Dags att kavla ned

Kommer hem från träningen och hittar uppmaning om att boka tid för att vaccinera mig mot Covid-19 i posten och precis som när jag fick erbjudandet från arbetsgivaren tackar jag med glädje återigen nej. De vill även att man ska berätta för andra att man kommer vaccinera sig genom att använda hashtaggen #kavlauppärmen, så här kommer min alldeles egna kampanj för alla oss som litar på vårt immunförsvar #kavlanedärmen.

Noterade en artikel i Berlingske om att danska Sundhetsstyrelsen i dag gått ut med kampanj till barn i åldern 12-15 år om att de ska vaccinera sig. En Facebookvän hade då skrivit som kommentar att han hoppades att även alla föräldrar som har barn som inte är i riskzonen ska tvinga sina barn att vaccinera sig – han åkte direkt som vän.

Beklämmande att så många som i normala fall inte köper medias bild nu helt köpt denna ohederliga propaganda utan att lägga någon större vikt på risker och konsekvenser. Att det nu står klart att man måste ta en tredje spruta för att upprätthålla det så kallade skyddet har inte heller fått särskilt många att haja till. Dessutom verkar ingen vilja skydda barnen och de långsiktiga okända biverkningarna är inget som man tar i beaktande överhuvudtaget. Dr Mengele gör troligen tummen upp från graven – det här mänskliga experimentet är helt i hans smak, för att inte tala om läkemedelsindustrin som gräver guld!

#kavlaned

#followthemoney

13 reaktioner till “Dags att kavla ned

   1. Visst varnar jag ungdomar och barn, om de har potential, men jag väljer att se det på ett tragikomiskt sätt och tänka att det är ändå perfekt.

    Ointelligenta föräldrar och deras ointelligenta barn kommer förmodligen decimeras i antal och kommer få lida fastän vi har varnat dem. Det kommer inte hjälpa hur mycket vi än varnar dem för korrumperade makthavare i maskopi med presstituerad fulmedia och giriga läkemedelsföretag.

    Vi har gjort vår insats. Ingen kan kräva mer av oss än att vi försöker varna omgivningen. Man kan släpa en motvillig åsna till vattenhon, men man kan inte tvinga den att dricka.

    Det är lite som när en hjärndöd feminist, som har röstat för införseln av våldtäktsmän, går i kortkort och blir gruppvåldtagen till döds, till hurraropen från Daesh-flickor i huckle som tycker att de är horor. Det kan inte bli mer tragikomiskt och perfekt samtidigt. Det är det enda sätt man kan skratta åt eländet och det är bättre att skratta än att gråta, även om det är i förakt för idioternas självuppfyllda öde.

    Skrattet, sammandragningarna av diafragman, förlänger livet.

    Gillad av 1 person

 1. Jag har försökt hitta om vaccinet och dess påverkan ang. autoimmuna sjukdomar då min son har en sådan. Men hittills har jag bara hittat att då ska man nog avvakta. Det tycker jag är varning nog för att det är något fel med det här vaccinet. Jag tänker inte tillåta att mina barn får det…

  Gillad av 1 person

 2. Målet är att beröva oss kontrollen över vår hälsa. Del 2
  ”Ett bekymmer har varit att människor inte varit tillräckligt rädda för influensaepidemierna, så att många avstått från de erbjudna vaccindoserna. Industrins strateger har därför under senare decennier arbetat på strategier för att öka rädslan i befolkningen för att maximera vaccinviljan. Man gjorde ett första halvmisslyckat försökt 2009 genom att i sina handgångna medier piska upp en propagandakampanj runt den harmlösa Svininfluensan. Efter det bestämde man sig för att vara bättre förberedd vid nästa större epidemi.”
  Läs mer här:
  [https://anthropocene.live/2021/06/17/malet-ar-att-berova-oss-kontrollen-over-var-halsa-del-2/]

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s