarna.

#onlyinsweden

Källa: Expressen, Aftonbladet

7 reaktioner till “Glädjebudskapen avlöser varandra

 1. Ekonomisk succé säger de som ljuger så bra för alla oss andra, de räcker att man räknar lite snabbt så ser man att kalkylen inte går ihop, just nu är de ca 55-60% som lever på bidrag har jag för mig och vi är under 50% som drar in skatt. Så det påståendet borde vara straffbart, men så är det ju från vänstern när sanningen är för hemsk för folket så ljug ihop en verklighet de hellre vill tro på.

  Förr tittade man på idrott för att slippa politik, man undrar varför fotbollsförbundet accepterar detta. Själv delar jag absolut inte att ett svensk landslag ska ha knäböja för en kriminell, våldsbejakande och rasistisk rörelse. Hoppas de förlorar alla sina matcher och förlorar alla sin sponsorer, jag trodde vi såg fram emot ett OS och inte några veckor med politiks vänsteraktivism.

  Gillad av 2 personer

 2. Hjärntvätt och skuldbeläggning på högsta nivå….. Vi ska väl helst självdö hela högen av infödda och vita svenskar… Blir så trött så trött.

  Gillad av 1 person

 3. Uppenbarligen har dessa damer nickat för många hårda bollar och fått bestående hjärnskador. Lobotomi bör erbjudas dessa damer för att bli av med dessa tvångsmässiga beteenden.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s