Låt våra barn spela matcher igen

För andra året i rad ställer man nu in världens största fotbollsturnering för ungdomar Gothia Cup, eftersom arrangören menar att det är omöjligt att genomföra turneringen enligt riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten.

Bedrövligt hur våra beslutsfattare aktivt medverkar till att barns stillasittande ökar, vilket kommer få långsiktiga negativa följder för folkhälsan. Barn och ungdomar som inte får tävla i simning, friidrott och fotboll med mera riskerar dessutom att tappa motivationen att fortsätta.

Jag håller med generalsekreteraren Dennis Andersson – låt våra barn spela matcher igen!

Det är obegripligt hur vi kan tillåta dessa inskränkningar av vår frihet som makthavarna ägnar sig åt baserat på skrämselpropaganda – smittspridningen utomhus är minimal och dödligheten låg så det borde vara de som tillhör en riskgrupp som bör hålla sig borta från folksamlingar medan resten kan bestämma själva om de vill ta ”risken”.

#öppnaupp

#stoppamaktmissbruket

https://www.msn.com/sv-se/sports/_news/gothia-cup-stlls-in-fr-andra-ret-i-rad/ar-BB1fQytU

8 reaktioner till “Låt våra barn spela matcher igen

 1. Gothia Cup har enbart varit ett möjlighet för flyktingsmugglare att få hit asylsökande.Vi vet inte hur många som hoppat av hemresan för att istället söka asyl men en enda är en för mycket.Synade man där Dennis Andersson skulle man kanske finna honom som styrelseledamot i ett lukrativt flyktingboende.Stäng skiten för gott säger jag.Ungdomar kan göra samhällsnytta genom hårt arbete istället för att slösa bort sitt liv med meningslösheter.

  Gilla

   1. Gothia Cup är ett av naven kring vilket trafficking organiseras.Tusentals kan utan krångel ta sig in och försvinna till lägenhetsbordeller och som slavarbetare på Östermalm.Jag har källor som privat har berättat om hur det går till och vilken stor betydelse Gothia Cup har i dessa sammanhang.Man kan bara gissa vilka det är som ligger bakom och trycker på.Kanske den sexköpande journalisten på Expressen? som vill ha någon ny att leka strypsex med?

    Gilla

  1. Man kan göra det omöjligt att söka asyl vid svenska gränsen, samt hänvisa asylanter till ambassader i utlandet där utredningen kan påbörjas och göras kvickt av rätt människor i team. På så vis kan riktiga flyktingar få hjälp snabbt och slippa gynna olagliga människosmugglare, medan icke-flyktingar kan nekas och också slippa olagliga människosmugglare. Pengarna och tiden vi alla tjänar på detta kan gå till effektiv hjälp av människor i vårt eget land inkl. riktiga flyktingar, men även till effektiv internationell hjälp som avhjälper den misär som människor vill migrera bort ifrån.

   Gilla

   1. Glöm inte att det finns en marknad för dessa traffickingoffer och de som köper tjänster är desamma åsiktsförtrycker oss och kallar oss rasister.På kvällen våldtar de en prostituerad och dagen arbetar de som bland annat journalister på våra mest kända tidningar.De svinen har ofta hög svansföring i moraliska frågor.Du vet vilka de är nu som är köparna av traffickingoffren?

    Gillad av 1 person

   2. Jodå. Jag vet vilka de är.

    Den där åsiktsförtryckaren på RFSL betalade förmodligen inte ens för de våldtäkter han utförde på traffickingoffren, alltså var det ingen prostitution.

    Betalar gör väl inte heller åsiktsförtryckande batiktanter i MP eller feminister i Vänsterpartiet. De har väl enbart traffickingoffren som butlers, kan jag tänka mig, medan de godhets-signalerar.

    Gilla

 2. Det är tusentals barn. Sociala aktiviteter, sover i sovsalar med varandra, äter och gör allt tillsammnas. Barn från hela världen. Jag har bott i Göteborg och sett svärmar av barn på stan under den perioden då cupen är. Det är inte bar 20 barn på en fotbollsplan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s