Varje dag tar vi ett nytt steg mot ökad ojämlikhet mellan könen

Fick syn på denna låsta artikel i Östgötakorrespondenten som skriver om att man i år för första gången anordnar simskola på Glyttinge för enbart flickor med målet att flickorna ska bli trygga i vattnet. Ja pojkar är så busiga ni vet… Men en anblick av bilden ger vid hand vad den riktiga anledningen till denna könsuppdelning är, nämligen att flickor från vissa kulturer där det täcka könet inte får visa varken hår eller hud samt där det anses oanständigt för flickor att umgås med pojkar, måste ha egna grupper för att kunna lära sig simma.

Tragiskt, men tyvärr verkar det här vara något vi får vänja oss vid eftersom de ryggradslösa beslutsfattarna i det nya Sverige skyr dessa frågor som pesten och inte har för avsikt att någonsin sätta ned foten på riksnivå för att stå upp för barns rätt till likabehandling genom att kräva att alla som bosätter sig här får ta seden dit de kommer samt att vi i Sverige 2021 inte gör skillnad på pojkar och flickor.

De vågar helt enkelt inte stöta sig med de viktiga väljargrupperna och tänk om någon skulle känna sig kränkt! 😱 Så makthavarna fortsätter stoppa huvudet i sanden medan kvinnoförtrycket breder ut sig och sexualisering av små flickor blir alltmer accepterat. Något Annie, Stefan, Nooshi samt team Märta & Per kan ha i åtanke innan de orerar offentligt om vikten om ”alla människors lika värde” och ”feminism”.

#detnyasverige

#hycklare

#låtallaflickorkännavindenblåsagenomhåret

6 reaktioner till “Varje dag tar vi ett nytt steg mot ökad ojämlikhet mellan könen

   1. Jo, jag vet… Tänkte mer att hur kommer det att se ut om 15-20 år om det är så illa redan…

    Gilla

   2. Håkan, tänk inte ens tanken. Gör istället som den övriga befolkningen. Blunda för allt obehagligt och låtsas som om det inte finns och att det inte berör just dig. Slö dövörat till om någon säger att landet är på väg åt fel håll och för över samtalet till om vad man ska lägga på grillen istället så ska du se att allt genast känns mycket bättre…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s