Hälften av de som bor i utsatta områden vill flytta – en tydlig signal om att man inte gör tillräckligt

Stackats uttråkade ungdomar som måste förstöra för andra genom att bränna upp saker. I Malmö var det i natt lekplatsen ”Gula kulan” i Västra Hamnen som drabbades när någon eller några tände eld på rutschkanan , där hela anläggningen var övertänd när räddningstjänsten kom till platsen och i ett flerfamiljshus i Hammarkullen hade några roat sig med att tända eld i en trappuppgång så att de boende måste evakueras. Fler personer, varav fem barn, behövde vård efter mordbranden som enligt polisens presstalesman uppenbarligen var anlagd.

Men så här har det alltid varit hävdar många och att folk skjuter ihjäl varandra flera gånger i veckan är ingen ny företeelse, utan den enda skillnaden är att förr pucklade man på varandra med basebollträn och knivar, medan man i kriminella kretsar numera använder skjutvapen istället. 🤷‍♀️🙄

Många som bor i de utsatta områdena är dock inte lika välvilligt inställda till den eskalerande kriminaliteten och enligt en ny undersökning från Novus vill varannan boende i utsatta områden flytta och den främsta orsaken är föga förvånande den höga kriminaliteten. Att stävja brottsligheten är också den absolut viktigaste politiska frågan bland väljare som bor i de utsatta områdena.

Men i det politiskt korrekta Sverige där vi är världsbäst på att sopa problemen under mattan hittar man alltid något positivt att lyfta fram som gör att man kan fortsätta negligera den urartade situationen och att 47% av de tillfrågade i undersökningen även säger att de är ”optimistiska” samt hoppas att situationen kommer att förbättras lär säkerligen användas som ett politiskt slagträ i debatten för att påvisa att man faktiskt gör ”rätt”, men att det bara tar lite tid.

Ahmed Abdirahman, VD och grundare av Stiftelsen The Global Village, menar att anledningen kan vara att den som flytt från krig och oro har varit nere på botten där man sett det värsta så nu kan det bara bli bättre, varför man känner hopp om Sverige. Så vackert.

Bortom de vinklade artiklarna där media enbart stryker våra makthavare medhårs (åtminstone de som har ”rätt” åsikter) och fortsätter propagera för mer öppna hjärtan-politik trots att all logik talar emot det, lär dock majoriteten av befolkningen vara överens om att botten är nådd och att något måste göras nu!

Att byta ut de som styr hade varit en bra början, men att de klåpare som dragit ned Sverige i fördärvet skulle ta sitt förbannade ansvar och avgå lär aldrig ske, istället slåss man om makten och träter om vem som ska få mest inflytande för att genomföra den slutliga nedmonteringen av det en gång så blomstrande landet.

#detnyasverige

Bildkälla: Sydsvenskan, SVT Nyheter

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/KyE8BX/varannan-i-utsatta-omraden-vill-flytta

11 reaktioner till “Hälften av de som bor i utsatta områden vill flytta – en tydlig signal om att man inte gör tillräckligt

 1. Förstörelsen av Sverige kommer att fortgå.
  Snart är det Sverige och inte bara ”utsatta” områden som minst hälften av invånarna vill flytta från.

  Gillad av 2 personer

  1. Håkan Spångberg.
   Det vore väldigt intressant att få reda på varför, i vilket syfte, detta sker.
   Vilka tjänar på det, vilka förlorar på det.
   Det kan givetvis finnas många svar.

   Gillad av 3 personer

 2. Men, men Sverige har ju aldrig varit tryggare?
  Hur hänger det här ihop?
  Någon måste slira på sanningen, och jag tror inte att det är du.
  Med statistik kan man ibland bevisa vad som helst.

  Gillad av 2 personer

   1. Så är det faktiskt.
    En väldigt lös tanke som jag ibland leker med, är att om man är väldigt positiv så kanske politiker och beslutsfattare har räknat med att Erik Ullenhags (?) tes att inom två år så ska de nya i samhället vara satta i jobb. Den kalkylen tror jag är lite för optimistisk.
    Då blir resultatet tyvärr ibland lite fel.

    Gilla

   2. Jo. Med tanke på att jag, som är ingenjör med väldans ”tur” på de svåra uppgifterna i skolan, har svårt att få jobb, så synes det mig otroligt optimistiskt, särskilt då folk i allmänhet envisas att rösta för EU: ”race to the bottom” och medföljande hög arbetslöshet i Sverige, till alla de känslokalla borgarbrackornas stora förtjusning, eftersom de då kan välja och vraka bland arbetarna och sänka lönerna.

    Men kanske det går att sätta de nya arbetarna i jobb genom EU-subventioner av människor som kallar sig ”icke-vita”, så att dessa kan ta jobben från medborgare som råkar ha en ljusare hudton, medan företagen inkasserar subventionerna? Då har man strax flyttat problemet till att ”vita” arbetare kommer se kriminell verksamhet och som en framkomlig väg till ett ”jobb” och vips så kan statistiken i fängelserna se mindre ”rasistisk” ut.

    Problemet är bara att det är rasism att tänka så, samt kommer skapa rasism, och det fattar nog de där identitetspolitiska psykopaterna, och huvudsaken för dem är inte moral, men att kunna godhets-signalera falskt via fulmedia, medan de inkasserar arvoden och mutor, och det köper de naiva väljarna… hittills …

    De kan naturligtvis även uppfinna hittepå-jobb, t.ex. gatsopare så att det blir jätte-jätte-rent överallt heeeela tiden… men jag betvivlar att det blir så, för då skulle deras rasism bli alltför uppenbar. Bara ”Yes massa” som fattas liksom.

    Gilla

 3. Den anti-svenska politiken sedan 1970, har byggt upp en Tsunami-våg av problem som de kvarvarande svenskarna inte orkar värja sig emot.

  Över en halv miljon etniska svenskar har emigrerat.

  Gillad av 4 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s