Kungens återkomst – svensk demokrati när den är som bäst

Föga förvånande och utan minsta spänningsmoment eftersom alla partier och vildar redan avslöjat innan hur de skulle rösta, återtog Socialdemoktaternas överhuvud Stefan Löfvén i dag kontrollen över landet som Sveriges statsminister där endast en Liberal-röst stack ut som röstat grönt för att göra sin plikt mot väljarna genom att utestänga SD från makten.

Efter omröstningen sade Löfvén på en presskonferens att han kunde konstatera att riksdagen gett honom förtroende att fortsatt leda Sverige – något han axlar med stor respekt, ungefär som om det vore en bedrift baserat på hans kompetens istället för en billig köttmarknad där alla som kunnat köpas för lite inflytande gett grönt ljus oavsett politiska samarbetssvårigheter under förevändning att det handlar om att ”ta ansvar” för landet samt hålla högernationalister borta från beslutsfattandet, när det i själva verket bara handlar om att flytta fram sina egna positioner.

Nåväl, låt den politiska farsen fortsätta med alla destruktiva konsekvenser som slår hårt mot såväl landet som befolkningen – en majoritet av invånarna bryr sig ändå inte så länge de får fredagsdrinken, fotboll, semester och icke tankekrävande TV-underhållning.

#stoppamaktmissbruket

#sverigerip

Bildkälla: DN

14 reaktioner till “Kungens återkomst – svensk demokrati när den är som bäst

  1. Allt detta bara visar hur dysfunktionellt detta gamla utdaterade system är som man kalla ”demokrati”. Det behöver bytas ut mot ett system som innebär verklig folkinflytande, och stora krav ställas på de valdas kvalifikationer. Idag behöver dom inte ens kunna läsa och skriva, eller kunna svenska språket.

   Gillad av 1 person

 1. Ingen förändring till det bättre. Bara ytterligare ett år att köra landet i botten med stort inflytande av MP,som kan fortsätta skövla landet för ännu fler vindmöllor som ingen vill ha i sin närhet.nu får Bolund brått om att avveckla kärnkraften och strypa tankstationer, byggan fler elstolpar utan energi att tanka. Risk för stort kaos i vinter.
  Ännu har de inte hunnit straffskatta importerat fulkött som de basunerade ut 2018. Men att importera frukt och grönsaker under tiden vår odlare har massor att leverera det går bra utan pålagor. Hur illa ska.gå? Hu,r många parasiter kommer att hinna hit? Inte ett ljud kommer att hörs om att stoppa människosmugglarna..
  inte för att det är speciellt trevligt med kall och snörik vinter men det behövs för att de styrande och folket ska vakna och förstå hur fel den nuvarande politiken är.
  Ursäkta att jag hoppade lite i ämnena..

  Gillad av 1 person

 2. Återigen tung dag för svensk framtid.
  Islamiseringens verklighet i landet känns lång långt borta – givetvis inte önskvärt att öht komma i närheten av i samtal eller anföranden- på sin höjd ”hederskultur”. Tänk om en journalist under
  Lövens pressträff kunde ställa frågan – varför islam är så viktigt och bra för Sverige ? –
  varför han aldrig kommer att kritisera islam.?
  Tyvärr är Ulf K. för mesig i denna fråga.

  Gillad av 1 person

  1. Den pinsamma sanningen är att en stor del av politikeradeln förmodligen har varit i ”brödraskap” med extrema sekterister alltsedan de började göra sig beroende av olja i utbyte mot försvarsmateriel. Det började även för USA på pappa Bush-tiden.

   Vem håller i trådarna på vår EU-dockteater? De som kontrollerar dockteatern kontrollerar med all sannolikhet våra psykopatiska politiker via Bilderberggruppen där politikeradeln med all sannolikhet mutas.

   Gilla

 3. Vi får vara glada över att ens ha en regering,den så kallade oppositionen ville ju stanna kvar i opposition och det är hedervärt av Löfven att stiga fram och åter ta befälet över landet. Man får vara realist och inse att det tar längre tid att bygga än att riva. S bygger bokstavligt och M låter samhället förfalla,så är det tyvärr och ytterst få tjänar på moderaternas politik. Reinfeldts ande kommer att sväva över M under lång lång tid. Kristersson kan gå hem och krama sin feta kärring medan Löfven bygger landet.

  Gilla

  1. Jag uppmärksammade att du gjorde dig skyldig till en liten felskrivning, det kan hända den bäste så var inte orolig. Så här ska det förstås stå: ”… medan Löfven raserar landet.”

   Gillad av 2 personer

   1. Löfven gör så gott han kan. Hade han haft 176 mandat i riksdagen eller slängt ut kärringen Lööf och tagit in V så hade vi nog fått se ett helt annat och mycket kraftfullare styre. Jag är glad för det lilla som levereras.

    Gilla

 4. Nyval är det som varit rätt.
  Så folket får bestämma.

  När man tänker efter så röstade vi
  S,m, sd .
  Men politikerna valde s,mp ,c, O
  Alltså valdes 75 % av partierna mot Svenska folket vilja.

  Var är demokratin?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s