Familjen vill inte att Christina blir ännu en siffra i statistiken

Sorglig läsning om den 61-åriga undersköterskan Christina som dog efter att ha fått Astra Zenecas vaccin mot Covid-19. 😥 Läkare har konstaterat att hon var en frisk kvinna som efter vaccinering fick en fatal koagulationsrubbning och nu kräver Christinas familj en ursäkt av Astra Zeneca och Läkemedelsverket. Bra av Aftonbladet att belysa det istället för att hymla med riskerna och man bör verkligen tänka till om man måste utsätta sig för ett preparat med okända biverkningar.


”Den 17 februari vaccinerades 61-åriga undersköterskan Christina med Astra Zenecas vaccin mot covid-19. Hon hade känt sig orolig inför vaccineringen men beslutade sig ändå för att ta sprutan i solidaritet med de äldre hon tog hand om på jobbet.

Dagen efter fick Christina ont i huvudet och yrsel. Hon berättade det på telefon för sin man Thomas som var på affärsresa utomlands.

– Vi tänkte att det kanske berodde på att hon fått nya glasögon. Man kan ju få lite ont i huvudet då. Men jag tyckte också att hon verkade lite virrig. Något var annorlunda, säger Thomas.

Christina fortsatte att må dåligt. Hon hade ont i huvudet i flera dagar – för att sedan känna sig lite bättre någon dag – sedan återkom huvudvärken, nu med kallsvettning och illamående.

En vecka efter vaccineringen fick Christina kraftiga magproblem. Hon kräktes och hade diarré. Dessutom drabbades hon av dubbelseende, något hon aldrig tidigare hade haft. Det gick inte över. Till slut spydde Christina bara galla och fick inte behålla någon mat alls. Hon ringde sin son Daniel i panik.
– Hon sa att ”du måste köra in mig till akuten”. Det är inget hon brukar säga. Min mamma var inte en sådan som sökte vård i onödan, berättar Daniel, Christinas son.

Inne på akuten på Skånes universitetssjukhus i Lund var det högt tryck. Christina fick vänta cirka sex timmar innan hon blev omhändertagen.
– Jag fick inte följa med in på grund av restriktionerna för covid-19. Jag kunde bara se till att hon fick anmäla sig i receptionen. Sedan gick jag ut till bilen och satt där i en timme, berättar Daniel.

Dagen efter hade läkarna lyckats stabilisera Christinas tillstånd genom att tillföra två påsar blodplättar.
– Man fick upp trombocyterna till en stabilare nivå, förklarar Daniel.

Han och de andra barnen pratade med henne på telefon under lördagen. Hon var trött men hade för första gången på länge fått i sig mat.
– Det kändes lite hoppfullt, säger Sara, Christinas dotter.

Tidigt under söndag morgon försämrades Christinas tillstånd drastiskt. Hon fick hjärtstopp och sedan en hjärnblödning. Hennes läkare kontaktade maken Thomas och förklarade att läget är allvarligt. Han skyndade sig att boka en flygbiljett hem.
– Det var mitt livs värsta flygresa. Jag satt som på nålar i planet och sedan på tåget till Lund.

På perrongen i Lund stod hans tre vuxna barn och väntade. Thomas behövde bara titta på dem för att förstå att det hade gått illa. De omfamnade sin pappa när han klev av.
– Jag bara bröt ihop. Även män kan gråta. Så är det.

Barnen berättade för Thomas att Christina hade gått bort. Det som inledningsvis fört tankarna till allvarlig matförgiftning slutade med hjärtstopp, massiv hjärnblödning, proppar och omfattande inre blödningar.

Barnen hade hunnit ta ett sista farväl av sin mamma när hon låg uppkopplad mot en respirator. Men när hennes syskon skulle göra samma sak lite senare gick det inte. Christina hade fått kraftiga inre blödningar. Syskonen fick vänta innan de kunde gå in till henne.
– Läkaren kom ut och sa att hennes inre blödningar hade förvärrats. Trots farligt höga nivåer av mediciner. De var tvungna att snygga till henne innan syskonen kunde gå in, säger Jenny, Daniels sambo.

Sjukhuset anmälde dödsfallet till Läkemedelsverket som en misstänkt allvarlig biverkan av vaccin. När man hade obducerat Christina konstaterade man att det rörde sig om en tidigare frisk kvinna utan bakomliggande sjukdomar. Efter vaccineringen hade hon drabbats av sex olika livshotande tillstånd, som inträffade mer eller mindre parallellt med varandra:
• Massiv hjärnblödning

• Hjärtinfarkt

• Proppar i vänster lunga

• Blödning i och runt binjuren

• Kraftig blödning i tarmsystemet

• Proppar i vensystemet

Ansvariga läkare förklarade för familjen att man inte kunnat fastställa någon hundraprocentig dödsorsak, men att man inte kunnat se någon annan trolig orsak än vaccinet. Hypotesen är att vaccinet orsakat en disseminerad intravasal koagulation – ett tillstånd där blodet börjar koagulera för mycket och det bildas många blodproppar samtidigt på flera ställen i kroppen. I slutskedet uppstår massiva inre blödningar.

– Det är viktigt att poängtera att det inte var några enstaka blodproppar som tog min mammas liv. Det finns ett resonemang om att de som dött efter vaccinering drabbats av en blodpropp och att det är något man ändå kan få av allt möjligt, som exempelvis p-piller. Men det är ju inte så det fungerar, säger Sara.

Hon och Daniel är också oroliga för de långsiktiga konsekvenserna av vaccinet.
– Tänk om det finns de som fått blodproppar av vaccinet utan att veta om det? Blodproppar som kan börja ge sig till känna på lång sikt, säger Daniel.

Christinas familj vill påpeka att de inte är några vaccinmotståndare men samtidigt får inte hennes död passera förbi obemärkt. Hon får inte bli en siffra i statistiken, förklarar maken Thomas.
– Vi vill ha ett erkännande och en ursäkt av Astra Zeneca. Ett seriöst företag erkänner om det har begåtts misstag. Ett olycksfall är kanske inte så mycket i deras värld men för oss är det en katastrof, säger Thomas.

Christinas familj skulle gärna se att Astra Zeneca pausade sitt vaccin tills man utrett vad som orsakat dödsfallen och förbättrat det. Speciellt med tanke på att flera studier också pekar på att vaccinet har något lägre effektivitet än de andra godkända covidvaccinerna.
– De som är plus 65 år får ta nitlotten. Det känns fruktansvärt om det ska ske fler sådana här fall. För det kommer det med all sannolikhet att göra, säger Daniel.

Hemma i villan i Eslöv har familjen ställt i ordning ett minnesbord för Christina. Här finns flera stora fotografier på henne och en minnesbok. På bordet brinner ett levande ljus. Minnena är det enda Thomas har kvar från sin fru. I sommar skulle paret ha firat 35 år som gifta och snart väntade en fri tid som pensionärer tillsammans. Nu blev det inte så.
– De säger att tiden läker alla sår men så är det inte. Detta är ett sår man inte kan läka. Jag har förlorat min livskamrat, säger Thomas.

Astra Zeneca uppger i ett mejl till Aftonbladet att de inte anser sig ha möjlighet att kommentera Christinas död.”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JJ8ky8/christina-61-dog-efter-covid-vaccinering

14 reaktioner till “Familjen vill inte att Christina blir ännu en siffra i statistiken

  1. Vaccinet ges IM, intramuskulärt, inte IV, intravenöst. Anledningen är att då släpps ut lite i taget under tid. Vaccinet innehåller dessutom en glykol som har effekten att det släpps ut långsamt i kroppen. Ger du det IV rensar kroppen bort det snabbt och det får ingen verkan, antikroppar bildas inte.

   Gilla

 1. Ingen trevlig läsning … alls. Inte en chans att någon får sticka en kanyl i mig med något dyligt i sprutan …

  … och så går tankarna tillbaka i tiden igen till bl.a USA och Tyskland …

  Gillad av 2 personer

   1. Cyklon b var cyanid. Närmare bestämt vätecyanid, en väte atom bundet till kolatom trippelbunden till kväveatom. Ämnet kallas även preussic acid eller blåsyra. Ämnet förhindrar att syre distribueras i kroppen, liknande kolmonoxid.

    Gilla

 2. De som har huvudet på skaft och kan tänka klart och logiskt förstår att detta vaccin är till för att decimera jordens befolkning, inget annat. MSM påstår på fullt allvar att vaccinet kommer att stoppa smitt spridningen men allt jag har läst om covid19 vaccinerna är att de har tagits fram för att lindra symptomen om man blir sjuk. Vaccinet stoppar inte viruset det medför endast att den som smittas och insjuknar inte blir lika sjuk dvs. om inte vaccinet tar död på dig först. Det är onekligen så att covid19 vaccinet är som att spela rysk roulett, ena kammaren i revolvern är skarpladdad kommer du att klara dig!!!

  Gillad av 2 personer

 3. Ganska otroligt vad som pågår.
  3,964 DEAD 162,610 Injuries: European Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 “Vaccines”
  https://theduran.com/3964-dead-162610-injuries-european-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-vaccines/
  EMA’s revolving door with Big Pharma – alive and well
  https://corporateeurope.org/en/revolving-doors/2014/06/emas-revolving-door-big-pharma-alive-and-well
  US government may try to block German plans to buy Sputnik V Covid-19 vaccine, citing Western anti-Russia sanctions – Bild
  https://www.rt.com/russia/520811-washington-block-berlin-sputnik-vaccine-purchase/
  De säkra vaccinen är det ryska och det kinesiska. Nu gör väst allt för att försöka stoppa dom så dom kan sälja sitt farliga vaccin. Kinas vaccin är bevisat effektivt, ändå påstår det amerikanska propagandaorganet Expressen är Kina har ”erkänt” att det bara ger 3% skydd, men det är falskt. Helt påhittat och fabricerat. BigPharma hotar EMA att inte godkänna ryska och kinesiska vaccin, så dom kan sälja sitt eget dödliga.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s