Ny undersökning visar att tyskarna fått nog av massmigration

En ny undersökning som diakonin från Tysklands protestantiska kyrka står bakom, vilka hittills haft en politiskt korrekt hållning till massmigrationen från den icke-västliga världen, har väckt stor uppmärksamhet bland allmänheten.

Hittills har man haft folket med sig i sin öppna hjärtan-propaganda, men det ser ut att vara slut med det nu efter att en majoritet gett uttryck för en markant kritisk hållning vad gäller asyltilströmningen i landet.

I undersökningen svarar bara en fjärdedel att landet bör ta emot fler flyktingar, medan över hälften – nästan 60% – svarar nej. Denna kritiska hållning om att man inte ska ta emot fler flyktingar är mycket utbredd hos den tyska befolkningen oavsett sysselsättning, inkomst, bostadsförhållande och politisk hemvist.

Även om siffrorna varierar en del är majoriteten tydlig hos hos både vänsterns och de borgerligas väljare, hos personer av båda könen, hos stadsbor och folk på landet, hos både akademiker och folk utan utbildning samt hos både östtyskar och västtyskar. Bara två grupper sticker ut med att vara emot en stramare migrationspolitik och hellre vilja ge asyl till fler – studerande ungdomar och de som röstar på De Gröna.

På frågan om människor som kommit till landet som flyktingar de senaste tio åren är bra integrerade, finns det ingen grupp som ingår i undersökningen där en majoritet svarat ja. Bara 12,5% av de tillfrågade menar att integrationen är lyckad. Cirka 30% svarar ”delvis”, medan 57% svarar nej.

Sverige brukar apa efter Tyskland i mycket, så det återstår att se om folk kommer nyktra till här med när konsekvenserna till slut blir outhärdliga. Det hade för övrigt varit intressant att se hur svenska folket skulle rösta om vi fick tycka till om massinvandringen och den misslyckade integrationen i vårt land, men här styr som bekant folkviljan ännu mindre och minsta ifrågasättande eller kritik av konsekvenserna av den förda politiken stämplas som rasism medan makthavarna gnuggar händerna av förtjusning när så få opponerar sig.

#onlyinsweden

https://denkorteavis.dk/2021/nu-har-selv-de-politisk-korrekte-tyskere-faaet-nok-af-de-mange-ikke-vestlige-migranter-der-er-stroemmet-til-deres-land-en-laere-for-danmark/

7 reaktioner till “Ny undersökning visar att tyskarna fått nog av massmigration

 1. Alltid något…
  Tyvärr så är Europa på god väg att förstöras.
  Och folket vaknar inte på allvar förrän det är för sent.

  Gillad av 1 person

  1. Nä du Håkan folket kommer inte att vakna. Glöm det. Jag menar har de inte vaknat hittills så är oddsen för en förändring i princip noll. Om jag får säga min mening och det får jag uppenbarligen, så skiter jag faktiskt i vilket. Jag är så pass gammal att det som komma skall kommer inte att drabba mig, men jag lider verkligen med de som tvingas leva i denna dystopiska framtid i detta land.

   Gillad av 2 personer

   1. Du har med all sannolikhet rätt.
    Själv är jag 52 och något bekymrad att man inte ska hinna dö innan vi står inför faktum.

    Gilla

 2. Sveriges politiker tycker alltid att de kan och vet bäst.
  Även om hundratusentals människor bevisar motsatsen.
  Vi har politiker och makthavare som klappar varandra
  På ryggen och belönar varandra med skattebetalarnas pengar.
  Att hota, ljuga , håna och kränka svenska folket är helt okej
  Så länge man kan tysta ner sanningen och behålla makten.

  Förnekelse är värre än kinas

  Gillad av 3 personer

 3. (jag hoppas att radbrytningarna kommer att synas när jag klistrar in, vilket de inte gjorde i förra kommentaren 19/6)

  Piper skriver:

  ”….här styr som bekant folkviljan [”svenska folket”] ännu mindre och minsta ifrågasättande eller kritik av konsekvenserna [otrygghet, våld, bidragsbedrägerier, försämrad välfärd] av den förda politiken stämplas som rasism”

  Jag undrar hur många år det kommer att ta innan ”svenska folket” börjar oroa sig för om Sveriges svenska karaktär och folkliga kynne kommer att bestå i framtiden, om det (vi) har något värde att bevaras över huvud taget, som en liten del i jordens stora mångkultur.

  Det är en existentiell konsekvens av invandringen som ingen vågar tala om, förutom Alternativ för Sverige (AfS).

  Men, statens Sveriges Radio (SR) etiketterar dem som ”högerextrema” och ”främlingsfientliga”, varför skammen för ”svenska folket” är alltför stor för att denna fråga ska kunna diskuteras öppet (godheten gjorde att yttrandefriheten försvann, till och med i vänkretsen) och ännu mindre hålla med om.

  (SR:s goda intentioner påverkar även minderårigas yttrandefrihet i skolor där AfS delar ut flygblad.)

  Det är märkligt att svensken inte ‘tillåts’ av det offentliga Sveriges moraliska överhöghet (‘moral supremacists’) att känna på samma sätt som många invandrare som söker omge sig med sitt eget folk/nationellt ursprung.

  När ska denna inkonsekvens kunna diskuteras utan att bli stämplad som rasist?

  Kommer AfS att genomgå samma rasistbekämpar-stålbad som Sverigedemokraterna, och fortfarande genomlider?

  Kommer det att ta ytterligare 10, 20, 30 år innan frågan tas på allvar och kan diskuteras öppet?

  Då är det förmodligen redan för sent. Se http://demografi.nu/

  Sverige tycks vara på väg att bli ett nytt Amerika, vilket säkert kan tyckas positivt av många.

  Här finns samma inkonsekvens som ovan — men på global nivå: den moraliska överhögheten känner empati för indianernas situation, men svensken som känner på samma sätt som indianerna kallar de rasist.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s