Nya coronademonstrationer i Danmark och svarta marknaden för vaccinationsintyg exploderar

Sedan december förra året har gruppen Men In Black anordnat flera demonstrationer i Danmark mot coronarestriktionerna med god uppslutning och i går var det återigen dags när cirka 800 personer samlades på Rådhuspladsen i Köpenhamn för att protestera mot coronapass och masstestning. Med fyrerkeri, slagord och brandtal uttryckte de sin otillfredsställelse med Danmarks coronastrategi. För den som vill protestera i Sverige finns det möjlighet den 1 maj i Stockholm.

Samtidigt som EU och vår egen regering öppnat upp för coronapass i syfte att påtvinga friska människor vaccin med okända effekter, som grundar sig i guldkantade avtal med läkemedelsindustrin, har den svarta marknaden för falska vaccinintyg för att kunna röra sig fritt fullkomligt exploderat. I Lettland vittnar läkare om att de erbjuds mutor för att skriva ut falska intyg där det påstås att personen i fråga vaccinerats mot Covid-19 och enligt IT-säkerhetsföretaget Check Point säljs falska certifikat redan på nätet. Falska vaccinpass säljs för 150 dollar, falska negativa covidtest för 25 dollar och falska vaccin för 500 dollar och uppåt.

Detta påminner starkt om den oansvariga migrationspolitiken som EU tillåtits bedriva utan konsekvensanalys i decennier, där man gynnar och indirekt samarbetar med människosmugglare som livnär sig på desperata människor samt där den svarta marknaden för falska pass och andra intyg växt fram just på grund av makthavarnas ogenomtänkta beslut.

#followthemoney

#swexit

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE12892900/politi-melder-om-fredelig-demonstration-mod-coronapas/

Läkare erbjuds mutor i utbyte mot falska vaccinintyg

7 reaktioner till “Nya coronademonstrationer i Danmark och svarta marknaden för vaccinationsintyg exploderar

 1. ”I Lettland vittnar läkare om att de erbjuds mutor för att skriva ut falska intyg där det påstås att personen i fråga vaccinerats mot Covid-19 och enligt IT-säkerhetsföretaget Check Point säljs falska certifikat redan på nätet. Falska vaccinpass säljs för 150 dollar, falska negativa covidtest för 25 dollar och falska vaccin för 500 dollar och uppåt.”
  Jaa vem kunde se detta komma? Ja ingen som vurmar slutsatsen före vägen, argumenten, dit. För om det cirkulerar att antal ”falska” svenska pass… t.ex. en person samma ansikte men olika namn osv…. vem kunde ens föreställa sig att ärliga människor skulle fuska med vaxpass…. det som verkar nytt är dock att MSM ivrigare skriver om detta än om ”falska” pass eller liknande handlingar….

  Gillad av 3 personer

 2. Allt går enligt planen, spelar inte så stor roll om alla vaccineras till att börja med, huvudsaken att de anpassar sig till systemet. Om ett par år kommer vaccinen innehålla spårbara ämnen eller så kommer personerna chipas eller vaccineras och märkas samtidigt med QR-kod-tatueringen som bara syns vid UV-belysning. De som överlever vaccineringarna kommer KRÄVA att detta barbari med ovaccinerade människor som springer runt hur som helst och är smitthärdar med falska vaccinpass. MINORITY REPORT på väg att bli verklighet.

  Gillad av 1 person

  1. Klart att man skall införa totalitär diktatur och ha militärpoliser som slår ned möten och demonstrationer!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s