Nej det var inget halleluja moment

Jag trodde i min enfald när jag läste rubriken att det fortfarande fanns hopp om Socialdemokraterna och glad i hågen öppnade jag artikeln där jag såg fram mot att läsa om de få sossar med ryggraden intakt samt det sunda förnuftet i behåll som vågade gå emot den egna partilinjen genom att rösta nej till regeringens oansvariga migrationspolitik som lämnar alltför mycket kvar att önska.

Särskilt denna mening lovade gott:
-”Jag menar att det läge som vi har kommit till nu är väldigt olyckligt och inte något som jag vill stå bakom, helt enkelt, därför att det leder åt fel håll. Och det sätter också ett väldigt dåligt exempel internationellt, säger riksdagsledamoten Thomas Hammarberg (S) till radion.”

Helt rätt eftersom vår förödande öppna hjärtan-politik inte bara ruinerar Sverige och leder till såväl ökade klyftor som kriminalitet samt extremism, det har dessutom lett till att många andra länder inte vill ha med Sverige att göra längre – vi är det svarta fåret och skräckexemplet på hur man inte ska göra, så vi behöver definitivt göra en helomvändning om vi ska återupprätta vårt goda rykte internationellt.

Men så fel jag hade, för i slutet av artikeln visade det sig att utbrytarna vill rösta nej av helt andra skäl, nämligen på grund av att riksdagsledamöterna inte kan ställa sig bakom de hårdare reglerna med bland annat tidsbegränsade uppehållstillstånd och försörjningskrav vid anhöriginvandring. 🤦‍♀️😄

Vilket skämt! Särskilt eftersom de nya reglerna har så många kryphål och undantag att de knappast kan kallas varken för ”hårdare” eller ”åtstramningar”. Men jag borde inte ha förväntat mig något annat av det parti som blott är en spillra av sitt forna jag och deras fatala politiska beslut de senaste decennierna har garanterat fått Palme att vända sig i graven otaliga gånger vid det här laget.

Man ska heller inte glömma att Moderaterna var de som med Fredrik Reinfeldt vid rodret visade vägen när de valde att göra upp med Miljöpartiet om Sveriges migrationspolitik och tog första steget mot den härdsmälta vi ser i dag och även om Ulf Kristersson gärna vill visa prov på hårdare nypor, är det långt ifrån tillräckligt – dessutom har man inte officiellt tagit avstånd från Ruinfeldt, utan fortsätter vandra i hans skugga.

Obegripligt att folket låter dessa hycklande och korrupta politiker få hållas – de borde inte ens få kallas folkvalda eftersom oavsett hur vi röstar så bildar de regering enligt sin egen vilja i enlighet med partistyrelsen som beslutar vilka ”politiskt korrekta” och lojala frontfigurer som står på listorna.

#onlyinsweden

Bildkälla: Aftonbladet

10 reaktioner till “Nej det var inget halleluja moment

 1. PK-adel och adelssozzar som inte har Sveriges och svenskarnas bästa för ögonen.
  Det hemska är dock att det finns väljare som röstar på dessa oikofoba krafter.
  Sverige RIP.

  Gillad av 2 personer

 2. Många svenska arbetare har lämnat ”arbetarpartiet” (S). Nu är det 2 miljoner utlänningar som ska försörjas i Sverige. (En del arbetar, javisst!) De röstar mest på (S) och (V).

  Gilla

  1. Ja man undrar hur Beshir Rabani dog.Sverige borde kanske ha en egen färg.Illrött och ligga på sista plats med 130 poäng.Medborgarjournalister blir inte gamla i Sverige.

   Gillad av 1 person

 3. MP = Mammons Parasiter

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s