Makthavarna räds uppenbarligen inte att öppet ägna sig åt diskriminering

S-politikern Hans Hoff vill öppna upp för fullsatta läktare och evenemang med tusentals besökare, men bara för de som kan visa upp ett grönt vaccinpass. Enligt Hoff pågår det en diskussion kring detta inom såväl kulturutskottet som Socialdemokraterna.

Se där ja, mer propaganda för att få folk att vaccinera sig samtidigt som man krattar manegen för den svarta marknaden för falska vaccinpass som redan blomstrar. Att de som vaccinerats fortfarande kan bära på smittan och smitta andra samt de själva kan bli smittade med viruset trots vaccinering är tydligen irrelevant – att man dessutom förespråkar kränkande särbehandling och diskriminering av medborgare verkar inte röra våra riksdagsledamöter i ryggen.

#followthemoney

Bildkälla: Aftonbladet

16 reaktioner till “Makthavarna räds uppenbarligen inte att öppet ägna sig åt diskriminering

  1. Ja, AKB sade en gång att Sverige var ett litet land, vilket såklart stämmer rent geopolitiskt. Vi kan ju se hur det gick för Vitryssland och Tanzania. Mutor och/eller avrättning, bara att välja? Men troliga är att de som styr i Sverige bara lyder instruktionen, utan att tänka särskilt mycket, vare sig på falska PCR-tester eller om masker fungerar eller om vaccinerna är säkra?! De flesta som styr har ju gått minst 9-årig socialistindoktrinering, samt läser MSM-propagandan. Tänka själva, nej tyvärr … som en fåraherde som styr flera hundar som i sin tur styr en flock får var…osv.

   Gillad av 1 person

 1. Tillåter sozzeadeln att man vandrar ensam i skogen?
  Eller krävs det tillstånd från partistyrelsen?

  Gilla

 2. Det blir bara mer och mer konstigt för ärligt snart hänger inte resonemangen ihop med de slutsatser man kommer med… För i förstone kunde man kanske se lite logik att om man nu köpt en massa vax ska man använda dessa annars gnälls det väl om slösande men sedan har man ju tappat taget totalt rörande AZ´s vax,,,, Först ger testerna ett godkännande för de under 65 (N.B. andra länder har annan gräns) sedan då, trots godkännande, vaxade får komplikationer stoppar man vaxandet för 65+ MEN sedan trots inget mer godkännande för 65+ drar man igång i den gruppen lika förb_nnat… bara och vänta tills samma lika händer ELLER var det inte någon 65+ som fick trubbel nyligen…. Nu kommer man att blanda alla genmanipulerade vaxen mellan dos 1 och 2 vilket absolut inte fick göras bara för ett litet tag sedan osså att det är 50% chans att man är smittspridare även vaxad dvs hälften av de vaxade är smittspridare och precis dessa ska ju få gå ut… menar de som är inne i karantän sprider ju inte smittan—-

  Gillad av 1 person

   1. Jag tror att sjuksköterskorna smittar varann och patienterna p.g.a. för dåliga skyddsmasker.https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/01/01/vetenskap-forskare-i-japan-har-testat-olika-maskers-effektivitet/

    Håll er ifrån sjukhus om ni kan! De mördar massvis med människor varje år, inte alltid p.g.a. illvilja, men p.g.a. blind lydnad av Big Pharma, samt inkompetens, samt oförmåga att analysera saker korrekt.

    Långt ifrån alla har både hög intelligens och hög moral inom vården.

    Massvis med kända virologer varnar för just det här vaccinet på Bitchute. De är inte emot vacciner i allmänhet, när de är väl utprovade och ges vid rätt tidpunkt, men de varnar för det här vaccinet. Det kan vara ett sätt att utrota en mycket stor del av mänskligheten.

    Vi bör förmodligen varna de nära och kära, samt de grannar vi gillar så att de åtminstone har chansen att välja baserat på komplett information. Vi kan inte lita på våra medier, tyvärr, för de ger en mycket ensidig bild.

    I dagsläget kommer jag inte vaccinera mig samt bära bra skyddsmask, inte för egen skull, men för de sköras skull. De vaccinerade får sina immunsystem försvagade genom ständiga vaccineringar så även om de är skyddade mot några covid-varianter, så kan de dö av en vanlig förkylning.

    https://archive.org/details/modifying-hepa-half-mask-safe-virus

    Tag hand om er själva och varann! Bär bra masker i butikerna och håll avstånd!
    Fullt friska människor under 60 som rör på sig regelbundet och äter sunt behöver knappast bry sig alls, tror jag, mer än att få tillräckligt med C & D-vitaminer.

    Gilla

   2. Menar bara att OM man är motiverad att ha mask, Jenny, ex. p.g.a. en skör person i hushållet, så bör man bära masker som faktiskt filtrerar bort virus, inte en av alla de där värdelösa tyg och kirurg-maskerna som inte skyddar och enbart skapar en falsk trygghet. Då är avstånd och att tvätta händerna sannolikt ett bättre skydd mot influensor, än masker.

    Vetenskapliga studier visar dessutom att N95-masker som anses bättre än sådan inte heller skyddar, men att de vid längre användning skapar problem för många som bär dem, p.g.a. minskad syreupptagning och minskad utvädring av CO2, p.g.a. det ökade s.k. ”döda utrymmet”, d.v.s. luftrören, munhålan och näshålan + maskens volym.

    Gilla

 3. Det känns konstigt, hjälp mig tänker jag rätt!! De är ca 938 343 som har haft covid, alla har inte haft det samtidigt utan många har blivet friska och 13 970 har dött. Vi är ca 10 miljoner i Sverige idag så ca 10% har haft eller har covid och ca 1,5% har dött i covid. Eller tänker jag fel? Min fråga är ska 90 % rätta sig efter de 10% som har drabbats? Hur tänker folket? Ska alla tvingas att ta vaccin oavsett om man vill eller inte? Siffrorna på sjuka och döda är tagna från c19.se.

  Gillad av 1 person

  1. Det verkar ju förstås att huvudändamålet är inte att förhindra covid, utan att skärpa massövervakningen. Covid är bara att skapa motiveringen på samma sätt som terrorism eller penningtvätt. Intensivövervakning av alla individer i samhället är nödvändigt i en ”demokrati” för att säkra makten. Om innevånarnas åsikter, tankeprocesser, och handlingar inte överensstämmer med maktens, då justeras dom med propaganda som levereras genom lojala media. Därför arbetar man på att stänga ner alla media och skribenter som inte arbetar lojalt. Romarna uppfann systemet, Nazisterna fulländade det, Sverige tillämpar det.

   Gilla

  2. Jo. Visst är det konstigt. När man ger sig ut på Bitchute och lyssnar på virologer som Geert Vanden Bossche som drar i nödbromsen så klarnar det något.

   13 970 må ha dött …än så länge … men frågan är av vad de dog, för när ”Covid-19” dök upp, så försvann de vanliga influensorna spårlöst… Frågan är också hur stor överdödligheten är? Den ligger på normala nivåer. Följaktligen är inte Covid-19 en stor drivande faktor för någon extra stor dödlighet.

   En annan sak som såg dagens ljus är PCR-testet som egentligen inte bevisar någonting. Uppfinnaren av testet, som fick Nobelpriset, anser inte att testet skall användas så som det används idag, eftersom det ger för många falska positiva resultat.

   Du kan alltså vara fullt frisk, eller ha någon annan förkylning än covid, och ändå får du höra att du har fått Covid. Du förväntas punga ut 2000kr 72 timmar innan varje flygresa, så får du veta att du har covid fastän du inte har det, och viktigast av allt, du är fullt frisk. Ett dyrt djävla fejktest.

   Samma med vacciner och vaccinationspass. Utsätta sig för onödiga risker med insprutat RNA, med okända potentiella biverkningar, för att få ett dåligt procentuellt skydd som dessutom inte ger dig rätt att flyga utan fejktestet PCR …

   Människor skall dessutom tydligen delas upp likt judar och homosexuella i Hitler-Tyskland, skillnaden är att du inte skall bära rosa trekant eller gul davidsstjärna, men att de godkända skall ha någon slags märkning som ger dem arisk status och rättigheter som de andra inte har, bara för att de vägrar spruta i sig den otestade skiten.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s