Det blir allt svårare att se nyttan med massvaccinering och pass

Noterar att Världshälsoorganisationen (WHO) utreder data från Seychellerna efter att landets hälsodepartement meddelat att mer än en tredjedel av alla som testar positivt för Covid-19 har varit fullt vaccinerade. Majoriteten av de som testat positivt hade bara fått en dos vaccin eller ingen alls, medan en tredjedel hade fått båda doserna.

Hittills har dock ingen i önationen avlidit efter att ha fått båda vaccinationsdoserna, vilket är mer än man kan säga om Sverige, där siffror från Folkhälsomyndigheten visar att 187 personer så här långt har avlidit efter en dos och 67 personer avlidit trots full vaccinering.

Jag förstår att inget vaccin har hundraprocentig skyddseffekt och att det därför inte är konstigt med några fall av sjukdom trots vaccination, men det jag vänder mig emot är varför man inför vaccinationspass i syfte att minska smittspridningen när människor ändå bär på smittan? Dessutom är såväl illegala migranter som barn undantagna från reglerna, så i slutändan är det här bara ett spel för gallerierna där våra styrande använder några ord på ett papper som kontrollverktyg fast det i realiteten är verkningslöst. Läkare varnar nu också för att falska covidintyg ökar, vilket inte heller kommer som en överraskning.

Många människor inbillar sig att de är helt immuna så fort de tagit sina två sprutor och att livet kan återgå till det normala, men verkligheten säger något annat och viruset är här för att stanna. Märkligt nog leder inte detta till att fullt friska människor ifrågasätter nyttan med att vaccinera sig med tanke på de risker och okända biverkningar som man utsätter kroppen för, så de flesta följer blint medias uppmaningar utan eftertanke. Tiden lär utvisa resultatet av detta mänskliga experimentet och under tiden byter mängder med pengar fickor i rasande fart, men den aspekten belyser inte media – något man också flitigt undviker när man propagerar för klimathysterin.

#followthemoney

https://www.friatider.se/seychellerna-vaccinerat-fallen-skenar-anda

7 reaktioner till “Det blir allt svårare att se nyttan med massvaccinering och pass

  1. ”under tiden byter mängder med pengar fickor i rasande fart” visst är det så, pengarna går till en liten klick av eliten medan de skuldsätter oss. Tror detta är ett av världshistoriens bäst planerade rån, helt riskfritt är det för dem och på köpet så räcker det att de bara ber om pengarna i utbytte mot vad? Något ingen vet speciellt mycket om, ingen som får opponera sig mot dem, då slåss man ner av sitt landsregering. Ingen media som förstår vad som händer och skulle de råka rapportera om det så förlorar de sina jobb. Alla verkar sätta sitt hopp till en illusion som kan bli hur tokig som helst för det finns inget som säger att det är över än.

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s