Stängda stränder för att stoppa smittspridningen – kan det bli dummare än så här?

Jag satt i går kväll och tittade på stugor på Gotland och Öland som eventuellt semestermål i sommar, men nu läser jag att flera kommuner – däribland dessa – förbereder sig för att akut stänga ned stränder för att stoppa smittan i sommar. Seriöst?! Man är utomhus för sjutton gubbar! 🤣

Det här var nog det dummaste jag hört på länge och hur kan smittan vara värre nu än förra året när det var smockfullt på stränder och andra populära besöksmål under ”hemestern” utan problem? Så nu när vi levt med viruset i snart två år tycker de att det är befogat att börja stänga stränder?🤦‍♀️

Nästa steg blir väl att införa segregerade stränder, där endast de med vaccinationsintyg får bada, så att ännu fler känner sig pressade att ta sprutan. Man baxnar över tokigheterna i det här landet och hur är det möjligt att inte fler svenskar börjar ifrågasätta hur det kan finnas underlag för dessa beslut? Fler borde använda sitt sunda förnuft och istället kräva att vi öppnar upp!

#vakna

#followthemoney

Bildkälla: SvD

39 reaktioner till “Stängda stränder för att stoppa smittspridningen – kan det bli dummare än så här?

 1. Kalfjället eller de djupaste skogarna.
  Där ska man väl slippa våra vänsterliberala globalistiska makthavare?
  Vem vet, har man inte vaccinerat sig så får man kanske inte rösta nästa år…
  Om det nu blir något val alls…

  Gillad av 3 personer

 2. Första maj går vi upp på våra gator och visar vad vi tycker om regeringen och deras politiska manövrar och covidplandemi! Enligt flera läkare försvinner virus om de utsätts för solljus vilket väl visar att de vill ha detta vaccinationsexperiment igång så länge de kan. Goggla Dr Andreas Kalcker som använder sig av en metod som garanterat eliminerar smitta från virus och bakterier vilket han demonstrerat och klart redogör för på sin sida http://www.andreaskalcker.com

  Gillad av 2 personer

 3. Det borde vara förbjudet att sola och därmed utsätta sig för risken att få hudcancer.Jag är trött på alla djävlar som lever ohälsosamt på oss skattebetalares bekostnad.Rökare,snusare,solbadare,sockerälskare,fettfrossare,drinkare.Usch och fy.Låt mig som skattebetalare slippa deras sjukvårdskostnader och begravningsdito.Leve Coronan.

  Gilla

   1. Det har visat sig att de med D-vitaminbrist löper större risk att dö av virussjukdomar och om du däremot har goda nivåer kan du minska denna risk med upp till 80%. Således bör du sola och vara ute i friska luften om du vill förbli frisk.

    Gillad av 2 personer

   2. Tar dagligen 7500IE (2500IE vid tre tillf.), men det är lågt enligt vissa. Anthony Fauci, en av de största bovarna i sammanhanget, stoppar i sig 8-9000IE/dag.

    Gillad av 1 person

   3. Bra! Jaså, Fauci är väl medveten om detta men ser hellre att folk utsätts för vaccinationsmaffians misshandel. Han har å andra sida aldrig gjort någonting gott i denna fråga.

    Gillad av 1 person

   4. Glömde … Har gjort det i nästan ett år och som följd har jag nästan aldrig någon förkylning längre. Har även kunnat gå ner i dos till en fjärdedel av min astmacortison. Från att ha använt akutmedicinen ett par gånger i veckan till ung. en gång varannan månad.

    Gillad av 1 person

   5. Finns fiskolja Sasja utan farliga effekter och med kontrollerad styrka.Mycket mer precist än att sola.

    Gilla

   6. Sasja,det finns levertran också från fågel.Går nog att hitta i miljömärkta hälsobutiker.

    Gilla

   7. Aaooo näää SasjaL!

    Snacka inte skit om norsk fiskleverolja! Den har räddat livet på skandinaver i hundratals år! Den har inget med Big Pharma att göra! Det är mat – inte medicin!

    Gilla

   8. hllviken,

    Det är inget fel på tranet i sig. Problemet är att det fortfarande tas upp för mycket fisk. Norge är inte ensamt här i Norden med att ta upp mycket fisk, utan det gäller även Island, som producerar de foderpellets som norrmännen ger till sin odlade lax. (7kg fångad fisk går åt för att göda 1kg odlad lax – allt fångar mals ner, även matfisk. Detta gjordes känt av en av de sista seriösa reportrarna som jobbade på SVT.)

    Läkemedelsindustrins koppling är att de vill sälja sitt dyra konstgjorda skräp och då kan/får vi inte vara friska. Det hjälper livsmedelsindustrin till med (‘glasmästarens son’). Läkemedelsindustrin vill förbjuda hälsokostpreparat, dit tranet hör, för de kan inte sälja detta med de höga vinstmarginaler som de är vana vid eller ens ta patent på det.

    Gilla

   1. Mmm,som ankorna då,sandbad.Tycker att det ser ut som om de flesta befinner sig i solläge på den där bilden.Sen finns det tranleverolja ifall man vill få D-vitamin.

    Gilla

  1. I morgon ska jag åka till bolaget och köpa en flaska maltwhisky. Till denna passar en fet cigarr bra och som tilltugg kan riktigt mörk choklad med högt kakaoinnehåll passa väl.

   Gillad av 2 personer

 4. Intressant betraktelse från en följare av bloggen:

  ”Jodå det kan bli dummare:

  Jag skulle åka från Kastrup till Portugal i helgen och jag skulle ta tåget till Kastrup från Nordvästra Skåne. Överallt står det att man bara får åka till Danmark om man har ett skäl till det och att flyga från Kastrup anses som skäl, så långt inga problem.

  Till saken hör att det tog mej en dag att försöka hitta alla lagar, regler och paragrafer så att det inte skulle bli något strul på resan. För att hitta vad som gäller är allt annat än enkelt.

  Men för att komma in i Danmark så måste man ha ett covid-19 test som är max 24 timmar gammalt. Ovanpå det så måste man ha ett pcr-test för resa för att komma ombord på flyget, detta test får max 72 timmar gammalt.

  Så jag for till en klinik och tog detta pcr test för resa, valde ett dyrare som gav svar på 1 timme, jag var tvungen, för att det skulle vara max 24 timmar, så att jag kunde komma in i Danmark, detta test fick jag betala 1900 kronor för.

  Så satte jag mej på tåget och kom fram till Kastrup, där var inga kontroller alls. Så, jag kunde tagit det billigare pcr testet för resa istället, det skulle kosta från 1200 kronor. Så där var flera hundra kronor rakt i sjön.

  När vi checkade in på flyget, så kontrollerades pcr-testet och allt var ok, tack och lov.

  Dock helt meningslöst eftersom jag släpps fri och kan göra vad jag vill dessa 72 timmar efter testet tagits, men någon tjänar grova pengar på denna bluff, det förstår jag också. Och jag var tvungen att resa, så det var bara att vackert lyda storheten. Men det gör mej vansinnig att detta ens kan fortgå. Och vart ska man klaga? Ingenstans, detta är vidrigt.

  Sen läste jag att Sverige anses som så kallat högriskland, dom påstår att Sverige har mer än 500 smittade per 100.000 personer. Så därför måste jag sitta i karantän i Portugal i två veckor. Vilket får väl accepteras då jag bor i Portugal numera.

  Men, nu kommer vi till det som är mer än dumt. När jag kontaktade portugisiska myndigheter om det var okej att gå ut och motionera och att åka och handla mat. Så fick jag till svar att jag inte behövde sitta i karantän eftersom det sista landet jag var i var det som räknades, alltså Danmark. Detta trots jag informerat om att jag befunnit mej i Sverige en kortare period på några veckor. Så vad är skillnaden kan man undra.

  Sen skulle man fylla i två formulär på nätet, varav ett gick inte att fylla i förrän man checkat in på flyget och har man inte mobil så kan man inte fylla i detta. Men på flyget fick man ett papper att fylla i, så det gjorde jag. Men ingen ville se det, så varför slösa på en massa papper när dom ändå inte var intresserade. Detta var ett formulär som Portugal efterfrågade.

  Vet svenskar som flugit från Arlanda och dom hade ett rent helvete för att komma in och kontroller och gud vet vad. Men jag som bara tog tåget till Kastrup slapp allt sådant.

  Jag kallar detta för corona bluffen, för det är just inget annat än en bluff. Det vittnar vänner som jobbar med just covid-patienter. De är vansinniga på media som ljuger och kallar det skrämselpropaganda. De stackarna som tror på msm är ju livrädda och tror på riktigt att det är en pandemi som pågår.

  Klart är att dom vill få folk att sluta resa och göra det så krångligt och omständigt som dom bara kan. Vi som trots det väljer att flyga av olika orsaker, vi ska betala dyrt för det.

  Att inte ens få vara på stränderna är ju också så dumt så klockorna stannar och numer går de baklänges också.

  Hur ska detta sluta? När ska hjärntvättade svenskar vakna? Jag har väl inga stora förhoppningar på det, men vi får väl hoppas på det, för hur ska det annars sluta?!

  Tack för du orkade läsa så här långt. Skönt att skriva av sej ilskan.”

  Gillad av 2 personer

   1. Ja, för hur ska väl jag få makten, samt bli dyrkad som en gudom, utan att imperialisterna börjar marschera först?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s