Ny polisskjutning används som politiskt slagträ i debatten

Efter den politiska korrekta rättegången och domen i målet angående George Floyd i USA nyligen, har vänsterrörelsen hittat ett nytt offer att använda sig av för att åter piska upp stämningen med hudfärg i fokus.

16-åriga Ma’Khia Bryant sköts ihjäl i tisdags eftermiddag när polisen slog till mot en bostad i ett villaområde i Columbus i Ohio. Att det var en ”oskyldig afroamerikan” och ”ett barn” blåstes upp stort av media som framställde det som en ren ”rasistisk” avrättning, där politiker och andra offentliga profiler inte var sena att haka på.

Polisens kroppskamera visar dock att det påstått oskyldiga offret höll på att knivhugga en annan flicka när hon sköts, men även efter att polisen gick ut med en film från händelsen fortsätter de vänsterliberala mediejättarna vilseleda kring händelsen.

Basketstjärnan LeBron James hade lagt ut en bild på Twitter, som senare raderades, föreställande en av de vita polismän som deltog vid insatsen med den hotfulla kommentaren: ”Du står på tur”. Han får nu kritik från flera håll, däribland Trump som kallar honom för rasist.

Media fortsätter således driva folk framför sig genom vinklade artiklar, ensidiga fakta samt skrämselpropaganda i syfte att skapa polarisering, rädsla och en sorts masspsykos. De har lyckats väldigt bra hittills med klimatpanik, black lives matter-skam och nu senast coronahysterin. Snart väntar garanterat något nytt runt hörnet som de yra hönsen kommer gå upp i spinn över medan giriga makthavare utökar både sin makt och förmögenhet.

#alllivesmatter

#söndraochhärska

https://www.friatider.se/usa-vansterns-nya-polisskjutnings-bluff

6 reaktioner till “Ny polisskjutning används som politiskt slagträ i debatten

 1. Förstår inte att någon vill bli polis. Måste vara världens mest otacksamma yrke.
  Men eftersom vänstern gillar anarki så vore det kanske lika bra att alla poliser säger upp sig och så får samhället kollapsa. Så blir vänstern i alla fall nöjda. Men de blir kanske överraskade när bidragen inte rullar in längre…
  Samtidigt kan vi vanliga, skötsamma kanske starta om med en ny nationsbildning med sunda, socialkonservativa värderingar.

  Gillad av 1 person

 2. En kommentar från en vän som bott, arbetat och drivit företag många år i USA.
  Väl insatt i det USA som du inte får läsa om i MSM.
  Har hans tillstånd att publicera den här.

  ”Med sitt absolut tyngsta artilleri driver Statsmedia nu det felaktiga narrativet att USA är ett rasistiskt land. Dom vet inte vad de pratar om. Men det gör jag.
  The Washington Post som är en extrem vänstertidning sammanställer polisens skjutdata i USA. Databasen visar hur många obeväpnade som skjuts av polisen.
  Med obeväpnad menas att de kan ha haft en kniv eller basebollträ eller annat, men inget handeldvapen. År 2019 var det 26 vita människor och 12 svarta människor. Förra året, år 2020, då var det 24 vita obeväpnade som sköts av polisen, 18 svarta. Totalt på två år; 50 vita, 30 svarta. Låter det som en epidemi? Stämmer den bilden överens med den bild vår statsmedia målar ut? Det är ingen epidemi. Det finns 800 000 poliser i USA.
  Systemisk rasism finns inte i USA. Rasism problemet är värre i Sverige än det är i USA. Till skillnad mot situationen i USA där rasismen stadigt minskar, så ökar den i Sverige. Detta tack vare vår politikerkår & vårt public service. Där har ni nåt att bita i.
  FBI håller noggrann statistik över vapen och vapenbrott.
  År 2019 då begicks det 10 258 vapenmord i USA.
  Det var 74% av alla mord i USA.
  Med turister och sånt så finns det ca 350 milj. människor i USA. Mass-skjutningar, alltså såna skjutningar som nu skedde i Colorado och Atlanta, vilken procentsats tror ni att de ligger på? Svar: 0,2%. Den uppgiften kommer vår Statsmedia aldrig någonsin tillhanda oss medborgare. Dom är inte intresserade av att veta. Varje dag tillåts dom göra precis vad de vill.
  De ständigt tilltagande polariserande krafterna, som fått till effekt att de sliter sönder våra samhällen, de handlar inte om människosyn som vårt public service i sin välmenade iver försöker pådyvla oss medborgare. Det handlar om att vara upplyst, fördomsfri och ärlig. Vårt svenska public service vansinne som i grund och botten – enligt min mening står i skuld för allt jävelskap i vårt samhälle, det måste upphöra. Dom gör ju precis som de vill, och utan insikt härom föser de oss allihop rakt in i helvetet.”

  Gillad av 1 person

 3. Detta med propaganda, fejknyheten, desinformation och rent ut rena lögner i media är ett enormt och växande problem. Detta med pressfrihet och medias obegränsade, ohämmade, ansvarslösa, yttrandefrihet måste helt enkelt regleras och personligt ansvar införas med kännbara straff för individen, och större delen av världens länder har börjar göra det. Detta medan journalisternas ”fackföreningar” som Reporters Utan Gränser gnäller om demokrati. Mest liknar dom en slags journalisters ”Godfather”, en slags maffia. Jag ser numera ren nazipropaganda till formen på skattefinansierade Public Service. Vad gäller media är vi tillbaka till 1933.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s