Vi är inne på en farlig väg när domstolar ger grönt ljus för tvångsvaccinering

I går tog Europadomstolen upp ett fall angående vaccinering av barn där man dömde att obligatoriska vaccineringar är lagliga och kan vara nödvändiga i demokratiska samhällen.

Domen har sin bakgrund i att tjeckiska familjer överklagat obligatoriska vaccineringar av barn och är den första i sitt slag samt kan få stor betydelse för de pågående vaccineringarna i Europa. Familjerna har bötfällts och barnen har vägrats plats på dagis.

Domstolen anser att de tjeckiska myndigheternas obligatoriska vaccineringar ligger i barnens bästa intresse och man understryker även att myndigheterna inte gör sig skyldiga till en överträdelse av artikel åtta i Europakonventionen om rätten av respekt för privatlivet.

Domen nämner inte specifikt Covid-19, men experter menar att det kan få konsekvenser för massvaccineringarna som just nu pågår, i synnerhet för de som hittills har vägrat att vaccinera sig eller sina barn. Enligt Nicolas Hervieu, juridisk expert vid domstolen, förstärker domen möjligheten att göra vaccineringarna obligatoriska under nuvarande pandemin.

Det är en mycket obehaglig utveckling med fascistiska förtecken som vi ser nu och det är tydligt att man är villig att ta till alla medel för att förmå folk att injicera ett oprövat vaccin med okända långsiktiga biverkningar I sina friska kroppar. De kan ge mig böter och stänga ute barnen från skolan, men varken jag eller mina barn tänker tvångsvaccineras under min livstid – vi klarar oss utmärkt med grundvaccineringen och ett starkt immunförsvar!

Europadomstolen slår fast: Obligatoriska vaccineringar ”nödvändiga i en demokrati”

14 reaktioner till “Vi är inne på en farlig väg när domstolar ger grönt ljus för tvångsvaccinering

 1. OJ och i Sverige där vi har en hög dödlighet i viriset jämfört med övriga norden så har inte fler dött med C19 än som dör i förtid pga rökning…… vaccinera mot nikotinberoende kanske…. i något lan har inte fler dött än det dör människor pga passiv rökning i Sverige typ…… när skall folk förstå att argumenten för vax inte är vad som sägs utan något annat….. tobak, cigaretter et.al. kostar främst pga en massiv skatt och en marknad som är för ett fåtal stora aktörer…. att röka ett paket om dagen kostar väl nu 50SEK/dag eller 15k+ årligen…. två vaxdoser kostar ett par tusen kanske….. och till alla då…… nämen

  Gillad av 2 personer

 2. FARLIGT ATT TVINGA DEM SOM HAFT COVID-19 OCH FÅTT EGET LIVSLÅNGT IMMUNFÖRSVAR TILL VACCINATION FÖR ATT FÅ ETT RESPASS.
  Jag förstår inte hur man kan fatta ett sånt beslut i en domstol!
  Om vi pratar om obligatoriska vaccinationer och ett vaccinationspass så måste vi komma ihåg att om man vaccinerar mot ett virus som jag har fått via en sjukdom jag haft så är det mycket farligt för mig! Kom ihåg från tidigare att när man skulle förnya vaccination mot smittkoppor och tbc så testades man först innan de gav en ny vaccination.
  Då var en vaccination en injektion med ett dött virus som gör att kroppens eget immunförsvar skapar antikroppar = immunitet. Om mitt immunförsvar möter en gen som vill ändra i min genmassa lär det ”bli galet” när det kommer in något ”främmande” i kroppen som vill stöka om i mina gener.
  Därför SKA INTE en person som fått immunitet via egen sjukdom injiceras med ett s k vaccin som dessutom påverkar ens egna gener.
  Vi bör nog vänta tills det finns ett VACCIN så vi slipper manipulera med våra RNA/DNA-gener!
  En som är ”läskunnig och kunskapsfreak”

  Gillad av 1 person

 3. Svensk socialtjänst har rutiner för tillfälliga tvångsomhändertaganden av barn precis som man gör med barn till Jehovas Vittne.De tar barnen i skolan,vaccinerar dem och du får tillbaka dem kanske samma dag.Makten bär inte svärdet förgäves.Ja,det är fascistoida tendenser.Bäst att flytta till en förort där grabbarna håller myndigheterna utanför med hjälp av vägspärrar.Vad tycker medlöparna på Expressen och Expo om detta? Var finns folkets protester? Detta är inte klokt.Man får fan flytta till anständiga länder som tex Polen och Ungern.Paradoxalt nog så var kommunismen en garanti för ett etniskt homogent samhälle där förnuft fortfarande råder.Ungern sägs ju ha Europas bästa odlingsmark dessutom.När Coronan är över är det jag som lastar folk och fä,bohag och maskiner och beger mig riktning sydost.Jag söker asyl som politiskt förföljd i Sverige.Det är jag ju,har ju förlorat mitt arbete,folk trängde sig in i en politiskt intresserad människas hem,misstänkliggjorde och fiskade info.Det djävligaste var när de ledningen på Ystadsanstalten spred rykten bland de intagna om att jag var kriminell.De intagna kom och frågade mig ifall det var sant.Vilka smutsiga djävlar den där kriminalvårdsledningen på Ystad var.Vilket djävla pack.Jag har inte glömt och skall hålla minnet levande.

  Gillad av 1 person

   1. Swishhoran Aron Flam.Det känns som om lojaliteten mot oss svenskar är större hos somaliern som hissar den svenska flaggan är hos Aron Flam.Ändå ganska väntat från Aron Flam.

    Gilla

  1. ”Man får fan flytta till anständiga länder” Det steget tog jag för omkring 45 år sedan. Sista gången jag var tillbaka var på sent 70-tal. Jag har aldrig ångrat mig. Jag kunde bara inte återanpassa mig till en tvångsdiktatur som Sverige efter att ha upplevat något bättre och friare.

   Gilla

   1. Karl W,jag kan redan se rubrikerna i kinesiska tidningar ifall jag söker asyl i Kina ”Politiskt förföljd svensk söker asyl i Kina”.Det vore värt enbart för det.Tänk vilken råsop till Sverige.

    Gilla

   2. Rolf, det finns många bra och trevliga ställen i världen. Det gäller att hitta ett som passar just dig, en plats där du trivs.

    Gilla

 4. Minns ni propagandan i media inför EU-valet om Sveriges ev. medlemskap? De slog på stora trumman att medlemskap var nödvändigt för vårt näringsliv och försörjning. Diskret viskade de ”demokratiunderskott”… om EU-styret….

  EU styrs av en gammal maktelit, oerhört förmögna och hemliga.

  Gillad av 2 personer

 5. Skrämmande, aldrig att jag låter putta sprutan i min tio åriga son med vaccinationen mot Covid 19!
  Jag är rädd om honom och skulle aldrig förlåta mig själv om något skulle gå galet med han!

  Gillad av 1 person

  1. Myndigheterna tar tillfälligt över din roll som vårdnadshavare.Krävs det så begär man handräckning av beväpnad polis.Din åsikt i sammanhanget tas det ingen hänsyn till.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s