Sverige brinner men vi har väl inga problem att tala om

I natt brann en förskola i centrala Norrtälje ner till grunden. Byggnaden var övertänd när räddningstjänsten kom till platsen och man inriktade sig på att hindra branden från att sprida sig. Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand.

Det har alltså brunnit ned två skolor och en förskola på olika platser i Sverige inom loppet av en vecka, där polisen misstänker mordbrand. Det är inte normalt att ha så här många skolbränder och Sverige sticker ut som jag skrivit om tidigare – framförallt kostar det samhället enorma summor. Men ingen verkar bry sig nämnvärt, det blir en liten notis och så är det inte mer med det.

Varför ingen går till botten med problemet som bara tycks eskalera är oklart och påminner lite om hanteringen av den grova kriminaliteten som tar över alltmer, där man inte heller vill gå till pudelns kärna. Men det är klart – BNP ökar eftersom man måste bygga nya skolor och även alla blåljusutryckningar när folk skjuts ihjäl varje vecka (senast i natt) påverkar, så det kanske är därför våra makthavare förhåller sig passiva medan landet brinner. 🙄

Bildkälla: Norrtälje Tidning

#onlyinsweden

#burnbabyburn

#vibetalar

6 reaktioner till “Sverige brinner men vi har väl inga problem att tala om

 1. Kan höra Lööfskan vråla i nästa debatt:
  – Det finns INGA problem relaterat till migrationen och om det ändå skulle finnas så beror det på den strukturella rasismen !!
  Men svenska folket röstar på företrädare som avskyr den suveräna nationalstaten Sverige så det finns föga hopp.
  Ett självdestruktivt folk.
  Tragiskt.

  Gillad av 2 personer

 2. Kopplingarna har brunnit i huvudet på Världshärskarna. Endast rykande, förkolnade rester kvar.

  BILL och MELINDA GATES skiljer sig. De har hela Världen emot sig:

  Gillad av 2 personer

 3. Tyvärr är det så att kriminalitet har blivit en storindustri i Sverige som skapar mängder med jobb, dessvärre improduktiva jobb men för regimen i Stockholm spelar det ingen roll! Tusentals nya poliser, brandmän m.m får ”jobb” via kriminaliteten och sedan kommer ”svansen” av jurister, åklagare, advokater, fängelsepersonal, tolkar, psykologer och andra som lever på denna av brottslighet skapade ”industri”. Och givetvis så ökar denna aktivitet BNP precis som att importera migranter ökar BNP! Det är bara ett ”litet” problem och det är att BNP per capita sjunker och fattigdomen ökar vilket politiker inte så gärna vill prata om!

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s