Kommer EU gå emot WHO och införa vaccinationspass som ökar ojämlikheten?

Världshälsoorganisationens kriskommitté, som ger WHO råd om hanteringen av pandemin, kom i ett möte som hölls förra veckan men som blev känt först i dag, fram till slutsatsen att man är emot vaccinpass.

Kommittén säger nej till att resande måste visa upp ett bevis på att de är vaccinerade vid inresa eftersom det skulle öka ojämlikheten i världen då vaccinen är skevt fördelade, vilket skulle leda till ökade klyftor mellan människor från olika länder.

Det blir intressant att se hur EU kommer agera nu, eftersom man redan förra veckan beslutat om att införa ett system med vaccinpass för att folk ska kunna resa på semester utomlands i sommar samt deltaga i idrottsevenemang. I Sveriges fall skulle den digitala infrastrukturen för vaccinationsintygen kosta skattebetalarna 30 miljoner kronor.

Det återstår att se om EU kommer att gå emot WHO och ett av de globala målen eller om planerna kommer att hamna på soptippen.

#followthemoney

Bildkälla: Aftenposten

10 reaktioner till “Kommer EU gå emot WHO och införa vaccinationspass som ökar ojämlikheten?

  1. Mot nya djärva mål, det totalitära diktaturen, allt i små steg. Ingen skall märka vart det barkar, alla skall läsa propagandan, protester med max 8 deltagare. Härskarna vet bäst, lyd.

   Gillad av 1 person

 1. Blir det ett vaccinpass så är det den närmaste känslan man har kommit 30-talets pass det enda som skiljer dem åt än är att de var tvungna att ha en gul stjärna på bröstet, men de kanske kommer för oss med innan eliten och PK är nöjda.

  Gillad av 2 personer

   1. Gringo Anledningen är att trädet är så fullt med dårar att inga kloka längre får plats. De kloka flyr till bättre träd, och sådana finns inte längre i Sverige.

    Gillad av 1 person

  1. Den gula stjärnan har idag ersatts av en mobiltelefon med regeringens påbjudna appar som BankID och liknande. Nu blir det ännu hårdare övervakning med vaccinpasset.

   Gillad av 1 person

 2. Det enkla svaret är att vi fortsätter med totalitära lockdowns samt tvångsvaccinerar alla på ett totalitärt sätt och hoppas att inga kamrater dör av backstugesittning eller andra biverkninga, eller så hoppas vi det! Det beror s.a.s. på hur vi ser på våra kamrater.

  Problemet är nu att den välkände virologen Geert Vanden Bossche, som inte varnar för vaccinerna i sig, dock varnar för att de tas vid fel tidpunkt i pandemi-förloppet: https://www.bitchute.com/video/fpbNw8o9SZ10/ …och att det kan få mycket allvarliga konsekvenser för mänskligheten, vilket vi inte bör hoppas på, eller så hoppas vi det! Det beror s.a.s. på läggningen.

  Men farbror Josef godkänner givetvis politikeradelns totalitära läggning. Att använda förståndet och diskutera förståndigt, samt därefter uppmuntra människor att göra rätt av egen fri vilja är naturligtvis helt fel väg. Här behövs hårdhandskar hårda som stål!

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s