Riksdagsledamöternas semester är viktigare än att rädda Sverige

Se där ja, nu har även Kakabaveh fått sin vilja igenom och meddelat att hon släpper fram Stefan Löfvén i morgondagens statsministeromröstning som i princip redan är klar. Således ansluter hon sig till Centerpartiledaren Annie Lööf som också förhandlat fram ett läge hon är tillfreds med och för oss väljare är det uppenbart att det bara handlar om att få så mycket inflytande som möjligt för egen del – något dessa politiker kallar att ”ta ansvar” för Sverige. Eller som Kakabaveh uttrycker det – ”många vill gå på semester” så därför måste man snabbt reda upp detta kaos genom att tillsätta samma skräp som man precis avsatt. Sedan förväntar sig dessa svikare beröm och tror att medborgarna ska vara tacksamma över att de fixat fram en ”ny” regering så snabbt. Tvi vale!

Grattis Sverige – landet där folkets vilja alltid kommer i andra hand!

#stoppamaktmissbruket

Bildkälla: Fria Tider

4 reaktioner till “Riksdagsledamöternas semester är viktigare än att rädda Sverige

 1. ”Folkvalda” ”företrädare” som mentalt pissar medborgarna i ansiktet…
  Men valboskapen röstar uppenbarligen på oikofoba företrädare som inte har Sveriges och svenskarnas bästa för ögonen.
  Sverige RIP.

  Gillad av 1 person

 2. Tänk vad Kakabaveh hade kunnat göra mot hedersförtrycket i förorten om hon hade samtalat med SD och högerpartierna! Och tänk vilken kontring och smisk det hade varit mot det galna Vänsterpartiet som uteslöt henne! Men sådana politiska fantasier får man väl onanera till på egen kammare?

  Att få en f.d. vänsterpartist att rösta för en borgerlig regering är nog väldigt svårt, även om det skulle vara väldigt kul att få se en gång i livet.

  Gillad av 1 person

 3. Pinsamt…. Allmän utdelning av skämskudde till hela högen…. Är mäkta trött och less på maktgalna politiker som ger fullständigt f-n i den svenska befolkningen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s