Var är protesterna från världens första feministiska regering?

För den som fortfarande inte vill tro på att FN är en korrupt och opålitlig organisation där röster säljs och köps, så torde onsdagens beslut om att välja in det kvinnofientliga landet Iran i FN:s kvinnokommission CSW som ägnar sig åt att arbeta för jämställdhet och kvinnors rättigheter runt om i världen, vara en tydlig fingervisning om att något är ruttet.

Landet som är välkända för sitt kvinnoförtryck gör nu sällskap med flera liknande länder som Egypten, Tunisien och Pakistan. För att ta Pakistan som exempel, anser man att våldtäkt inom äktenskapet är lagligt, att en kvinna som utsätts för våldtäkt kan dömas för äktenskapsbrott och att en muslimsk man inte kan dömas för våldtäkt om de enda vittnena är kvinnor.

Minst fyra av de 15 västerländska länderna i församlingen röstade för Irans medlemskap, men det är givetvis hemligt vilka länder det rör sig om.

Helt klart ett slag i ansiktet mot världens kvinnor att låta patriarkala länder symbolisera arbetet för jämställdhet samt det täcka könets rättigheter. Var är protesterna från världens första feministiska regering nu? Varför ser vi inte kvinnorättsorganisationer stå på barrikaderna och kräva sin rätt i det här fallet? Varför inget mediadrev?

Hyckleri och vi skattebetalarna står för notan när den penningslukande organisation ska fylla fickorna varje år!

#vibetalar

#läggnedfn

https://www.friatider.se/iran-till-fn-kommission-kvinnors-rattigheter

8 reaktioner till “Var är protesterna från världens första feministiska regering?

 1. Kan säkert vara korruption, men kan säkert även vara något idiotiskt som dessa idiotiska feminister har kommit på igen? De vill ju ex. ha hit just sådana där män till svenska förorter, segregera dem, göda deras kulturer, samt utesluta kvinnor som Amineh Kakabaveh för att hon vill bekämpa balkongflygningarnas hedersförtryck, så jag är inte förvånad, även om det inte skulle vara korruption.

  Vad gäller våldtäkt så är jag ambivalent vad gäller vittnesmål. Det finns naturligtvis även kvinnliga psykopater som kan ge sig på helt oskyldiga män, så även i grupp, samt driva männen till fängelser och självmord. Jag har själv stött på en hel del märkliga kvinnor och är det något som är särskilt bisarrt så är det bittra kvinnor med stora egon som överges av män, samt feminister, men så talar jag med människor varje dag också.

  Var är protesterna från världens första feministiska regering nu?
  Varför ser vi inte kvinnorättsorganisationer stå på barrikaderna och kräva sin rätt i det här fallet?
  Varför inget mediadrev?

  – Undrar om det inte är en vanlig söndra och härska operation från de giriga monopolkapitalisterna igen? Då är säkert psykopaterna i vår regering, ledande psykopater inom feminismen, samt fulmedias psykopater alla redan inblandade.

  Gilla

 2. Eftersom vi har en sån kopiöst inkompetent regering så är de väl mest troligt att de var en i de fyras gäng som röstade för att Iran ska få ingå i gruppen. Den feministiska regering som styr vårt land har inte en aning vad ordet feminism står för, tror det trodde de var ett ”inne” ord de tog när de vann valet men ingen av dem vet vad de står för. Hade de haft den minsta aning om ordet och dess betydelse så hade de sett annorlunda ut idag och regeringen hade stolt åkt till Iran och inte täckt sitt hår med sjalar utan stått upp för den kvinnliga rätten att klä sig hur en kvinna vill klä sig och inte låtit sig fogat sig enligt de regler/föreskrifter som bara gynnar männen.
  Var är protesterna från världens första feministiska regering? De kommer vi aldrig att få uppleva från vår feministiska regering.

  Gillad av 1 person

 3. Det finns ingen feministisk regering,
  Men det finns en regering som vill göra kvinnor till män.

  Om man är feminist så ska väl kvinnor vara kvinnor.

  Tex ska kvinnor kunna vara hemma med barnen när hon ammar.
  Min mor på 50 talet fick jobba och stressa hem för att amma
  och sen stressa tillbaka till jobbet.
  Det var ett kvinnligt problem, bröstmjölken rann ute .

  Att inte förlora lönelyft för man är mammaledig.
  Att vara feminist och kräva att männen delar vårdnaden.

  Vissa länder bestraffar inte kvinnorna för de är mammor.

  Det gör Sverige med Svenska kvinnor medan flykting kvinnor får
  Betalt för att de stannar hemma.

  Gillad av 1 person

 4. Hyckleri håller jag med om, men jag ser detta som ett positivt steg. Iran har öppnat för förändringar, det som saknas är processen man måste gå igenom för att nå fram till förändringar. Kanske dett är vägen framåt. Rom byggdes inte på en dag. Kom ihåg att det inte bara är en fråga om att ändra lagar och regler, lagar och regler måste även ha en acceptans i samhället för att efterlevas. Det är attityder som måste ändras, och lagarna följa den förändringen. Hyckleriet finns mest när det gäller områden som Xinjiang, vilket är ett traditionellt patriarkaliskt samhälle med djupt rotad hederskultur där just regler som dessa gäller, men när Peking tar steg för att förändra denna paternalistiska kultur, då bölar och bräker man i Sverige om folkmord och att traditionell kultur utrotas. Den traditionella kulturen är just kvinnoförtryck och hederskultur som så svenskarna arbetar för att bevara. Lösningen i Kina, efter år av experimenterande, är utbildning, kombinerat med att avradikalisera hederskulturgängen, dom som i Sverige kallas gängkulturen. Speciellt kvinnorna anmäler sig till utbildning på internaten, låter sedan inte klanen få veta var dom är för då skulle klanerna omedelbar dyka upp och hämta dom för att tillrättavisas genom att kastas ut från en balkong, begravas levande, eller stenas. Klanerna går sedan ut via västmedia och klagar att deras anhöriga har kidnappats och satts i koncentrationsläger och klanen inte vet om dom lever. Samtidigt får personen, för det gäller även män, en yrkesutbildning, språkutbildning, skaffa yrkeserfarenhet, vilket klanerna och USA säljer som ”tvångsarbete”, bygger självförtroende och oberoende. Både klanerna, ivrarna för den patriarkaliska hederskulturen och USA försöker skydda.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s