Klimatsvammel

Det är semestertider och fotbolls-EM, så folket bryr sig föga om varken klimathotet eller pandemin – tur att media kan fylla en funktion genom att påminna den lallande fårskocken om att jorden snart går under om vi inte agerar nu eller vikten av att göra sin plikt och kavla upp.

Att det varit värmebölja i Nordamerika har knappast undgått någon tack vare all mediafokus och nu står även Lappland i centrum efter att Norrland för ovanlighetens skull fått varmare sommarväder. Skönt för norrlänningarna – låt dem njuta, är fel tanke tycker media och istället ska vi oroa oss över klimatförändringarna som är orsaken till detta varmare väder. Dessutom kan man numera även skylla utsläpp av bajsvatten i havet på klimatförändringarna.

Om Norrland varje år hade fått extrem värmebölja hade det så klart funnits belägg för denna oro, men det skedde senaste gången 1914 så jag tror vi kan sitta stilla i båten. Dessutom är det tyst från media när det är ovanligt kallt för säsongen, som förra sommaren när det var kallt i flera veckor och höstjackorna åkte fram. Även för några veckor sedan var det kallare än normalt, men ingen gjorde ett stort nummer av det för det passar inte den politiskt korrekta agendan.

Tyvärr är det dock för få som orkar bry sig och de som ifrågasätter stämplas som klimatförnekare och foliehattar, så denna missvisande och framförallt ensidiga propaganda lär fortsätta pumpas ut så att pengar kan byta fickor även framledes.

#followthemoney

Bildkälla: The Guardian, SvD

14 reaktioner till “Klimatsvammel

  1. I svenska media och svensk politik räcker det med en enda tilldragelse för att skapa tillförlitlig statistik, om det är rätt tilldragelse förstås.

   Gilla

 1. Jag skrev några rader på nån FB sida där koldioxid hade blivit diskussionsämne. Jag påpekade att för 15 000 år sedan så låg det 3 km is över den plats vi nu befinner oss på. Jag undrade över hur folk trodde att isen försvunnit. Då skriver nån att jag killgissar. Oklart om han inte trodde att det hade legat is här eller inte. Jag frågade om han inte visste att det är solen som värmer upp planeten? Det trodde han inte. Inte lätt att diskutera då.

  Gillad av 3 personer

  1. Solen och dess flöde av energi är motorn som styr väder och klimat. Solen är en förutsättning för allt liv på denna jord. Utan sol så skulle jordens medeltemperatur vara minus 73 grader C. För närvarande är jordens medeltemperatur plus 15 grader C.

   Små förändringar av mängden solenergi som når jordytan åstadkommer kraftiga förändringar av klimatet. De gångna årmiljonernas återkommande nedisningar har orsakats av förändringar av jordaxelns lutning och jordens elliptiska bana runt solen. Dessa variationer inverkar på hur mycket solljus olika delar av jordytan tar emot under olika årstider.

   Gillad av 3 personer

 2. Det finns inga pengar för globalist-psykopaterna att tjäna på ekologisk hållbarhet, eftersom den är nationell, regional och lokal. Ekologisk hållbarhet skulle per automatik sänka CO2-utsläppen. Klimathotandet däremot åstadkommer fortsatt globalism och tillväxt ÿ globalist-psykopaterna, medan folket både kan pungslås och skuldbeläggas för den ökade CO2-halten som globalismens enorma transporter över hela planeten orsakar.

  Partier utan utträdeskrav ur EU är inte miljövänliga. Punkt. Miljöpartiet är ett hycklande parti.

  Vi vet INTE hur klimatet kommer bli i framtiden. Det beror på vad som sker, t.ex. supervulkaner och asteroidnedslag och hur jordens magnetfält kommer vara. Det kan lika gärna bli kallare som varmare. Ekologisk hållbarhet och beredskap mot både kallare och varmare klimat är vettigt.

  Vi ser också på elitens eget beteende att de inte själva tror på sina lögner. Det syns tydligt på deras enorma lyxyachter, privata jetflygplan och enorma limousiner. Lögnarna är lika lätta att avslöja som falska jultomtar, men så finns det människor som aldrig slutar tro på Jultomten…

  Gillad av 1 person

 3. Självklart har klimatet blivit både varmare och torrare på våra breddgrader och ett bevis för det är alla flyktingar från varma och torra Afrika som tycks svärma som gräshoppor här och verkligen dras hit. Inte katten skulle de komma ifall vi hade de vintrarna som vi hade på 1940-talet. Hur många afrikanska flyktingar kom till exempel den svinkalla vintern 1940?

  Gillad av 1 person

  1. Afrikas bekymmer är flerfalt. Några exempel:

   Störtandet av den ganska sekuläre Khadaffi som ville göra Afrika ekonomiskt starkt med en riktig valuta baserad på guldreserv. (Gulddinaren). Väst och USA rånade Libyen och överlämnande sedan landet till Daesh som tog landet in i medeltid inkl. slaveri. Klart att människor flydde och flyr den misären, även om de inte är direkt hotade till livet om de lyder den nya diktaturen som väst (inkl. svenska krigsförbrytare) och USA införde.

   Överbefolkningen i sekterismens namn och överutnyttjandet av vatten, t.ex. i Chadsjön.

   Perioder av torka, men p.g.a. av överbefolkning i sekterismens namn, har man inte haft resurser att fylla upp beredskap mot detta, dessutom överutnyttjat det vatten som faktiskt finns även vid torka.

   Krig, ofta understödda/skapade av väst och USA, oftast kryddade med sekterism, i syfte att tjäna pengar på vapenförsäljning, söndra och härska geopolitiskt.

   Naivitet inför manipulerande psykopater, precis det problem som vi har i Sverige, eftersom Sveriges folk annars INTE hade stöttat ovanstående, heller inte hade stöttat införseln av den extrema sekterism som bidrar till överbefolkning och medeltida krigsförbrytelser, MEN så gör ca 80% av svenska folket VARJE val… märkligt nog.

   Ojämlikhet och arbetslöshet, precis som i Sverige. Ojämlikheten skapar misär och kriminalitet som människor flyr för att trygga sig själva och sina barn. Kortsiktigheten är deras eget fel för man behöver inte vara superintelligent för att tänka långsiktigt. De vägrar tänka långsiktigt, precis som majoriteten gör i Sverige.

   Korruption, precis som i Sverige, för när människor låter manipulerande psykopater styra sina partier och röstar in dem i ledande positioner, samt utesluter hederliga modiga människor, så kan det inte leda till något annat än politiker som gladeligen besöker Bilderberggruppens globala psykopater, skapar arbetslöshet och ojämlikhet, samt efter avslutade uppdrag tar fina positioner i näringslivet, t.o.m. helt oblygt på utländska storbanker, d.v.s. i främmande makt. Intressant med tanke på vad brottsbalken säger om sådant och naturligtvis helt katastrofalt för deras eftermäle, MEN vem valde dem? De som valde dem är givetvis också ansvariga.

   Ingen är perfekt, MEN vi är ändå ALLA ansvariga i vår demokrati att upplysa varann om vår belägenhet OCH att själva försöka göra det som är rätt för oss själva och framtidens generationer!

   Gilla

   1. Vad jag ska göra? Tja jag ska väl snart dö antar jag och till dess ska jag försöka överleva.

    Gilla

   2. Bra. Då behöver du inte frukta repressalier, dödshot eller Olof Palmes öde, snarare kunna få ett utmärkt eftermäle.

    Du skulle t.ex. kunna ställa upp för ett valsamverkande parti som kandidat och åka ut på en permobil och prata med människorna om det partiet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s