Månaderna går och passiviteten består

Se där ja, tänk att det gått ett år sedan jag publicerade detta inlägg som briserade som en bomb i vissa kretsar och genererade såväl en hatstorm mot mig som ett fruktlöst polisförhör för hets mot folkgrupp.

Tolv månader senare kan man med lätthet konstatera att vi inte kommit ett steg framåt i debatten utan snarare rört oss bakåt, vilket inte minst de negativa domstolsutslagen från Kammarrätten som stoppar Skurups och Staffanstorps kommun från att införa ett slöjförbud i skolan har visat.

En utebliven debatt på riksdagsnivå ger också vid hand att det pågående kvinnoförtrycket inte är något som man ämnar bekämpa trots att det de facto genererar problem i form av hög arbetslöshet hos kvinnor från vissa samhällsgrupper som kommer vara bidragsberoende resten av livet, utan man fortsätter stoppa huvudet i sanden av rädsla för att trampa på fel tår. Sorgligt att inte fler står upp för det täcka könet 2021, men det är symptomatiskt för det nya Sverige som styrs av syltryggar!

#åsiktsförtryck

6 reaktioner till “Månaderna går och passiviteten består

  1. Om en sekulär muslimsk kvinna (t.ex. Amineh Kakabaveh) säger ungefär samma sak så blir det inga polisförhör, men hon blir utkastad ur Vänsterpartiet, som vill slicka röv på sekterister, shariapoliser, hedersmördare och terrorister. Anledningen att det blir polisförhör för dig är att du tänker själv, är fullkomligt normal, svensk och yttrar din åsikt. Det är naturligtvis diskriminering, men ingen bryr sig. Dagens Sverige i ett nötskal.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s