Läkare varnar för att covidvaccin kan leda till hjärtsvikt

Den kanadensiska läkaren Charles Hoffe har länge arbetat som familjeläkare i Lytton British Columbia och kom ut som visselblåsare när han observerade flera allergiska reaktioner och neurologiska biverkningar på hans patienter efter att de tagit Modernas vaccin. Som straff för att han uppmärksammade detta och fick människor att tveka inför att ta vaccinet samt informerade en sjuksköterska om att en person som haft Covid-19 är immun och således inte behöver vaccinera sig mot sjukdomen, blev han av med sitt jobb.

Dr Hoffe flaggar nu återigen för riskerna med mRNA-vaccinet som både Moderna och Pfizer använder sig av.

”Vi vet nu att endast 25% av det ”vaccin” som injiceras i en persons arm faktiskt stannar kvar i din arm. Resterande 75% samlas upp av ditt lymfsystem och bokstavligen matas in i din cirkulation som små paket med budbärar-RNA. I en enda dos av Modernas ”vaccin” finns det bokstavligen 40 biljoner mRNA-molekyler. Dessa paket är utformade för att absorberas i dina celler. Men det enda stället de kan absorberas är runt dina blodkärl och platsen där de absorberas är kapillärnätverket – de minsta blodkärlen där blodflödet saktar ner och där generna frigörs. Din kropp börjar sedan läsa och sedan tillverka biljoner och biljoner av dessa spikproteiner. Varje gen kan producera många, många spikproteiner. Kroppen känner igen att det här är främmande kroppar så det skapar antikroppar mot det så att du sedan skyddas mot Covid. Det är tanken.

Men istället blir produkten en del av cellväggen i det vaskulära endoteliet. Så det är absolut oundvikligt att blodproppar bildas eftersom dina blodplättar cirkulerar runt dina blodkärl och syftet med blodplättar är att identifiera skadade kärl samt stoppa blödning. Så när trombocyten kommer genom kapillären träffar den plötsligt alla dessa Covid-spikar och det blir absolut oundvikligt att blodproppar bildas för att blockera det kärlet.

Ett blodprov som kallas för ett D-dimerblodtest avslöjade tydligt denna oroande utveckling. De blodproppar vi hör om, vilka medier hävdar är mycket sällsynta, är de stora blodproppar som är de som orsakar stroke och dyker upp vid CT-skanningar, MR, etc. De blodproppar jag pratar om är mikroskopiska och för små för att hitta vid varje skanning. De kan bara detekteras med D-dimer-testet.”

När dr Hoffe utförde D-dimer-tester på hans mRNA-vaccinerade patienter, upptäckte Hoffe att minst 62% av dem hade dessa mikroskopiska blodproppar.

”Dessa människor har ingen aning om att de ens har dessa mikroskopiska blodproppar. Den mest oroväckande delen av detta är att det finns vissa delar av kroppen som hjärnan, ryggmärgen, hjärtat och lungorna som inte kan genereras på nytt. När dessa vävnader skadas av blodproppar skadas de permanent.”

Detta orsakar reducerad ansträngningstolerans (RET) på grund av att blodkärlen i lungorna blockeras. Som ett resultat måste hjärtat arbeta hårdare för att kompensera för de blockerade kärlen. Tillståndet är känt som pulmonell artärhypertension, vilket oundvikligen leder till hjärtsvikt.

Samtidigt som det hela tiden kommer fram nya oroväckande fakta kring vaccinen, fortsätter propgandan för massvaccineringen som dessutom måste utföras i minst tre doser där effekten på mutationerna är höljt i dunkel och nu kör man med filmer som visar människor på sjukhus som har svårt att andas i syfte att skrämma människor att kavla upp. Att man även börjat vaccinera barn utan minsta eftertanke är obegripligt.

Om det finns minsta substans i alla dessa visselblåsares varningar samt om det finns ett stort mörkertal kring inrapporterade biverkningar och dödsfall relaterade till vaccineringen som många misstänker, är detta i klass med ett brott mot mänskligheten som våra politiker står bakom. I Sveriges fall har alla riksdagspartiers ledare uppmanat folk att göra sin plikt och vaccinera sig. Alla har givetvis rätt att göra som de själva vill, men med vaccintvånget som breder ut sig i många länder sjunger nog frivilligheten snart på sista versen. Skrämmande hur grupptrycket kan påverka en hel värld och konsekvenserna kommer vi tyvärr inte kunna se förrän om några år.

#followthemoney

Canadian doctor believes two-thirds of vaccinated could die of heart failure

En reaktion till “Läkare varnar för att covidvaccin kan leda till hjärtsvikt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s