Moderaterna väljer Annie framför svenska folket

Det verkar som om Moderaterna återupprepar samma misstag som inför förra valet och försöker återuppliva Alliansen trots att den redan upplevt otaliga dödsryckningar, för i dag deklarerade nämligen Moderaterna att man sträcker ut en hand till Centerpartiet. Man borde inte vara förvånad då Kristersson aldrig riktigt stängt dörren för en återförening, men det är ändå obegripligt.

Att bjuda in den största förrädaren i svensk politik som bär ansvaret för alla problem som härrör till regeringskrisen är inget annat än ett svek mot folket och troligen ett politiskt självmord nu när man väl fått ett uppsving i opinionen, men uppenbarligen är folket bara något som våra folkvalda representanter måste ta hänsyn till vart fjärde år och i övrigt ingår de bara i en klubb för inbördes beundran.

Annie Lööf är en av våra mest impopulära politiker genom tiderna, men hon sitter nu på nytt med triumf på hand och får komma med i båda lagen oavsett – det är bara för henne att välja och vraka. Om inte Ulf är tillräckligt generös hotar hon bara med att ligga med Stefan igen och vice versa. Hur detta ska gynna medborgarna förtäljer inte historien!

Dessutom kan man undra hur M tänkt att man ska vinna makten när C inte tål SD och M är beroende av SD:s välvilja? Man förväntar sig således att SD ska lägga sig platt och ge sitt stöd till denna nygamla allians, som för övrigt inte välkomnas av en majoritet av de borgerliga väljarna, utan att få något tillbaka.

De väljare som hade börjat hoppas på M efter de senaste turerna och ett öppnande gentemot SD känner sig nog rätt besvikna efter detta politiska utspel där moderaterna säljer sig till centern för ett mandat. Det är nog lika bra att det inte blir något extraval – alternativet är nämligen inte mycket bättre.

#pestellerkolera

#stoppamaktmissbruket

Bildkälla: Aftonbladet

19 reaktioner till “Moderaterna väljer Annie framför svenska folket

   1. Så kan det gå. Allt inom C handlar om att utesluta ett parti som SD, Hur det går för landet och den svenska befolkningen skiter de fullständigt i. Hur ända in i glödheta kan någon med sina sinnen i behåll stödja detta svenskfientliga parti?

    Gillad av 1 person

   1. Så är det säkert för centerpartister ute i landet har svårt för att försvara ledningens tosserier. Jag brukar spotta efter mina lokala centerpartister. Det skall kännas att tillhöra ett folkförrädarparti.

    Gilla

 1. Lita inte på en moderat.
  Kristersson är väl dessutom handplockad av Reinfeldt…
  Zebran är ett randigt djur, ränderna går aldrig ur.

  Gillad av 1 person

 2. Centerpartister-lika hatade som nazister. Det är konstigt att packet ens vill visa sig på gator och torg,såg en djävel på ICA som pilade som en råtta bland varorna. Ser fram emot höstens klappjakt.

  Gillad av 1 person

   1. och du..istället för att dricka och röka och vara allmänt till ingen nytta så kan du ju erbjuda dig att hjälpa Jenny med flytten. Du kommer till civiliserade trakter,gör lite nytta och får du tid över kan du hjälpa mig i höskörden. Ja det var bara en tanke… själv har jag en get som går i väntans tider så jag måste hålla mig hemma.

    Gilla

   2. Ja Rolf var får jag allt ifrån? Just i detta fallet var det faktiskt från just dig Rolf. Du har ju uttryckt ditt hat över judarna. Förnekar du det du tidigare skrivit?

    Angående Jennys flytt och din höskörd så är jag övertygad om att både du och Jenny klarar detta galant utan att jag behöver lägga mig i.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s