Österrike första landet i Europa som förbjuder Muslimska Brödraskapet

För några dagar sedan beslutade det österrikiska parlamentet att som första europeiska land förbjuda närvaron av Muslimska Brödraskapet på deras territorium.

Muslimska Brödraskapet står nu på Österrikes svarta lista över organisationer med kopplingar till religiösa brott. Även innehav och spridning av texter eller objekt med kopplingar till organisationen kommer straffas med 4.000 EUR och en månads fängelse.

Så fort beslutet offentliggjorts lanserade alla webbsidor som är kopplade till organisationen en kampanj där regeringen anklagades för islamofobi.

Meanwhile in Sweden… är det ett av alla tabubelagda ämnen som vi inte diskuterar där det slösas enormt med skattemedel, ty i det naiva kungariket i norr har Socialdemokraterna redan på ett tidigt stadium slutit avtal med muslimska organisationer för att säkra sitt väljarstöd och bereda vägen för politisk islam.

Så vi fortsätter glatt bistå islamister med hjälp av skattebetalarnas pengar i ytterligare några årtionden – vad är väl några miljarder till de blödande sektorerna skola, vård och omsorg när vi istället kan gynna antidemokratiska och kvinnofientliga krafter! 👌

#onlyinsweden

Austria becomes first European country to ban Muslim Brotherhood

https://www.expressen.se/nyheter/s-lovar-att-samarbeta-med-sveriges-muslimska-rad/

14 reaktioner till “Österrike första landet i Europa som förbjuder Muslimska Brödraskapet

 1. Vilken underbar information ! – Detta måste få efterföljare – tyvärr som du skriver Jenny finns det enorma S-sveket från 1998 , oförlåtligt, fullkomligt oförlåtligt – överenskommelsen med
  Sveriges muslimska råd och fd Broderskapsrörelsen idag Tro & Solidaritet (S) med en idag
  muslimsk kvinna som ordförande – om samarbete – hur är det möjligt?

  Gillad av 1 person

 2. Risken är att partiet Nyans kanske kommer att brisera under valnatten 2022. Det är oroväcknde tyst om detta parti, medvetet eller? Om så kommer socialdemokraterna att förlora en stor del av sina muslimska röster.

  Gillad av 1 person

  1. Med tanke på det muslimhat som finns i delar av samhället så är det nog en säkerhetsåtgärd att inte exponera sig mer än nödvändigt.

   Gilla

 3. Partiet Nyans lär enligt uppgift valkampanja i centrala Turkiet , partiledarens hemort o ursprung
  där nu i sommar många s.k. ”svensk-turkar” är hemma på semester – stöttning från Erdogan & Co. — kan bli en chock för många här hemma – det tas för lätt på denna nya företeelse i Sverige.
  Jag har läst det nyligen men kommer inte på var – givetvis på alternativ media – så det är inget påhitt av mig tyvärr.

  Gillad av 1 person

 4. Det gäller att trycka tillbaks muslimer och islam på alla sätt och vis. Finns inget av respekt för människor eller åsiktsfrihet där. Och dom kommer aldrig att anpassa sig.

  Gilla

  1. Det är en stor skillnad på s.k. ”kristna” och Breivik, precis tom det är stor skillnad på mussar och musses brödraskap, så jag kan inte hålla med dig. Okristliga generaliseringar är en sådan där sak som naturligtvis är väldigt okristet OCH INTE är i vårt eget intresse om vi tar oss an extrema sekter och vill rensa upp där. Då kan vi behöva mer normalt funtade mussar och bör därför inte göra oss ovänner med dem. Din kommentar kan faktiskt skapa precis den polarisering som musses brödraskap önskar sig.

   Gilla

  2. På samma grunder som åtminstone jag vill de inte anpassa sig misstänker jag. Det är inte muslimer som står för åsiktsförtryck i dagens Sverige. Mig veterligen var det inte en enda muslim inblandad då min upddragsgivare kontaktades och man hos kvv Ystad presenterade ”bevis” för åsikter som inte borde tillåtas i Sverige. Så nä,det är inte muslimer som har makt i Sverige idag. Det är ju helt vrickat och verklighetsfrånvänt att påstå att det är muslimer som åsiktsförtrycker I Sverige:D Jag vet dock vilka de är personligen och vad förtryckarna har för etnicitet. Som till exempel halvjuden från Tomelilla som satt vid mitt köksbord (utsänd av Expo) och försökte etablera något slags förtroende och som sade att ”muslimerna i Malmö är djävliga”. Precis så uttrycke det svinet sig. Vi ser också varifrån hatet mot muslimer med kraft kommer från. Du får öppna dina ögon Magnus B. Annars ser du bevisligen ingenting.

   Gilla

 5. Här en artikel från Norge i detta ämne – avslutningsvis får Sverige med all rätt en ordentlig släng hur vi förhåller oss till MB och det muslimska civilsamhället.
  Tyvärr är Norge inte bättre.
  https://www.document.no/2021/07/14/osterrike-forst-i-europa-med-a-forby-det-muslimske-brorskapet/

  Undfallenhet och undergivenhet för islam är så avskyvärt (underkastelse).
  Integration är otänkbart från min sida – undviker all tänkbar kontakt i samhället .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s