I det nya Sverige där våra styrande politiker tappat kontrollen skjuts poliser ihjäl på öppen gata

Det har gått över 10 år sedan en polis sköts ihjäl i Sverige, men i natt var det återigen dags när en polisman sent i går kväll blev beskjuten när han stod och pratade med ett par personer i Biskopsgården på Hisingen i Göteborg samt senare avled av sina skador.

Beklagligt och det återspeglar det nya Sverige som formats av årtionden av negligering av de växande problemen från våra makthavares sida. Även om den föregående regeringen lade grunden till den samhällsutveckling som vi ser i dag, har den nuvarande regeringen bevisat otaliga gånger att de misslyckats med sitt uppdrag att ”krossa gängen”, skapa trygghet för medborgarna samt bevara rikets säkerhet – därför är det på tiden att någon annan får chansen att göra det som krävs för att återställa ordningen. Politiskt maktspel med metoder som tål att ifrågasättas verkar dock för att vi troligen får fortsätta dras med samma inkompetenta syltryggar i Rosenbad ytterligare ett år.

#detnyasverige

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/LnvQx1/polis-dod-efter-skottlossning-i-goteborg

7 reaktioner till “I det nya Sverige där våra styrande politiker tappat kontrollen skjuts poliser ihjäl på öppen gata

  1. Det blir så när man på olika sätt ökar klyftorna i samhället. Ekonomisk ojämlikhet,en allt för stor invandring på allt för kort tid bland annat. Inte att förglömma de så kallade antirasisterna med Aschberg och Expo som slagit ner på all relevant samhällskritik och tystat all viktig samhällsdiskussion. Någon tjänar på kaos i samhället och det påstås ju att Aschbergs förfäder tjänade stora pengar på den ryska revolutionen. De tänker kanske göra en sverigerevolution.

    Gilla

  2. Nu hävdar polisledningen att det hela mest troligt var en felskjutning. Felskjutning? Jaha det är sådant som kanske händer även den bäste skytt förstås kan man tänka. Nå, då var det bara en fatal olyckshändelse då. Polisen råkade bara befinna sig på fel plats vid fel tillfälle. Felskjutning=bullshit! Varför tar polisledningen alla tillfällen att avdramatisera allt våld? Varför vill man släta över och stryka våldet medhårs? Vad är syftet? Vilka gagnar det?

    Inom kort kommer skytteutbildning och vapenvård att erbjudas de gängkriminella för att råda bot på fler felskjutningar. De måste lära sig att sikta rätt innan de trycker av, detta för att ytterligare öka tryggheten i samhället. Utbildningen är kostnadsfri för de som kan visa att de tillhör ett kriminellt gäng, enligt säkra källor inom polisen…

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s