Det naiva Sverige

Hittade denna text i flödet och fick mig ett gott skratt! 😄 Jösses vad vi är blåsta i det här landet som år efter år betalar för detta och dessutom ger beslutsfattarna förnyat förtroende.🤦‍♀️

#onlyinsweden


Bästa herr president Hassan Rouhani av Iran!

Jag tänkte komma ned med min familj en runda runt jul, vi är fyra personer som kommer nu, men blir det bra så skickar jag efter resten av släkten.

Vi kräver inte mycket utan ett hus motsvarande det vi hade i Sverige blir bra, barnen kan inte bo så trångt vet du, jag förutsätter att vi får barnbidrag retroaktivt för varje barn vi tar med? Bostadsbidrag? Iranska för invandrare (IFI) kommer jag självklart att deltaga i så någon form av bidrag där med vore toppen om du kan fixa.

Vi känner att muslimska seder inte passar oss så vi kommer bli väldigt kränkta om ni har böneutrop, likaså förutsätter jag att Jul kommer bli helgdag och ni kommer kristna era högtider?

Jag gillar inte halal så det får ni givetvis sluta med annars blir jag kränkt, jag såg att ni inte serverar julskinka till julmaten och det är ju givetvis ett krav från vår sida, vad vore julen utan skinkan liksom.

Givetvis kommer vi att få många ungdomsgårdar? Annars kommer mina barn vara ute och kravalla och kasta sten på polisen och sätta eld på stadsdelen vi bosätter oss i, ni förstår ju problematiken om vi inte har fritidsgårdar att sysselsätta våra ungdomar med.

Dialogpolis som kan svenska är också ett krav annars blir jag kränkt, vidare skall myndigheter inrätta svenska vid all kontakt med oss, svenska ingår som hemspråksundervisning med antar jag?

Semester? Ja vi vill ju hälsa på hemma så betald semester via bidrag går väl att ordna med? Pass och såna grejer behövs väl inte?

Jag är 25 (host) jag svär!

Fri läkarvård, tandvård osv förutsätter jag ingår? Ni kommer ju tjäna miljoner på mig nu, för det vet ju alla att invandring är en bra affär för mottagarlandet.

10 reaktioner till “Det naiva Sverige

 1. Listan var rätt men det fattas massa.
  För uppfyllls den kommer hela byn med omnejd.

  Och alla andra svenskar i hela världen.
  Plus alla andra som på står att de är Svenskar.
  Notan skickas till hemmafruarna i Iran

  Gillad av 1 person

 2. Den artikeln delade jag på fb för ett år sedan och fick så klart syrliga inlindade kommentarer från humorbefriade som tycker all invandring är bra och därmed blundar för verkligheten.

  Gillad av 1 person

 3. Denna briljanta ironiska text synliggör tydligt vilket svenskfientligt, tokigt land Sverige blivit. Låt den texten gå runt tills varenda svensk kotte fattar!

  Gillad av 1 person

 4. Dagens Dårpippi

  Gilla

 5. Jag kom på en kanske inte briljant men ändå ide.
  De Danska bilförarna kunde kanske hämta ut Svenska skyltar vid tullen som återlämnas då de åker hem igen. Det kanske inte är varken enkelt eller lagligt, men det kan förhindra att de blir attackerade med stenar.

  Gillad av 2 personer

  1. Det allra bästa och enda rätta är förstås att eliminera de som kastar sten. Inte att anpassa sig till den rådande situationen som du föreslår.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s