Fullvaccinerade cricketspelare kollapsade under match

Två professionella cricketspelare från Västindiens damlag kollapsade på spelplanen i fredags mitt under en internationell match i Antigua mot Pakistan. Bara tre dagar innan matchen hade hela det västindiska laget, inklusive ledarstaben, blivit fullvaccinerade mot Covid-19.

Under matchen kollapsade den första spelaren helt plötsligt på planen och fick ett krampanfall. Lagkamraterna kallade på vårdare och spelaren bars ut på bår. Några minuter senare, precis när spelet skulle återupptas, kollapsade en andra spelare och kommentatorerna undrar vad det är som händer då detta inte hör till vanligheterna.

Båda spelarna fördes akut till sjukhus för vård, men uppges nu vara stabila. Orsaken till kollapsen är okänd enligt media och märkligt nog har ingen förklaring angetts.

Det måste vara slumpen igen eller kanske var det något i luften. Dessutom reagerar alla olika på vaccinet så vi ska inte dra för stora växlar av denna händelse eller alla andra allvarliga biverkningar som rapporteras in då det handlar om att ta ansvar, visa solidaritet med andra och ta en för laget trots ovisshet om konsekvenserna.

#followthemoney

Two ‘fully vaccinated’ cricketers collapse on the field during international match

7 reaktioner till “Fullvaccinerade cricketspelare kollapsade under match

  1. Huvudsaken är att lastgamla välgödda globalister, som inkasserar på karusellen, inte dör i Covid-19, när de träffar sina olika prostituerade. Om unga hederliga friska människor dör av ett vaccin de (i min mening) verkligen inte borde ta, så är det lite svinn som man får räkna med, även om de skulle ha potential att bli riktigt fina prostituerade i den ojämlikhet som ca 80-90% av populationerna i världen är med och skapar varje val.

    Gilla

  2. Nej det beror varken på värme eller torka. Det beror på vaccinet. När ska populasen vakna, komma till insikt och sluta famla runt på bottenlös gungfly?

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s