I det nya Sverige är det normalt att 6-åringar blir misshandlade i skolan

Läser att en sexårig pojke förra veckan blev brutalt misshandlad på en skola i Alingsås och lades in på sjukhus i flera dygn. Den 31-åriga modern har skrivit ett inlägg på Instagram där hon berättar att sonens skola ringde upp henne förra veckan för att berätta att sonen misshandlats med slag och sparkar i magen av skolkamrater som samtidigt kallade honom för ”mammaknullare, horunge och bögjävel”.

Dagen efter fördes pojken akut till sjukhus efter att ha hittats i hemma i soffan utslagen, blek och okontaktbar. Det konstaterades att pojken hade någon form av vätska i buken och dropp sattes in.

Pojkens mor skriver om sitt brustna mammahjärta efter misshandeln och ifrågasätter hur det ska sluta när barn i dagens samhälle växer upp med det här eländet samt uppmanar föräldrar, pedagoger, lärare, politiker, släkt och vänner att agera för att få stopp på våldet i skolan.

Avtrubbad som man är av allt vidrigt som händer varje dag kommer jag på mig själv med att nästan skrolla förbi och rycka på axlarna som åt allt annat som är åt helvete med det här landet, men pojken är yngre än min yngsta dotter så jag tar mig igenom texten medan jag sammanbitet förbannar de syltryggar till politiker som styr landet samt de kuragelösa medborgare som fortsätter ge dem makten vart fjärde år när vi istället borde sparka dem dit pepparn växer. 🤬

#onlyinsweden

#vemsbarnärdetnästagång

Sexåring i Alingsås förd till sjukhus med bukskador efter misshandel på skola

6 reaktioner till “I det nya Sverige är det normalt att 6-åringar blir misshandlade i skolan

 1. Ibland uppfylls jag av känslan att vi skulle behöva dela landet i två delar.
  En dekadent, laglös del styrd av oikofoba vänsterindivider med liberala stödtrupper och en socialkonservativ del med ordning och reda styrd av politiker som har Sveriges och svenskarnas bästa för ögonen.

  Gillad av 1 person

 2. Det är så vidrigt så att man knappt orkar höra det.Man slår instintktivt det ifrån sig.Det är ett sådant samhälle Annie Lööf skapat.Det djävla samhällsfarliga äcklet Annie Lööf.Man saknar ord egentligen.Det måste bli Nürnbergrättegång där politiker åtalas och döms och dödsstraff skall ingå i straffskalan.Lagar måste ändras så att politiker kan åtalas och dömas.Helst rättegång på neutral mark med internationella åklagare.Jag kan framför mig se det rödhåriga helvetet föras in i rättsalen.

  Gilla

 3. Sveriges framtid är redan här, kulturberikningen går snabbt framåt. Svenskarna är redan indoktrinerade till passivitet och lydnad. Den som klagar riskerar böter och fängelse.

  Gillad av 1 person

  1. Det är därför att sådana människor är lätta att styra. När den lilla människan lever i oro och osäkerhet, känner sig ständigt övervakad, ständigt kontrollerad, ständig påpassad, då vågar ingen höja rösten mot diktaturen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s