Regeringen Löfvén III försöker upprätthålla fasaden

I går intog den nygamla regeringen Löfvén maktens korridorer på nytt, men deras försök till bejublad återkomst blir lätt löjeväckande när det bara är internt stöd som de kan luta sig tillbaka mot – folkets stöd har de icke och även om Löfvén tittar in i kameran med allvarlig blick medan han deklarerar att de är redo att än en gång ta Sverige framåt samt varnar för att välfärden kommer nedmonteras (har den inte redan gjort det?) om Sverige får den mest högerkonservativa regeringen i modern tid med stöd av Sverigedemokraterna samtidigt som Miljöpartiets språkrör likt en rosa maräng stolt svassar nedför trappan, så kan man inte ta de på allvar eftersom deras plattityder som redan upprepats otaliga gånger de senaste åren inte har någon tyngd bakom. De har redan vid ett flertal tillfällen visat att de är okapabla att styra landet ur krisen.

Väljaropinionen för juni talar dessutom sitt tydliga språk och det var därför Socialdemokraterna till varje pris ville undvika ett nyval genom att agera dörrmatta åt V, C och Amineh Kakabaveh – Miljöpartiet skulle nämligen följa med Liberalerna i avloppsvattnet ut från riksdagen och inte längre kunna rädda kvar S vid makten om folket fått bestämma.

Nu kråmar sig dock både Stenevi och Bolund som två stolta tuppar runt Löfvén eftersom de trots minimalt väljarstöd ändå får stå vid styrspakarna ytterligare ett år med allt vad det innebär i form av oansvarig och kostsam politik som medför mycket negativa konsekvenser för landets medborgare.

Så är det att leva i en indirekt demokrati där representanterna som fattar beslut i folkets namn har slutat representantera folket och enbart gör det för sitt eget bästa. En gång i tiden hade detta aldrig accepterats och folk hade gått man ur huset för att kräva sin rätt genom protester medan bönderna hade kört in till staden för att blockera vägar samt kasta dynga på de falska makthavarna.

Nu knyter vi näven i fickan, muttrar när ingen hör, näthatar och lider fram till nästa val medan vi snällt gör samt framförallt betalar det som farbror staten säger – sedan glömmer vi allt som dessa ryggradslösa beslutsfattare gjort mot befolkningen och röstar på samma gamla klåpare när det väl gäller eftersom de pratar fint samt lovar mer än de någonsin kan hålla.

Samma procedur vart fjärde år och vi får det vi röstar på – två separata läger i olika färger som inte kan bilda egen regering utan måste kohandla med minoritetspartier. Ska medborgarna någonsin komma till insikt om att man måste rösta bort hela klabbet i riksdagen och tänka nytt om man vill skapa förändring för oss själva men även för våra avkommor? Jag tror tyvärr inte det.

#vibetalar

#stoppamaktmissbruket

6 reaktioner till “Regeringen Löfvén III försöker upprätthålla fasaden

 1. VOTERINGSRESULTAT (Stöd för S. Löfvén som statsminister)

  JA 116
  NEJ 173
  AVSTÅR 60
  FRÅNV. 0

  SER NI INTE VAD SOM HÄNDER?????

  Politikerna s****r oss svenskar rakt i ansiktet!

  Det är en jycklarcirkus som förstör vårt land mer och mer!

  Syftet???

  VARNING! Det kan vara globalisternas knep för att genomföra en grundlagsändring mot Folkets vilja!

  Gillad av 1 person

 2. Flera av mina kollegor hade hoppats på detta och tycker att det är bra, men de kan inte förklara varför, mer än vad media har förmedlat till dem – alla alternativ är [extremt] dåliga. Är det en slump att berörda inte är bra på problemlösningar …? Hur spräcker man deras bubbla?

  Börjar bli trött på de kollegor som tjatande undrar om jag har ‘vaccinerat’ mig än. (Flera av dessa ingår i ovan nämnda situation.) Det verkar som att svaret jag ger bara går in genom ena örat och ut genom det andra. (Det finns inga riktiga vaccin för ändamålet, bara experimentella droger och jag är ingen försökskanin. mRNA-preparaten gör en till en GMO-produkt och därmed gör att man bokstavligen blir ägd utav läkemedelsindustrin.) Att säga något som skjunker in, så att de begriper, genererar bara en infammatorisk situation. De vill helt enkelt inte stå där med skammen och erkänna att de blivit lurade …

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s