En guide till hur man bemöter alla de som vägrar räta in sig i ledet

Den 1 maj är det dags för nästa manifestation mot corinarestriktionerna och redan nu är man från medias sida i full gång med att svartmåla, stigmatisera samt idiotförklara alla oliktänkande eftersom de anses utgöra en samhällsutmaning, vilket är samma tillvägagångssätt som när man stämplar alla som inte håller med om den stora faran med klimathotet som så kallade ”klimatskeptiker”.

I kvällens SvD låter man Andreas Önnerfors, professor i idéhistoria vid Uppsala universitet, förklara hur så kallade konspirationsteoretiker fungerar och framförallt försöker man framställa de som vågar tänka självständigt som kompletta idioter med underutvecklade resonemang utan vetenskaplig kunskap. Det är nämligen bara den officiella bilden som vi matas med dagligen via såväl media som våra makthavare som är korrekt.

Det ges också tips på hur man bemöter en ”övertygad konspirationsteoretiker”, där det är viktigt att behålla lugnet och inte göra sig lustig över personen.

Riktigt sjukt att man försöker avfärda människor med sunda tankar som avviker från den politiskt korrekta normen som galna och lågbegåvade. Vad blir nästa steg? Låsa in alla som inte vill räta in sig i ledet på institution?

Det är helt klart en obehaglig utveckling som kommer öka polariseringen ytterligare, där man likt en diktatur öppet dikterar vilka åsikter som är rätt och fel i ett samhälle.

#followthemoney

https://www.svd.se/konspirationsteorier-vaxer–ny-marsch-pa-gang

9 reaktioner till “En guide till hur man bemöter alla de som vägrar räta in sig i ledet

 1. Sveriges politiker har sedan 50 år tillbaka i tiden
  använder media och myndigheter
  Till att få medborgarna tänka rätt.
  Enligt deras idiotiska syn.
  Varje gång de pratas om lag och ordning inser vi att

  Vi hade lagar för att sätta in brottslingar förr men inte nu.
  Nu ersätter vi hedliga och ärliga människor med idioter.
  SVT har många fler mörka som de intervjuar än vita,
  Vi styrs av in kvoterade invandrare som varken vet vad som lag eller ordning.

  Sverige är en diktatur som styrs av hjärndöda människor.
  Värre människosyn får man leta efter.
  Det är ingen skillnad på Sverige, Kina och Ryssland alla fängslar människor
  Som talar sanning och som vill landets bästa.

  Gillad av 2 personer

  1. Det är så ”demokratier” fungerar. Romarna uppfann systemet och grundade världens första tidning Acta Diurna, Dagens Händelser, som skrevs av makthavarna. Där informerades innevånarna om vad dom borde veta, och avleddes från vad dom inte skulle tillåtas veta. Det kombinerades med ”bröd och skådespel”. Nazisterna fulländade systemet, Sverige tillämpar det. Det kallas propaganda, en metod att styra innevånarnas tankar, tankeprocesser, åsikter och handlingar.
   https://mychinaway.wordpress.com/2019/12/19/propaganda/
   USA har idag världens största propagandasystem, Public Service och MSM i Sverige är en del av det. Du utsätts för det dagligen. Märk Josef Goebbels doktriner.

   1. ”Låt mig kontrollera media och jag kommer att förvandla varje nation till en flock av svin”
   2. ”Om du upprepar en lögn tillräckligt ofta kommer folk att tro på den och du kommer till och med att tro den själv.”
   3. ”Den mest lysande propaganda tekniken kommer inte att ge någon framgång om inte en grundläggande princip hela tiden hålls i åtanke – den måste begränsa sig till några få punkter och upprepa dem om och om igen.”
   4. ”Den bästa propagandan är den som fungerar osynligt, tränger igenom hela livet utan att allmänheten har någon kunskap om det propagandistiska initiativet.”

   Hur mår ni i den svenska svinstian.

   Exempel är propagandan om ”massakern på Tiananmen” vilken vi vet idag aldrig inträffade, eller just nu dreven om tvångsarbete och koncentrationsläger i Xinjiang, vilket bevisligen inte existerar.
   http://mychinaway.blog.se/hur-skall-vi-stoppa-nazistiska-propagandametoder-pa-svenska-media/
   Propagandan i dag i Sverige är mer intensiv än den någonsin var i Nazityskland.

   Gillad av 1 person

 2. Tacka fan för att SvD låter en frimurare tillika ”professor” förklara något han inte ens själv begriper…

  Gilla

 3. För att nedstängningar skall fungera så måste de vara som i Kina, närmast totalitära, för annars fungerar de inte, dessutom skall de vara kortvariga och innehålla smittspårning. Blir nedstängningar sena och långdragna är de värdelösa och farliga.

  Mitt tips är att fira första maj, men att göra det med vanligt folkvett. Håll avstånd och bär masker som filtrerar 99,95% om ni tillhör riskgrupper eller bor med människor som gör det!

  Raljerande stämplar på alla som inte håller med är inte aktivism, inte vetenskap, inte yttrandefrihet, inte demokrati, men sekterism.

  Psykopater kommer alltid konspirera, vilseleda och bedra tillsammans, via medier som de kontrollerar, med kontrollord som ”konspirationsteoretiker” och med titlar som övertygar genom argumentationsfelet Argumentum ad verecundiam (argument till vördnad).

  Men psykopaterna blandar alltid sina manipulationer med sanningar.

  Det är ex. sant att det finns alltför övertygade konspirationsteoretiker också, som tror på precis vad som helst som eggar deras känsloliv och lätt faller offer för konfirmeringsbias. Öppenhet inför teorier i all ära, så även om möjliga konspirationer, men utan skepticism i balans med öppenheten, så blir det lätt till tokig sekterism det också.

  En viktig princip för den som ställer upp konspirationsteorier är att underbygga dem med kompetens, fakta och källhänvisningar, samt ange hur teorin kan falsifieras. Då blir det vetenskapligt.

  Att behålla lugnet är också viktigt för med lugn tänker man klart. Medierna vill dock inte att vi skall tänka klart, därav den konstanta skrämselpropagandan, men aldrig människor som säger emot, eller jämförelser med dödlighet i influensor andra år. Skrämseln är ett av psykopaternas kardinaltricks. Rädslan skapar den lydnad som psykopaterna önskar sig.

  Att inte göra sig lustig över personer är också viktigt, för vetenskaplighet kräver att vi håller oss till sak, inte person, och media drevar väl inte mot personer… eller? 🙂

  De lågbegåvade, om vi skall tolka vad politikerna hittat på, är ju politikerna som har hittat på det, när dessa saker inte fungerar enligt vetenskapen. Att göra fel kan på inget vis bli ”korrekt”.

  Nästa steg? – De har redan börjat fantisera, likt nassarna, om olika rättigheter till olika människor som skall märkas upp och att fullt friska människor som inte går med på detta skall förtryckas. De verkar inte förstå sin egen belägenhet. Pinsamt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s