Vaccinkampanj genomsyrar det mesta

Mycket märklig rubriksättning på Aftonbladets artikel om det besinningslösa knivmordet i Värmland, där en man attackerade kvinnan som satt och solade tillsammans med några vänner. I en mening i artikeln nämner en granne till kvinnan i förbigående att offret varit och vaccinerat sig precis innan, vilket egentligen är helt irrelevant och Aftonbladet lyfter fram det i rubriken, ungefär som om man vill slå två flugor i en smäll genom att samtidigt påminna folk om vikten av att vaccinera sig. Smaklöst.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VqWqXd/grannarna-om-ihjalhuggna-kvinnan-hade-just-fatt-sin-andra-vaccinsprut

8 reaktioner till “Vaccinkampanj genomsyrar det mesta

 1. Gärningsmannen är lokalt [mycket] känd och är sedan länge inte mentalt stabil.

  Beträffande Aftonbladet, så är det föga förvånande. De kunde dock ha varit värre och sett händelsen som en biverkning, med tanke på hur de [felaktigt] blandar ihop saker och ting nu för tiden … [/sark]

  Gillad av 2 personer

  1. Efter ett PCR-test som var falskt positivt oavsett infektion, blir kanske dödsfallet ett i raden av Covid-19-fall i statistiken? Insprutning av okända mijögifter är nämligen ingen garanti mot infektion. Det är förmodligen precis tvärtom, tror jag. Enligt det senaste från Lars Bern på SwebbTV så verkar vaccinet ha potential att sterilisera alla idioter som tar det. Det gör mig ambvivalent på alla möjliga vis. Vem vill skaffa barn i denna idioti? Och är det dåligt om idioterna inte skaffar idiotbarn? Äpplet faller oftast inte långt från stammen, men visst så rullar en del äpplen iväg en bra bit från stammen också.

   Gillad av 1 person

   1. Troligt, då ett PCR-test kan påvisa närvaron av virus, men inte vilket/-a. Testet kan inte heller särskilja om viruset är aktivt, utslaget av immunförsvaret eller om det rör sig om rester/fragment ifrån en tidigare infektion. Testet klarar heller inte av att identifiera om någon infektion uppstått. Beroende på hur testet är utfört, så kan utfallet bli som att spela med en falsk tärning. Vilka som tjänar på att nyttja irrelevanta testmetoder, borde inte vara svårt att räkna ut.

    Fallfrukt tenderar att ruttna/mögla rätt snart, om de inte blir omhändertagna …

    (Undviker orden ‘död’ och ‘levande’ i sammanhanget, då det förutsätter ett DNA. Något som virus helt saknar.).

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s