Den pågående islamiseringen syns allt tydligare i samhället

Jag har länge hållit tand för tunga om den pågående islamiseringen av Sverige och försökt acceptera utvecklingen, men ibland går det inte längre. I dag när vi var på väg hem från stranden i Ystads centrum reagerade jag på att så många kvinnor bar heltäckande klädsel och hijab, vilket gav känslan av att vara på semester i Mellanöstern.

Kontrasten när vi tunnklädda i sommarkläder möter familj efter familj med denna religiösa klädsel är markant, men jag intalar mig att kvinnan i den tjocka röda kappan och tillhörande hijab som kämpar med barnen valt själv att iklä sig detta plagg trots att det är 23 grader ute samt resten av familjen har shorts och t-shirt, men när vi dessutom ser små flickor i 6-8 års åldern bärande såväl heltäckande rockar som hijab i flera familjer lämnar det mig rejält bedrövad.

Det är för mig obegripligt att vi tillåter denna ojämlikhet att sprida sig i samhället, särskilt som andra länder inför förbud i skolan och att vi har ett så svagt styre som inte klarar av att stå upp för det täcka könet är skamligt – särskilt när det rör sig om barn och att man inte ens diskuterar ett förbud i skolan säger en del om våra makthavares ambitioner. Men när de inte ens har intresse av att stoppa skattepengar som sponsrar islamism så borde man inte vara förvånad.

Men vi kan känna oss lugna för hedersknyffeln Stefan Löfvén har åter tillträtt tronen som statsminister med lilla Annie vid sin sida – endast en menlös omröstning i riksdagen återstår innan vi åter kan falla in i samma hjulspår och de står redo att rädda Sverige!

#låtallaflickorkännavindenblåsagenomhåret

#vigillarintefegapolitiker

3 reaktioner till “Den pågående islamiseringen syns allt tydligare i samhället

 1. Det allra märkligaste är att det verkar vara kvinnor som är störst anhängare och förespråkare för denna katastrofala utveckling av vårt arma fosterland.
  Som man kan jag, om jag stannar kvar i landet, faktiskt klara mig bra i den nya ordningen men alla kvinnor borde kanske fundera på framtiden…

  Gillad av 3 personer

 2. Visst är det märkligt , islamiseringen har nu senaste året smugit sig på damfotbollen i form av
  beslöjad ass. domare (linjeman) med flaggan – högst motbjudande – detta på högsta nivå i OBOS Damallsvenskan – tack för det SvFF som jobbar med inkludering -givetvis (se hemsidan svenskfotboll.se)
  Kan aldrig acceptera att tvingas dela samhället med islam – dessutom tvingas vara med och betala via skatten.

  Gillad av 1 person

 3. Du har dessvärre så rätt Jenny. Överallt och fler och fler av dessa kvinnor och barn syns på gator och torg. Blir både arg och ledsen och att bli påtvingad dessa märkliga ”religioner” står mig långt upp i halsen. Bara se på klippet på SVT idag där en man blivit skjuten i Rinkeby. Trodde det var filmat i något annat land av befolkningen att döma som syntes i bild. En alltmer vanlig syn i snart varje stad och ort i Sverige?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s