Ännu ett moskébygge signerat S

Sedan den S-märkta organisationen Tro och Solidaritet 1999 ingick avtal med Sveriges muslimska råd, SMR, om att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor i syfte att få inflytande över svensk politik, har nya moskéer regelbundet poppat upp runt om i landet – trots såväl kringboendes protester som tvivelaktig finansiering och det verkar inte finnas någon hejd på godkännandet av nya byggen.

Den senaste i raden är den S-styrda Borlänge kommun i Dalarna som erbjuder Islamiska förbundet att köpa mark för att bygga en två våningar hög moské. Kommunens ledande politiker har även erbjudit församlingen att underlätta processen genom att riva den nuvarande skolbyggnaden på platsen. Bygget finansieras genom hjälp från andra muslimska församlingar runt om i landet.

Kommunstyrelseordföranden Jan Bohman (S) hänvisar till att vi har religionsfrihet i vårt land samt berättar att de har godkänt det muslimska förbundets planer på att expandera på platsen och att beslut om detaljplanen tas under början av nästa år.

Visst har vi religionsfrihet, men inte märker man av att det byggs synagogor eller buddhistiska tempel i samma utsträckning i våra orter från norr till söder och hur rimmar den rödgröna regeringens värdegrund med att man bejakar könssegregering och skapar nya rekryteringsplatser för potentiella jihadister? I en tid när vi ser ett växande hot i form av våldsbejakande extremism från islamistiskt håll, kan man även fråga sig om Bohman tagit reda på vilken inriktning som kommer predikas i den nya moskén med tanke på att pengarna indirekt kan komma från
Saudiarabien och Turkiet med rötter i salafismen.

Intressant att notera är att församlingens imam Ibrahim Hamad 2016 avfärdade kritik om att det täcka könet inte skulle vara välkomna i den planerade byggnaden genom att meddela att man räknar med att välkomna kvinnor i centret som ska vara öppet för alla – även kvinnor utan slöja. När bygget är klart borde ett gäng icke-muslimska kvinnor åka dit och besöka moskén utan slöja samt gå in genom huvudingången bara för att prova om de står för vad vad de lovat när det ställs på sin spets.

Då inväntar vi bara nyheter om var i landet nästa muslimska församling ska etablera sig och det finns gott om plats i vårt avlånga land som befolkas av många villiga S-politiker som mer än gärna bidrager till att partiet hedrar överenskommelsen och fortsätter smygislamiseringen.

#stoppamaktmissbruket

S-styret ska islamisera kommunen – skola rivs för ny moské

5 reaktioner till “Ännu ett moskébygge signerat S

 1. ”Då inväntar vi bara nyheter om var i landet nästa muslimska församling ska etablera sig…”
  Jag föreslår en riktigt sur blötmyr i norra Lappland.

  Gillad av 1 person

 2. Religionsfrihet hit eller dit detta fungerar bara om man har gemensamma värderingar i grund och botten men det blir fel när en religion även är ett politiskt system. När en religion har som mål att man ska underkasta sig deras tro både kroppsligt som mentalt, en religion som vill införa sharialagar, som vill begränsa yttrandefriheten och demokratin, samtidigt som vi påtvingas religiösa budskap i det offentliga rummet och i sin egen personliga sfär i form av böneutrop, detta är även en signal om den tilltagande kampen om utrymmet i det offentliga rummet, som det normativt mångkulturella samhället tveklöst leder till.
  Vi har inte längre lika rättigheter, när vissa grupper i samhället gynnas av staten på bekostnad av demokratiska krafter. Vi har inte yttrandefrihet när islam och islamister skyddas från kritik med hjälp av den missbrukade lagen om hets mot folkgrupp. När socialdemokraterna går ut med att ”vi ska aldrig kritisera islam” så visar de att de vill inte ha någon offentlig debatt om ämnet och varje dag ägnar sig SVT åt politisk propaganda tillsammans med MSM och deras uppassare.

  Gillad av 1 person

 3. Aktuella moske´-orter förutom nu Borlänge är Luleå ,Karlstad, Alvesta, Nybro, Växjö som tydligen tilldelats förlängt böneutrop på fredagar som ”har funkat fint” enligt Polisen i Växjö – inga klagomål från grannskapet ! – Uppsala /Stenhagen -hur gick det ? Örebro bosniska muslimska förening – bygget pågått ca 8 år.
  Dessa uppgifter spontant från minnet – några fler ? någon ?

  I den bästa av världar skulle ett positivt beslut , trots finansiering inte kunna komma igång om
  alla tänkbara entreprenörer för en ny byggnad helt enkelt vägrade att befatta sig med projektet
  (önsketänkande)

  Gilla

  1. Varför skall privata företag bojkotta på några förment ideologiska grunder? Money talks och det är det enda ett privat företag skall ta ställning. Politikerna formar det samhälle som vi alla måste navigera i. Lägg inget sånt på företag. Kanske Coop eller Ica skall förbjuda muslimer att handla?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s