Inget verkar stå i vägen för massvaccinering av barn

Något jag stör mig på vad gäller massvaccineringen är när de ska börja blanda in barn. Jag har tidigare skrivit om hur Pfizer är i full gång med att utföra försök med vaccin på små barn och bebisar, så efter att USA i går godkänt vaccinering av 12-åringar kan vi säkert vänta oss att man snart går ned i åldrarna.

Enligt uppgift kommer även EU inom två veckor att godkänna vaccinering av åldersgruppen 12-17 år, vilket är helt befängt med tanke på att barn klarar sjukdomen mycket bättre än vuxna och antalet svårt sjuka samt avlidna barn torde vara nästan obefintlig.

Först hette det att barn inte driver smittan, men de senaste veckorna har allt fler sponsrade forskare gjort utspel i media om att det är av stor vikt att barn vaccineras för att stoppa smittspridningen. Det råder inget som helst tvivel om att det här enbart handlar om att läkemedelsindustrin vill tjäna mer pengar och det är vidrigt hur man utan förbehåll är villiga att utsätta barn för ett vaccin som kanske kommer att ge men för livet, fast de har ett fullgott immunförsvar precis som många av oss andra. Dessutom får de inte möjligheten att välja själva om de vill låta sig injiceras med detta riskabla preparat. Tvi vale!

Varför är det inte fler som reagerar över detta? Är folk så indoktrinerade att de inte kan se riskerna med en massvaccinering av barn? Det är riktigt beklämmande med den rådande masspsykosen och samtidigt väldigt obehagligt. Jag kan dock försäkra att ingen kommer i närheten av mina barn med någon spruta! 👿

#followthemoney

Bildkälla: SVT Nyheter

13 reaktioner till “Inget verkar stå i vägen för massvaccinering av barn

 1. Var och gymmade idag.
  På väggen framför gångbandet hänger TV-apparater med (S)(V)T och TV4…
  När man ser vad som sänds så inser man att Sverige som jag känner det är bortom räddning.

  Gillad av 1 person

 2. Det är bara så sjukt allt ihop, Pfizer ångar på och håvar in nya pengar, allt handlar bara om pengar. Det får f-n bli ett slut på denna hitta på pandemi!
  Det dör fler människor i Sverige om året i passivrökning än Covid!

  Gillad av 1 person

 3. Dina barn Jenny kan skatta sig lyckliga som har en så förståndig och klok morsa!
  Å så har vi bojsänket Ann Linde, tillika utrikesminister, som gratulerar muslimer för att ramadan är slut och detta på självaste Kristi himmelsfärdsdag. Kan det bli tydligare vilka som regeringen sätter i första rummet? Fy fan alltså! Jag skickade ett ilsket mail till henne med innebörd att jag innerligt hoppades att hon (häxan Linde) må brinna i helvetet och det för evigt. Jag hatar ingen men jag kan tycka osedvanligt illa om vissa personer och en av dessa personer är denne Ann Linde. Tvi!

  Gillad av 1 person

  1. Ja, är det någon som tidigare tvekat om vilka Socialdemokraterna har som sina kärnväljare, så behöver man inte tveka längre. Socialdemokraterna är ett parti för det muslimska folket. Det Svenska, Kristna folket har man vänt ryggen. Ann Linde har nu gjort det klart och tydligt.
   Vänligen Nina

   Gillad av 1 person

 4. 4-5 vaccin och lika många vax… osså är väl AZ’s vax bannat i många länder bl.a. Sverige….. varför skulle det vara en risk med att vaxa barn… för N.B. de enda preparat som är temporärt godkända i Sverige är vax inte vaccin. Läste/lyssnade på, tror det var SvD, där man ojade sig över att de kinesiska vaccinerna skickades till mellanöstern… ja man ville alltså skicka vax dit osså….. blir bara dimmigare och dimmigare… för även om man vill ha ett vaccin så vill man inte ha ett så dåligt preparat att det hinner bannas innan man fått tid…….

  Gillad av 1 person

 5. Lär dom sig inte av historien (Tegnell bl.a.)??? Är Narkolepsin, som drabbade ca 4200 personer, efter vaccineringen under 2009/2010 med Pandemrix, redan glömd??? Detta tycker jag är skrämmande, att experimentera på våra barn med helt oprövade mixade vacciner!!! Vem tar ansvaret, när det kanske går ”snett” även denna gång???
  De barn som drabbades av Narkolepsi då, lider fortfarande drygt tio år efter och dom har fått kämpa i flera år, för att få ersättning och upprättelse av ”Svenska Staten”!!!! Skamligt & skämmigt!!!!

  Gillad av 1 person

 6. Det största problemet med Svensk vaccinstrategi är just frånvaron av strategi. FHM saknar ju detta helt och hållet tankar före beslut i alla dessa frågor. Från start har det visat sig hur grundligt tomma de är på kloka tankar.

  Gilla

 7. Det handlar INTE om ‘vaccin’.

  De är ‘experimentella vaccin’.

  Från WHO (World Health Organization):

  (https://www.who.int/news-room/q-a-detail/vaccines-and-immunization-what-is-vaccination)

  ”An experimental vaccine is first tested in animals to evaluate its safety and potential to prevent disease. It is then tested in human clinical trials, in three phases:

  – In phase I, the vaccine is given to a small number of volunteers [….]

  – In phase II, the vaccine is usually given hundreds of volunteers [….]

  – In phase III, the vaccine is given to thousands of volunteers [….]

  Once the results of clinical trials are available, a series of steps is required, including reviews of efficacy, safety, and manufacturing for regulatory and public health policy approvals, before a vaccine may be introduced into a national immunization programme.

  Following the introduction of a vaccine, close monitoring continues to detect any unexpected adverse side effects and further assess effectiveness in the routine use setting among even larger numbers of people to continue assessing how best to use the vaccine for the greatest protective impact.”

  Det innebär att vi har hoppat över teststadiet, vilket är en helt ny(?) situation att förhålla sig till.

  Och varför (tror jag mig förstå) läkemedelsföretagen har friskrivit sig från ansvar för biverkningar som vaccinen kan orsaka.

  Den moraliska prioriteringen för varje individ är huruvida denne har moralisk skyldighet att skydda andra eller sig själv från hälsorisker (virusrelaterade åkommor eller vaccinens biverkningar).

  En sak är fullständigt given i demokratin: det är inte politikers eller andra makthavares sak att avgöra. Risktagandet ligger helt och fullt hos individen.

  Denna demokratiska frihet kommer med ett personligt ansvar för konsekvenserna.

  Till exempel: om du inte vaccinerar dig, kan du komma försent till vård då kön har blivit alltför lång.

  Moralisk vägledning för regeringar finns bland annat i Nürnbergkonventionen, och för läkare/vårdpersonal i ‘Hippokrates ed’.

  Gillad av 1 person

 8. Vaccinationer som ev. leder till steriliseringen av barn, som har föräldrar som är för mentalt svaga och alltför godtrogna för att inse vad som ev. pågår, är i min mening ev. inte ondska. Vi måste komma till rätta med överpopulationen om världen ska kunna bli ekologiskt hållbar inom rimlig tid.

  Mitt förslag på hur vi bör göra detta är mer humant och mer moralfilosofiskt högtstående än massvaqccineringar med okända biverkningar, men tyvärr röstar inte folk för mitt förslag i någon större utsträckning, vilket gör mig förvånad och besviken. Om jag misslyckas den folkliga förståndiga vägen och Mr Gates lyckas få bort en stor del av oförståndet så är ju frågan vem som var minst ond egentligen mycket relevant.

  Gilla

 9. Det kanske inte rör vaccinering, men ett väldigt intressant program om smitta på barn från Vetenskapsforum.
  Jag tyckte att det var bra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s