Budskapet är tydligt – fortsätt komma så kör vi er till Europa

NGO-båtarna med asylaktivistorganisationernas manskap ombord fortsätter som bekant att operera i Medelhavet genom att samarbeta med människosmugglare och bryta mot internationella regler genom att köra illegala migranter till Europa medan det handlingsförlamade EU tittar på.

Senast i tisdags var det återigen dags då det ökända fartyget Ocean Viking plockade upp 236 illegala migranter från 15 olika länder, varav 114 stycken ensamkommande, 50 km utanför Libyens kust. Men istället för att köra tillbaka migranterna till Libyen som sig bör, vilket libyska myndigheter i enlighet med internationell lag godkänt, vägrade SOS Méditerranée eftersom de inte anser att Libyen är ett ”säkert” land.

Medan Malta har stått fast vid sitt löfte att hålla sina hamnar stängda, har Italiens hamnar stått öppna för illegal migration sedan Salvini försvann från makten och det är troligen dit som skeppet nu styr kosan. Antalet migranter som anlänt till landet via Medelhavet har nått nya höjder under årets första fyra månader och den 20 april deklarerade Roms inrikesminister att 8.600 migranter hade anlänt – att jämföra med 3.300 samma tidsperiod förra året och 650 året innan det. Anstormningen av migranter förväntas dessutom öka ytterligare under de kommande sommarmånaderna.

Det har den senaste tiden rapporterats om flera tragiska dödsfall där 130 migranter drunknat utanför Libyens kust och att Ocean Viking kört omkring i området sedan den 19 april för att vänta ut några av människosmugglarnas båtar, lär ha varit en bidragande faktor.

Hade man förbjudit NGO-fartygen att patrullera i Medelhavet och hade EU beslutat att stänga sina hamnar helt, hade inte illegala migranter i samma utsträckning lockats att försöka ta sig över havet i jakten på ett bättre liv. Våra makthavare i Bryssel som bejakar illegal migration bidrager således till massdöden på Medelhavet, men det är en kassako så ingen lär dra i handbromsen i första taget.

#returntosender

#vembetalar

‘Ocean Viking’ picks up 236 migrants and heads for Europe

5 reaktioner till “Budskapet är tydligt – fortsätt komma så kör vi er till Europa

 1. Många av dessa NGO:s är sk. välgörenhetsorganisationer, t.ex. ‘Läkare utan gränser’. Ett effektivt sätt att stoppa dem, förmedlat på ett språk de förstår, är att sluta att skänka pengar till dem.

  Gillad av 1 person

 2. Det är så sjukt att människor smugglarna
  Inte sätts i fängelse.
  Men vi vet ju att den vidrigaste människor smugglaren fru och barn lever
  Säker på svenska skattepengar i Sverige,
  Vilket borde kollas upp ordentligt för han har då nog sin
  Verksamhets bas här, och borde då kunna sättas i fängelse och utvisas.

  Hur kan migrationsverket ge hans fru uppehållstillstånd?
  De har inga asylskäl och han håller på med kriminell verksamhet.

  Det som händer i världen är att flykting strömmarna är inget annat
  Än en invasion från främmande makt. Hundratusentals på några år har
  Förändrat Sverige och hela Europa.
  Det är ett välplanerat erövrande av den muslimska brödraskapet.
  Fruktansvärt skrämmande att vi bara har totalt hjärntvättade politiker.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s