Ring ring bara att slå en signal

Antalet fängslade i Danmark som härrör till terrorrelaterede brott är rekordhögt och medan antalet häktade i terrorrelaterede ärenden ökar – för närvarande sitter minst 27 personer häktade – varnar experter för att Danmark står inför en stor utmaning med att avradikalisera folk.

Terrorforskaren Magnus Ranstorp menar att i förhållande till Danmarks storlek är det ett stort antal som man bör vara orolig över.

Kriminolog Kasper Fisker, som tidigare arbetat i åratal med avradikalisering hos säkerhetspolisen PET, håller med och säger att man i Danmark inte har erfarenhet av att hantera så många terrorrister på samma gång.

Jag föreslår att de lyfter luren och ringer till grannlandet på andra sidan sundet där vi har stor erfarenhet av att hantera terrorister – däribland en stor grupp återvändande IS-terrorister. Varför inte vända sig direkt till stormogulen och tillika justitsminister Morgan Johansson som har god insikt i alla vilande terrorceller samt det stora mörkertalet med tickande bomber som fritt vandrar omkring i samhället. Här är det okontrollerade inflödet så stort och de moskéer som ägnar sig åt att rekrytera nya jihadister får operera fritt, så Säpo har svårt att bevaka alla radikalisingsoffer.

Den svenska metoden bygger dock på frihet under ansvar, där varje individ ses som ett offer för omständigheterna och erbjuds hemlig identitet, bidrag, fri bostad, gratis körkort samt terapi. Dessutom kan vi inte utvisa de som döms för dylika brott av humanitära skäl.👌

#onlyinsweden

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12903567/antallet-af-faengslede-i-terrorsager-er-rekordhoejt/

18 reaktioner till “Ring ring bara att slå en signal

 1. Det återstår att se om tillräckligt många svenskar vaknar innan valet 2022.

  Även om partier och demokratiska val är begränsade, är väl det det enda verktyget som går att använda?!?!

  Gillad av 1 person

  1. Annie Lööf frågar sig var folkets vrål är.I Sverige vrålar vi inte utan vi har hittills litat på att politikerna har landets bästa i tanke och handling.Ser hon inte det bildliga vrålet komma i skepnad av nya partier som till exempel SD och Nyans? Hon har gjort sitt det djävla svinet.Ut med de djävla centerpartisterna,från kommun till riksdag.Hon såg det inte komma😇 Vi samlar oss,från norr till söder,från slott och koja,från förort till landsbygd.Utsatt folk måste hålla ihop oavsett hudfärg,religion eller etnicitet.

   Gilla

   1. Annie Lööf har varit drivande.Många inom C är hyggligt folk men Annie är en folkförrädare och personligen ansvarig.Får man bort dessa högst tiotalet folkförrädare så är mycket vunnet.Du har rätt hllviken men Annie Lööfs förakt mot vanligt folk sticker ut.

    Gilla

   2. Tilläggas skall att det är en bedrift i sig av Annie Lööf att hon är lika hatad som Adolf Hitler.En högerfascist är vad hon är.

    Gilla

   1. Då har man redan i tanken begränsat sig.Vi får väl se.Makten gör allt för att splittra vanligt folk.Det är dags att utsatt folk från Rosengård går samman med fattigt folk från landsbygden.Jag tror att det kan bli verklighet.SD och Nyans har många gemensamma värderingar.

    Gilla

 2. Det bästa sättet att hantera problem är enligt regeringen att inte hantera det, vilket har bevisats otaliga gånger! Folkresning är enda lösningen! Demonstrationer för frihet och demokrati ökar hela tiden världen över och även i Sverige! Första maj är ett utmärkt tillfälle att visa vad vi tycker om Regeringens agerande!

  Gillad av 1 person

 3. ”Frihet under ansvar”, jag trodde man tog sig friheten, ingen ger oss frihet den måste vi ta själva. Såvida man inte ser det från vänstersidan då ser de mer ut som att ju mer frihet du ger bort desto mer frihet får du. Så visst är Sverige fantastiskt när man skänker bort friheten till de som minst ska ha den och som antagligen inte förtjänar den heller. Blir konstig signalpolitik när man, kan man säga hyllar eller skyddar de som har begått grova och hemska handlingar från att få sitt straff. Personligen tror jag inte att Danmark ens har tänkt tanken att be Sverige om hjälp än mindre fråga Molgan om tips och idéer.

  Gillad av 1 person

 4. Vill ni veta hur det går till att stoppa terrorism, ta en titt på Kina. På 4 år nu inte ett enda terroristdåd, och i Kina räknar man även vad svenskarna kallar den svenska dagliga ”gängkriminaliteten” som terrorism. Alltså gatuskjutningar, bombdåd, våldtäkter och knivskärningar är terrorism i Kina. Två program för avradikalisering är nu avslutade av nära 3,500 radikaliserade individer är nu tillbaka i samhället som vanliga anställda och medborgare. Rehabilitering av uppskatta 3,500 gravt radikaliserade terrorister pågår, med goda resultat. Välj själva, vilket samhälle vill ni leva i, det nuvarande svenska terrorsamhället, eller……. USA rasar förstås för terroristerna är deras SA soldater, Brunskjortor, som skulle förbereda ett maktövertagande.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s