Att våra styrande ska återupprätta lag och ordning är för mycket begärt

En polisbil vid Råda Torg i Mölnlycke utsattes sent i går kväll för skadegörelse när två maskerade yngre män kastade gatsten på polisbilen. Ett stort antal polisenheter anslöt och lyckades lokalisera ett större gäng ungdomar, men de hade svårt att utreda vilka som varit delaktiga så ingen har gripits.

Stackars uttråkade ungdomar som behöver lite spänning i vardagen när fritidsgårdarna inte räcker till och för vissa känns det säkert som hemma, med den skillnaden att det i vårt land kan utföras ostraffat så det cementerar ungdomars bristande respekt för polis och myndigheter. Detta för tankarna till kaos samt annalkande anarki där många hyser en önskan om att lag och ordning ska återupprättas i Sverige, men kom för all del ihåg att det alltid har varit så här!

#detnyasverige

Bildkälla: GP

15 reaktioner till “Att våra styrande ska återupprätta lag och ordning är för mycket begärt

   1. Vattenpistoler?? Det går inte för sig. Skurkarna kunde ju känna obehag. Hur skulle det vara med knäskydd, så polisen kan knäböja för buset.

    Gilla

 1. Sverige har ALDRIG haft så oärliga politiker. De ljuger och kör sitt eget race – De har väl aldrig frågat Svenska folket om de vill satsa 2000 miljarder på det sk Fossilfria linjen – Som bygger på en bluff. Klimatkrisen som inte existerar har blivit Mutcirkus utan dess like. Folket makt har man sålt till EU och FN. Agenda 2030 – har aldrig godkänts av Svenska folket.

  Gillad av 3 personer

 2. ”Att våra styrande ska återupprätta lag och ordning är för mycket begärt” Det är att kräva mer än vad de som styr kan prestera, så höga tankar får man inte ha om våra politiker. De sitter där de sitter för att kunna utnyttja sin makt och få bra betalt på köpet, de behöver inte inte prestera något de sitter där de sitter ändå och det är vi skattebetalare som betalar med vår frihet och våra skattepengar.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s