Vad är vitsen med massvaccinering om det inte skyddar mot mutationer?

Det börjar bli en del mutationer av coronaviruset att hålla reda på och den senaste varianten är den indiska mutationen som nu kommit in i Sverige samt bedöms vara motståndskraftig mot flera vacciner. Anledningen är så klart att vi inte stängt våra gränser och heller inte har karantänkrav på inresande. Således lär nya mutationer fortsätta uppstå och eftersom vaccinen inte är effektiva mot mutationer samt dessa enligt virusforskare inte är farligare för hälsan än andra varianter, har jag svårt att se nyttan med massvaccineringen.

Vi kan uppenbarligen inte rå på viruset, vilket flera forskare slagit fast, så varför motsätter man sig då att öppna upp samhället igen trots att man ser att de negativa effekterna är överhängande?

Jag reagerar också över turerna kring Astra Zenecas vaccin – först ska bara äldre ta det, sedan ska bara yngre ta det, sedan vartefter dödsfallen ökade samt allt fler länder förbjöd vaccinet, så skulle det bara ges till äldre och nu är man tillbaka på den yngre kategorin igen. Mycket trovärdig strategi som ändrar sig från vecka till vecka! 🤪

Nu har Region Stockholm dessutom beslutat om att personer över 65 år, vilka utgör den absolut hårdast drabbade riskgruppen, som tackar nej till Astra Zenecas vaccin inte kommer att erbjudas något annat vaccin. Tja, de ska väl dö ändå så då kvittar det väl för de styrande om det är av vaccinet eller viruset.

#followthemoney

Bildkälla: SVT Nyheter

21 reaktioner till “Vad är vitsen med massvaccinering om det inte skyddar mot mutationer?

 1. Vad är vitsen med massvaccinering om det inte skyddar mot mutationer?
  Svar: – Det är enbart rimligt med rysk roulett om man befinner sig i en riskgrupp.

  Det rimliga för att skydda oss mot mutationer, oavsett ursprung, är att:
  1. Ha hög beredskap generellt, ex. med skyddsmasker som faktiskt filtrerar bort virus till 99,95% i både in och utandningsluften, samt ha ordentligt med IVA-utrustning. (Rösta alltså inte på de som har nedmonterat beredskap i decennier eller vill skicka skattebetalarnas pengar till EU.)
  2. Ha utbildad personal som arbetar halvtid, normalt sett, och kan arbeta övertid när det väl gäller. (Rösta på partier för 6 timmars arbetsdag! Det minskar inte enbart kostnaden för bidragsutbetalningar, men ökar livskvalitet och beredskap, förutom att det minskar kriminaliteten om alla har jobb och inkomst.)
  3. Stärka folks immunförsvar i influensatider genom C-vitamin, UVB-solning för D-vitamin, zink och rätt form av magnesiummolekyler så att de klarar av influensor. (Rösta på partier som har poängterat detta för folk. Dessa partier är mentalt och känslomässigt friska.)
  4. Tvätta händerna före och efter butiksbesök. (Fungerar.)
  5. Ta på FUNGERANDE mask. (Ej bomull, kirurg eller N95. De skyddar förmodligen inte mycket mer än att vara utan mask, eftersom de inte filtrerar bort tillräckligt med virus, samt gör att folk ställer sig närmare varann för att höra bättre när de samtalar.)
  6. Hålla avstånd. (Fungerar)
  7. Samtala i sidvind utomhus. (Säger sig självt.)

  Gilla

  1. Vitaminer är bra, dessutom så kan man aldrig överdosera. Go for it!
   Tvätta händerna? Nja det vete fan om det hjälper, viruset är ju luftburet, men va fan tvätta om du känner för det. Mask. Ta på fungerande mask, ja, jo om man avser att meta så funkar ju mask ganska bra annars vete fan. Samtala inte i motvind, nä precis detta gäller även att spotta i lovart. Bara så ni vet.
   Håll armlängds avstånd så inte fanstyget börjar göra närmanden. Klokt som så in i helvete!
   Utbildad personal. Ja det är väl närmast självklart. Vad är det motsatta? Outbildad personal kanske..?
   Hög beredskap: Vad fan är hög beredskap? Vet FHM vad detta är och vet även MSB vad detta innebär.
   Likaså hög standard, vad fan är hög standard? FHM och MSB har noll koll.
   Jag är dessutom skeptisk som fan.
   Utbildad personal. Hmmm… utbildad var då då? Den svenska flumskolan eller genom vänstermarinerade universitet och högskolor kanske? Tja… vete fan om det kan kallas utbildad till det som gynnar kleti och preti.
   Rysk roulett vet jag definitivt vad det är.
   En kula i cylindern på revolvern, snurra cylindern och sätt pipan mot tinningen och tryck av.
   Heaven and dear Lord here I come…

   Gillad av 1 person

 2. ”Tja, de ska väl dö ändå så då kvittar det väl för de styrande om det är av vaccinet eller viruset.”
  Tja, vem fan kommer undan? Alla ska väl dö eller..?
  Evigt liv existerar det?
  Nää… skulle inte tro det va?

  Gillad av 1 person

  1. När kroppen dör går det eviga medvetandet (anden) direkt till andevärlden. Alla människor är Guds barn fast det är väldigt svårt att föreställa sig det när man tänker på vissa individer.

   Miljontals nu levande människor har varit kliniskt döda, anden gick till andevärlden och sedan kom tillbaka till sin kropp. Det finns många böcker och filmer om det.

   Gilla

 3. This is the END GAME.
  ”Endast” 500 000 miljoner behövs för att drifta planeten då kan resten ca 7,5 miljarder dö. Det gör inget om det tar 5 år eller 1 år eller 10 år, men ju förr desto bättre. Dock verkar DE rädda nu, inte en bokstav om den massiva demon i London 24/4-21. TT konspirerar om en globalt organiserad grupp av konspirationsteoretiker som missuppfattat alla lögner men som i verkligheten fått nog av MORD, LÖGNER och RESTRIKTIONER. Får se vad deras nästa drag är. Kanske missade de att hela planen skulle BACKFIRE? men att våra dvala-zombies skulle vakna av sig själva är för mycket begärt. Här behövs stora väckarklockan på REPEAT!!

  Gillad av 1 person

  1. När man ser bakåt i tiden, finns det många exempel på hur makteliten bär sig åt för att stärka sin egen ställning på folkens bekostnad.

   Z. Brzezinski ”Det är lättare att döda en miljon människor än att kontrollera dem”

   Gillad av 1 person

 4. Logiken blir ganska uppenbar. Våra experter och politiker uttalar sig alldeles för tvärsäkert rörande saker som de inte är säkra på…. och ett säkert tecken är ju detta med AZ´s vax… utprovat säkert för 65- undermåligt provat/testat för 65+- så visar det sig att för 65- fungerar det visst inte och då ger man till 65+ osså visar detta ”prov” att det inte fungerar där heller….och som Du skriver det kanske har gått par ggr fram och tillbaka… antingen är preparatet OK eller så inte .. kan det finnas en logik rörande detta som stämmer…. och varför ?
  Sedan: ”Nu har Region Stockholm dessutom beslutat om att personer över 65″ år, vilka utgör den absolut hårdast drabbade riskgruppen, som tackar nej till Astra Zenecas vaccin inte kommer att erbjudas något annat vaccin. ”
  De som gjort detta borde ju få ett bidrag till ett annat vax med de som den avstådda jabben kostar iaf…. för i en värld där vax är en bristvara kan väl vaxet inte på långa vägar vara betalt?

  Gillad av 1 person

 5. Och hur f.. n blir det när alla byhåler med självaktning ska ha sin egen muta-tion?
  Många sprutor blir det!

  Som sagt:Follow the money.

  Mvh Per

  Gilla

 6. En sak som har slagit mig är varför ”viktiga personer” får vaccin-sprutan först nu.
  Borde inte statsministern vara den absolut första att skydda?
  Nu måste alla vaccinera sig, titta här….till och med statsministern vaccinerar sig…..???!!! Eller hur menar man??

  Gilla

 7. Jag har ju inte vaccinerat mig. Men självklart, skulle jag ändra mig är jag säker på at jag får vaccin.

  Gilla

 8. Det finns två ”vits” med det. BigPharma vill tjäna pengar så dom håller takten på propagandan och skräcken uppe. Man reducerar faktiskt det virus och smittspridning som vaccinet faktiskt verkar mot. Sedan tar BigPharma fram ett vaccin som verkar mot det muterande viruset, och då måste alla ta två vaccin två gånger om året, och BigPharma vinster ökar ännu mer. Kör på, sedan blir det kanske tre vaccin. Vilken pengamaskin.

  Gillad av 1 person

 9. Frågan är väl snarare varför massvaccinering över huvud taget? det vi vet är att man kan bli smittad av corona även om man är vaccinerad och att man kan vara smittbärare och smitta andra. Fullvaccinerade har ju blivit smittade och dött, så varför?

  Och ovan på detta skall det vara ett vaccinpass, idiotiskt!

  Björn

  Gillad av 1 person

  1. Först, vaccin ger inte ett 100% skydd mot något virus, vilket betyder att mellan 40% och 5% i verkligheten inte är vaccinerade även om dom fått sprutan. Ett vaccin eliminera heller inte viruset, men reducerar det så kroppen egen skyddsmekanism hinner med att skydda dig från att bli sjuk. Förenklat, det betyder att det blir färre antal aktiva virus som smittar i luften, som kommer från färre personer. En vaccinerad person producerar färre virus än en ovaccinerad. En vaccinerad person smittar, men inte lika mycket som en ovaccinerad. Man kan alltså resonera som att eftersom vi med vaccinering har reducerat antalet aktiva virus som seglar omkring i luften med kanske 70% hinner allas egen skyddsmekanism med att stoppa att folk blir sjuka.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s