Vi har väl inga problem

Det är nog första gången det gått två dygn utan att det funnits något av nyhetsvärde – varken nationellt eller internationellt att reagera på eller som väckt mitt intresse. Att vanlig media inte levererar är inget nytt då de går i våra makthavares ledband, men när till och med alternativmedia håller låg profil börjar man undra om vi befinner oss i ett vakuum eller om censur och hot om repressalier från högre ort till slut fått önskad effekt.

Nu arbetar inte jag som journalist, men det är ingen överdrift att konstatera att Sverige tyngs av stora problem inom många sektorer och maktmissbruket från såväl politiker som tjänstemän pågår mitt framför näsan på oss uran att de ställs mot väggen och det ingår definitivt i tidningsmurvlarnas uppdrag att upplysa, granska och ifrågasätta det som sker. Men det görs uppenbarligen inte och de ansvariga kan fritt fortsätta vandra i maktens korridorer medan vi förväntas betala och tyst betrakta hur det sjunkande skeppet kapsejsar. 🙈🙉🙊

Bedrövligt och svensken överlag verkar för var dag som går förlora all form av kritiskt tänkande, vilket nog är helt enligt plan.

#vibetalar

14 reaktioner till “Vi har väl inga problem

 1. Komiskt att EU kritiserar Lukatjenko för vad de själva gjorde för ett antal år sedan när de tvingade ner ett plan över Österrike de trodde Snowden var ombord på enligt önskemål från Obama! EU är väl hyckleriets högborg på jorden och de har tydligen ”glömt” sina egna brott…Till saken hör att Snowden avslöjade krigsbrott som Nato begått i Mellanöstern medan den här vitryske ”journalisten” helt öppet uppviglat för upplopp, plundring och mord på poliser i Vitryssland! Hade någon ”journalist” gjort detsamma i Sverige hade han hamnat i finkan på stubben angående svensk dubbelmoral! MSM hjälper regimen i Stockholm med mörkläggning av de svåra situation som Sverige befinner sig i på de flesta plan!

  Gillad av 2 personer

 2. Det enda ämnet av nyhetsvärde som inte sinar är Sveriges förfall och förlorande karaktär.
  En verklighet som 1:a, 2:a och 3:e statsmakterna med flera inte verkar se, höra eller tala om.
  Det är bedrövligt att svensken inte har tillräckligt med kritiskt tänkande (eller mod) att förstå att….
  – Som man bäddar får man ligga.
  – Som man sår får man skörda.
  – Som man röstar får man leva.
  ‘Liten pojke skulle köpa ostbågar på ICA – rånades av gäng’
  12 nov 2020http://www.nyhetsbyran.org/2020/11/12/liten-pojke-skulle-kopa-ostbagar-pa-ica-ranades-av-gang/
  ‘Gäng hånar funktionsnedsatt kvinna vars bil brunnit upp’
  Riks.se, 24 maj 2021http://www.youtube.com/watch?v=-8UsjyBmCsE
  PS
  ”uran” – > utan

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s