Stora vaccinprotester i Frankrike och Grekland efter nya vaccinkraven

Flera tusen personer deltog i demonstrationer mot obligatorisk coronavaccinering för vårdpersonal och krav på coronapass på flera olika platser i Frankrike i dag, bland annat i Paris, Strasbourg, Lille och Montpellier. Deltagarna ropade ”Frihet” och bar plakat med slagord mot såväl ”medicinsk diktatur” som president Macron som nyligen deklarerade de nya coronareglerna som påbjuder att alla vårdanställda måste vaccinera sig innan den 15 september. Dessutom krävs coronapass på alla restauranger, barer, sjukhus, köpcenter, flyg och tåg.

Liknande demonstrationer skedde även i onsdags i Frankrike, då polisen satte in tårgas mot demonstranterna. Liknande regler har införts i Grekland, där demonstrationer också skedder i onsdags då tusentals demonstranter samlades i landets två största städer Aten och Thessaloniki för att protestera mot vaccinkraven. Man protesterade även mot att man erbjuder vaccin till tonåringar med plakat där det bland annat stod ”Tassarna bort från våra barn” och ”Vi säger nej till vaccingift”.

Bra att folk vågar opponera sig mot galenskaperna, men här i Sverige lallar majoriteten bara med utan tanke på konsekvenserna.

#followthemoney

https://www.aftenposten.no/norge/i/pL54lE/direktestudio-koronaviruset?pinnedEntry=34542

https://svenska.yle.fi/a/7-10003365

10 reaktioner till “Stora vaccinprotester i Frankrike och Grekland efter nya vaccinkraven

 1. Reuter rapporterade att det bara var ~5000 personer som protesterade i Aten (Athína), men det handlar om att media minimaliserar i vanlig ordning, så fort det handlar om något bra … Mellan en och två nollor i tillägg, så hamnar vi i rätt storleksordning. Samma hände vid protestmötet nyligen i London.

  Gillad av 1 person

  1. Det är nog en förväxling med antal genomsnittliga hjärnceller hos journalisterna. Jag får svårare och svårare att hantera mitt hat mot samhället.

   Gillad av 1 person

   1. Projektion m.a.o.. Ja och ibland de flesta av cellerna hos berörda råder det en konstant konflikt sins emellan. Övriga är rädda för kunskap och de förändringar som det kan innebära.

    Gilla

 2. Alla som man pratar med och som har vaxat sig har inte susning om vad de sprutat in i sina kroppar. De har litat på PK-media och fortsätter att lita på PK-media. De har inte insett att de ingår i en nationell experimentgrupp som försökskaniner. Arma människor!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s