PK-vansinnet gör sig ständigt påmind

Den politiska korrektheten drabbar inte bara oss i Sverige utan många europeiska länder får sin beskärda del av vansinnet – nu senast Tyskland där partiet De Grönas ungdomsförbund gått i taket efter att de upptäckt att det finns en liten by som heter ”Negernbötel” och att namnet innehöll ordet ”neger” ansågs vara mycket rasistiskt, varför man nu kräver att namnet tas bort.

Detta är inget som gillas av byborna och de har rätten på sin sida eftersom namnet Negernbötel inte har ett dugg med neger att göra. Ordet betyder ”den närliggande bebyggelsen” och anger avståndet till byn Segeberg. Namnet skapades 1444 och på den tiden fanns ännu inte ordet ”neger” som refererar till människor med svart hudfärg.

Så tröttsamt med människor som letar rasism överallt i samhället och det verkar inte vara på väg åt rätt håll – tvärtom blir dessa fanatiker uppackade av media som dagligen gör sitt bästa för att skapa mer polarisering.

Det är väl bara en tidsfråga innan vi måste ändra på lokala namn som Svarte, Svartån, Svartberget och Svartfjällsviken m.m. för att hindra att någon känner sig kränkt. 🙄

Bildkälla: Bild

https://denkorteavis.dk/2021/politisk-korrekte-proever-at-tvinge-en-by-til-at-aendre-sit-navn-det-gode-gamle-navn-er-racistisk-har-man-fundet-ud-af/

https://m.bild.de/politik/2021/politik/woke-wahnsinn-wie-aktivisten-bestimmen-was-wir-noch-sagen-duerfen-76753802.bildMobile.html###wt_ref=https%3A%2F%2Fdenkorteavis.dk%2F&wt_t=1623867452939

6 reaktioner till “PK-vansinnet gör sig ständigt påmind

 1. Jag innehar ett exemplar av Bergvalls Atlas för hela grundskolan, tryckt av Esselte AB Stockholm 1968. Där kan man bland annat läsa om vilka språk som talas i olika länder. Så låt oss läsa om vilka språk det talas i t.ex. Afrika. I en stor del talas det Hamitisk – Semitiska språk t.ex. arabiska, men i den största delen av landet talas det Negerspråk t.ex. sudan- och bantuspråk.

  Kan jag nu förvänta mig, efter detta avslöjande, att det ringer på dörren och några nitiska personer kommer för att beslagta och sedermera bränna denna bok?

  Gilla

  1. Esselte fick nära nog fick monopol på att trycka skolböcker. Jag kommer ihåg sådana Atlas. Vilka språk talades det då i Kina, jo – ”Kinesiska dialekter”. Inte mycket tycks ha förändrats. Det är bara att hoppas att svenskarna någon dag lyfter huvudet över kanten på ankdammen och upptäcker resten av världen.

   Gilla

   1. Då jag åter konsulterat min Atlas så kan jag konstatera att i Kina talas det kinesiska och tibetanska språk.

    Gilla

 2. De som försöker skönmåla vedertagna ord i sin falska godhet är de verkliga rasisterna. De ser ner på mörkhyade och inget ord kommer någonsin bli gott nog för deras mörkhyade små alibin som de kallar vänner.

  De ser även ner på städare. Många städare är vansinniga på dem. De vill inte heta ”lokalvårdare” eller ”lokaltekniker”. De är stolta städare, precis som Anders från Göteborg som gärna ville bli kallad ”Negern från Norrland”.

  Det är sommar nu och det är jättesnyggt om jag lyckas bli brun som en neger. Tjejer som blir bruna som negrer är jättefina, tycker jag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s