Ska skattemedel gå till att introducera HBTQI för barn?

Att den redan allt fattigare kommunen Malmö ska hålla i World Pride i augusti är ännu ett ogenomtänkt beslut av politikerna, som styr staden som präglas av såväl grov kriminalitet som socioekonomiskt utsatta bostadsområden och att pengarna behövs till bra mycket viktigare saker är lätt att förstå. Det är därför obegripligt att endast SD röstade emot detta slöseri med skattemedel där 30 miljoner kastas bort, men de borgerliga har även tidigare visat prov på att de klickar bra med vänsterstyret.

Nu visar det sig dessutom att ett av de skattefinansierade inslagen ska vara ”Barnens Pride” där man med hjälp av ”lek, workshops, film, samtal och mycket mer” säger sig vilja måla upp en ”öppen och tillåtande miljö där barnets bästa alltid ligger i fokus”.

När evenemanget tidigare anordnats har till exempel ”Drag Queen Story Hour” med ”Lady Busty och Miss Shameless” varit ett av inslagen för barn i åldern 3-7 år.

Jag kan till viss del förstå arrangörens tanke att involvera barn på ett tidigt stadium i ett försök att normalisera och öka acceptansen för HBTQI-personer samt regnbågsfamiljer, men jag tycker det är fel eftersom det handlar om barn som lätt kan bli förvirrade och när man hela tiden pumpar ut budskapet i media, TV-program och diverse manifestationer till alla åldrar kan det lätt bli ett bakslag där intoleransen snarare ökar. Inte undra på att antalet barn och unga som söker till könsidentitetsmottagningarna i landet ökar.

#stoppamaktmissbruket

#vembetalar

https://www.friatider.se/politikerna-anordnar-pride-barn-i-malmo

11 reaktioner till “Ska skattemedel gå till att introducera HBTQI för barn?

 1. Det hade aldrig fått lov att ske i ett muslimskt samhälle.Så sjukt så sjukt.Vem kan annars rätta till det när till och med Krist-demokraterna deltar.Jag sätter mitt hopp till Islam.Ja det gör jag.Jag delar många av Islams tankar.Mot abort,för livet,mot öppen homosexualtet,för naturliga familjebildningar,mot alkohol,mot frosseri,för ett sunt och friskt leverne där fasta ingår.Ge mig gärna ett svenskt motsvarande alternativ.

  Gillad av 1 person

  1. Tänkte något liknande om det inledande du skrev här. Lite som att hälla bensin på elden …

   Privata angelägenheter skall hållas privata och inte dyvlas på andra. Att dessutom blanda in barn, som inte ännu har tankekapaciteten för att hantera det, är rent övergrepp!

   Gillad av 1 person

  2. KRISTNAS VÄRDEGRUND

   Värna allas liv – även oföddas
   För starka, hållbara familjeband
   Respektera ovanliga sexuella läggningar men upphöj ej
   Sex hör hemma inom äktenskapet
   Avstå från alkohol- och tobaksmissbruk
   Vårda kroppen – lev sunt

   Så var samhällsidealen innan globalfascisterna började kriga mot vita kristna.

   Gilla

 2. Svaret på din fråga är nej. Det är inte ”ett ogenomtänkt beslut av politikerna” som du skriver, här handlar det om att de har tappat vårt traditionella sätt att se på våra normer och värderingar. Känns fel och det är fel, barn är barn och de ska inte påverkas av politiker som bara vill ha ”godhetshjärtan” från människor som inte tänker själva. Mår bara illa av dessa politiker, deras sjuka tankar och värderingar.

  Gilla

 3. Tja. Det finns ju bögbarn som är obehagliga, precis som det finns översexuella flickebarn som är precis lika obehagliga, men om det är något att vara stolt (pride) över är väl mer tveksam, anser jag, men kanske är jag alltför konservativ för vårt nya identitetspolitiska sammelsurium? Får ens hundar och getter vara ifred från Pride? Var går gränsen? Den går ju uppenbarligen inte vid byxmyndig ålder…

  Gilla

   1. Bisarrt, men sant. Detta är Q:et under HBTQ som stolt paraderas. Ändå modigt av riksdagsmannen att påpeka det uppenbara i Riksdagen. Själv anser jag att det hänger på frivilligheten och den hänsyn som tas angående hur det ska bedömas. Djurplågeri innebär i min mening att djuret tvingas och kan anses lida av tvånget. Det tokliberala beteendet har funnits förr i den mänskliga historien. Finns ex. en gammal staty i Indien där de spänner på en häst. Indien är f.ö. ett bisarrt ställe.

    Kanske är jag konservativ som vill göra sånt här helt olagligt och straffbart med fängelse?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s